Şimdi Ara

Her Akşam GT5'teyiz. ( GT5 yardımlaşma Derneği..!! ) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
1
Favori
17.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: Canawar_

Bu gece herkes gelirse oyuna super olur

bu akşam misafir var, ben yokum ama bol bol şoförlerinizi yarıştırıcam.

tamamdır abi
  • emre nerelerdesin hacıııı..??? video yu izledin ses soluk çıkmıyor...
  • sa abiler bende 2-3 hafta sonra kavuşuyorum ps3 üme inş. bende grubuna dahil olmak isterim adım halim
  • Günaydın gençler.. Emre umarım boğazların falan acımıyordur... Malum dün gece iki kere toz yutmak zorunda kaldın... işte direksiyon hakimiyeti yetenek araba vs. bunlar hepsi birleşince birinci olmam kaçınılmaz oluyor kankijamping yapacak bişey yok...
  • Herkese günaydın nascarın efendileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Herkese günaydın nascarın efendileri.

Gunaydin haci..! Ben dun gece pistlerde firtina gibi eserken sen yoktun dimi..??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks

quote:

Herkese günaydın nascarın efendileri.

Gunaydin haci..! Ben dun gece pistlerde firtina gibi eserken sen yoktun dimi..??

11 gibi girdim ben odaya. Sen yoktun galiba.
  • Yanlız buradaki yarış sever ve hız tutkunu abilerimiz ile oynarken viraja 1. giriyorsan ve içeriden almaya çalışıyorsan aracın 4 5 tane darbe ile direk kum havuzuna gönderilip, yarışta son sıraya düşüyorsun.
  • quote:

Yanlız buradaki yarış sever ve hız tutkunu abilerimiz ile oynarken viraja 1. giriyorsan ve içeriden almaya çalışıyorsan aracın 4 5 tane darbe ile direk kum havuzuna gönderilip, yarışta son sıraya düşüyorsun.

Sen yine ilk viraja kadar goturuyorsun arkadaslar start ile birlikte direk bana daliyorlar :))
  • Gürol sen akşam asıl nascar eğlencesini kaçırdın.Bu arada her akşam olduğu gibi akşamda yokum diyeceğim, ama biliyorum dayanamayıp gece 2 lere kadar takılacağım
  • quote:

Gürol sen akşam asıl nascar eğlencesini kaçırdın.Bu arada her akşam olduğu gibi akşamda yokum diyeceğim, ama biliyorum dayanamayıp gece 2 lere kadar takılacağım

Hafiz o zaman bu aksamda benim icin bir nascar mucadelesi yapariz yaa..!!! :))

• quote:

quote:

Gürol sen akşam asıl nascar eğlencesini kaçırdın.Bu arada her akşam olduğu gibi akşamda yokum diyeceğim, ama biliyorum dayanamayıp gece 2 lere kadar takılacağım

Hafiz o zaman bu aksamda benim icin bir nascar mucadelesi yapariz yaa..!!! :))

millet o kadar zevlk almaya başladı ki hadi son yarış son yarış derken 1 saat daha oynadık Bu akşam büyük ihtimal bi arkadaşım gelicek pes getiriyim oynayalım falan dedi (hiç sevmem futbol oyunlarını da ama kıramadım tabi ki).Eğer bu akşam gelirse, o gittikten sonra gelirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 5 Ocak 2012; 10:48:07 >

• Ben zaten kendimi bu oyunda gelistiremezsem zaten commodore 64 e geri doncem. En azindan kulakliktan emre stres yaratamaz dicem ama bu seferde ya arar ya mesaj atar kardesim..!! Sayesinde normal hayatta araba kullanirken bile stres oluyorum yafff ( saka tabi ) :))
  • Tunaydin arkadaslar. Oncelikle ozgur e bir pardon diyip dun geceki nascar yarislarinin zevkinin bu gunku uykusuzluga bedel oldugunu belirtim :) son yaris son yaris diye diye gece 2 oldu valla :)
  • Agalar yanlis gormediysem dun gece oyun bana red bull hediye etti s.vettel versiyon olandan ..!!

• Tünaydın gençler.

Gece 2 kere uykudan uyandım yarış bitsin diyeFırıl fırıl gözümü kapıyorum hemen karşımda 3-5 nascar arabası dalaşıyorAşırı zevkliydi nascar, sanırım artık garajda nascarlarımızı toplama zamanı gelmiş

Gürol NASCAR da daha çok stres yapacağını garanti edebilirim Görelim o direksiyon hakimiyetini,şöförlüğü bakalım haı

Ayrıca sana neden öyle bir hediye geliyor kardeşim anlamadım bize niye yok Gerçi gece telefonum çaldı ,baktım ödemeli arıyor biri hemide yabancı numara Açtım telefonu bizim sebo.Vettel olanı Dedi reis kusura bakma kontorum yoktu ama sanada ulaşmam gerekiyordu diyor.Dedi sana imzalı X2011 göndereceğim .Dedim ne gerek var zahmet etme.Aaa reis olmaz, bu yarış kariyerimdeki mihenk taşısın sen dedi

Duy Gürol duy bak kimlerle yarışıyorsun Yarışlardan sonra 1.16 nasıl geliyor hacı,gerçekten performans düşüklüğü hissediyormusun

Fırat senin yerin akşama hazır kardeşim bekliyoruz

Özgür'de işin kolayını bulmuş ,viraja girerken sol aşagıdan arabayı yukarı bırakıyor çarptığı havalanıyor

Fırat 'ın önerisi ile GT5 e ayrı bir keyif ve heyecan geldi bence arkadaşlar

• quote:

Agalar yanlis gormediysem dun gece oyun bana red bull hediye etti s.vettel versiyon olandan ..!!

B-spec level 35 olunca hediye ediyor.
  • Emre hoşunuza gittiyse ne mutlu bana :))) Ortam olduktan sonra nascar,yarış,drift hepsi gidiyor.Arda da bu akşam Erol Atar gibi resim çekmeyi bıraksa da gelse diyorum :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 5 Ocak 2012; 13:24:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Tünaydın gençler.

Gece 2 kere uykudan uyandım yarış bitsin diyeFırıl fırıl gözümü kapıyorum hemen karşımda 3-5 nascar arabası dalaşıyorAşırı zevkliydi nascar, sanırım artık garajda nascarlarımızı toplama zamanı gelmiş

Gürol NASCAR da daha çok stres yapacağını garanti edebilirim Görelim o direksiyon hakimiyetini,şöförlüğü bakalım haı

Ayrıca sana neden öyle bir hediye geliyor kardeşim anlamadım bize niye yok Gerçi gece telefonum çaldı ,baktım ödemeli arıyor biri hemide yabancı numara Açtım telefonu bizim sebo.Vettel olanı Dedi reis kusura bakma kontorum yoktu ama sanada ulaşmam gerekiyordu diyor.Dedi sana imzalı X2011 göndereceğim .Dedim ne gerek var zahmet etme.Aaa reis olmaz, bu yarış kariyerimdeki mihenk taşısın sen dedi

Duy Gürol duy bak kimlerle yarışıyorsun Yarışlardan sonra 1.16 nasıl geliyor hacı,gerçekten performans düşüklüğü hissediyormusun

Fırat senin yerin akşama hazır kardeşim bekliyoruz

Özgür'de işin kolayını bulmuş ,viraja girerken sol aşagıdan arabayı yukarı bırakıyor çarptığı havalanıyor

Fırat 'ın önerisi ile GT5 e ayrı bir keyif ve heyecan geldi bence arkadaşlar

Valla haci 1.16 kesmiyor yaaa. Emre yalniz istanbul a gelir gelmez aricam seni. :)) sorunlarimizi yuzyuze halledelim kardesim :ehehehehheheheeee

Istersen sana hedaaaye edebilirim vettel arabasini ;) desemde inanma

• quote:

Emre hoşunuza gittiyse ne mutlu bana :))) Ortam olduktan sonra nascar,yarış,drift hepsi gidiyor.Arda da bu akşam Erol Atar gibi resim çekmeyi bıraksa da gelse diyorum :)))

Tabiki ortam en önemlisi, keyifin asıl kaynağıda o katılıyorum Ama NASCAR daki çekişme ve insanın içindeki yaramazlığı ortaya çıkarmasına imkan sunması keyifi arttırıyor

Evet Arda bu akşam fotoğraf makinasını bir kenara koy ve yarışa katıl hacı

Bu arada fotoğraf demişken, arabaları yıkattığım yagını değiştirdiğimiz yerde neden şapkalı pantolonlu abiler var yaa Benim arabamı bikinili sarışın hatunlar yıkasın abicim Hehe artık pist yerie garajda buluşuruz hepimiz herhalde

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.