Şimdi Ara

Her Akşam GT5'teyiz. ( GT5 yardımlaşma Derneği..!! ) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
1
Favori
17.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarışın bitmesine 2 tur vardı aradaki fark 20 saniyedi ve yarış sonunda 1. oldum.

Ayarlardan arkada kalanı destekleme işi iyi güzelmiş. Arkada kaldımmı sanki nos devreye giriyor. Hemen yakalıyorsun öndekileri

Birde beyler, fazla parası olan bana birtane Nascar aracı gönderirse sevinirim. Para yok 350 bin var kasada olsa alacağım kendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Emre hoşunuza gittiyse ne mutlu bana :))) Ortam olduktan sonra nascar,yarış,drift hepsi gidiyor.Arda da bu akşam Erol Atar gibi resim çekmeyi bıraksa da gelse diyorum :)))

Tabiki ortam en önemlisi, keyifin asıl kaynağıda o katılıyorum Ama NASCAR daki çekişme ve insanın içindeki yaramazlığı ortaya çıkarmasına imkan sunması keyifi arttırıyor

Evet Arda bu akşam fotoğraf makinasını bir kenara koy ve yarışa katıl hacı

Bu arada fotoğraf demişken, arabaları yıkattığım yagını değiştirdiğimiz yerde neden şapkalı pantolonlu abiler var yaa Benim arabamı bikinili sarışın hatunlar yıkasın abicim Hehe artık pist yerie garajda buluşuruz hepimiz herhalde

Haci ben yarisa marisa gelmem oyle hatunlar olursa garajda :)) hahahhahAaaa

• NASCAR da kendimi buldum hahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canawar_

NASCAR da kendimi buldum hahahaha

"Mikrofonu kapatmışım yanlışlıkla beyler. 2 saattir kendi kendime konuşuyormuşum."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks

quote:

Tünaydın gençler.

Gece 2 kere uykudan uyandım yarış bitsin diyeFırıl fırıl gözümü kapıyorum hemen karşımda 3-5 nascar arabası dalaşıyorAşırı zevkliydi nascar, sanırım artık garajda nascarlarımızı toplama zamanı gelmiş

Gürol NASCAR da daha çok stres yapacağını garanti edebilirim Görelim o direksiyon hakimiyetini,şöförlüğü bakalım haı

Ayrıca sana neden öyle bir hediye geliyor kardeşim anlamadım bize niye yok Gerçi gece telefonum çaldı ,baktım ödemeli arıyor biri hemide yabancı numara Açtım telefonu bizim sebo.Vettel olanı Dedi reis kusura bakma kontorum yoktu ama sanada ulaşmam gerekiyordu diyor.Dedi sana imzalı X2011 göndereceğim .Dedim ne gerek var zahmet etme.Aaa reis olmaz, bu yarış kariyerimdeki mihenk taşısın sen dedi

Duy Gürol duy bak kimlerle yarışıyorsun Yarışlardan sonra 1.16 nasıl geliyor hacı,gerçekten performans düşüklüğü hissediyormusun

Fırat senin yerin akşama hazır kardeşim bekliyoruz

Özgür'de işin kolayını bulmuş ,viraja girerken sol aşagıdan arabayı yukarı bırakıyor çarptığı havalanıyor

Fırat 'ın önerisi ile GT5 e ayrı bir keyif ve heyecan geldi bence arkadaşlar

Valla haci 1.16 kesmiyor yaaa. Emre yalniz istanbul a gelir gelmez aricam seni. :)) sorunlarimizi yuzyuze halledelim kardesim :ehehehehheheheeee

Istersen sana hedaaaye edebilirim vettel arabasini ;) desemde inanma

Aaa dur kapı çaldı bi sn. Bak görüyormusun Sebo'yu ,sözünde durmuş göndermiş redbullu aracını Hedaye değil aslan alın teri Ben ödüllerimi toplamamışım ondan hala 34 lvl gözüküyormuşum sağolsun Fırat uyandırdı:) Kendisine ayrıca şöförüm adına kendisine teşekkür ederim

Ee Gürol sende gel harbiden şu İstanbul'a . Bir toplantı düzenleyelim hem

NASCAR da İlker den mi kaçıcan yarışımı kovalıcan anlayamıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

quote:

"Mikrofonu kapatmışım yanlışlıkla beyler. 2 saattir kendi kendime konuşuyormuşum."

Fırat ne yarış açarmıssın be kardeşim.Biri kendini bulurken biri kendini kaybetmiş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

quote:

Fırat ne yarış açarmıssın be kardeşim.Biri kendini bulurken biri kendini kaybetmiş

• Firat bakti tabelaya giremiyo dedi bunlarin bilmedigi birsey acim de birinci olim ama ters tepti hep sonuncu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bozic

Firat bakti tabelaya giremiyo dedi bunlarin bilmedigi birsey acim de birinci olim ama ters tepti hep sonuncu :)

O kadar ayar yaptı ama araba ayarları tutmadı galiba abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 5 Ocak 2012; 15:10:56 >
  • Gittim galeriye verdim 500 bin sıfır gıpgıcır br nascar aldım Rüzgarın oğlu geliyor be
  • quote:

Gittim galeriye verdim 500 bin sıfır gıpgıcır br nascar aldım Rüzgarın oğlu geliyor be

Hee iyi yapmissin ama herkez onerilenden secicek :)

• quote:

quote:

Gittim galeriye verdim 500 bin sıfır gıpgıcır br nascar aldım Rüzgarın oğlu geliyor be

Hee iyi yapmissin ama herkez onerilenden secicek :)

İyide önerilendeki tek fark dış cephesi.Araca tornavida bile değdiremiyorsun bırak modifiye yapmayı.Hatta rengini bile değiştiremiyorsun.Önerilenden tek farkı hazır aldığında hem senin oluyor hemde sıfır

• Ama bir bakima iyi oldu beni gecersen cirkeflik yapar onun kendi arabasi benimki onerilen derim :)

• Nascara ihtiyacı olan varsa eklesin paylasıma acabilirim birde bana race car lazım yardım eden olursa sevinirim :)

PSN:metinonal
  • quote:

Ama bir bakima iyi oldu beni gecersen cirkeflik yapar onun kendi arabasi benimki onerilen derim :)

Ee Fırat ında kendi arabasıydı zaten değil mi?

@nm0 , race car derken?
  • quote:

quote:

Ama bir bakima iyi oldu beni gecersen cirkeflik yapar onun kendi arabasi benimki onerilen derim :)

@nm0 , race car derken?

Evet galiba kendi arabasiydi :) yanliz soyledigi iyi oldu baya zevkli ama siz yanlis yapiyorsunuz bak biz firatla arkada kardes kardes gidiyoruz maksat lideri oyundan dusurmek sen birini gormeye dur aninda salliyosun valla lidere oynicana direk onundekine oynuyosun :)

• ya nascarların gücü hepsi ayni sadece renk olarak değişik zaten
  • ArdaMpower la yarismak lazim nascarda :)
  • e akşama bi 30 tur açarız artık
  • quote:

quote:

quote:

@nm0 , race car derken?

Evet galiba kendi arabasiydi :) yanliz soyledigi iyi oldu baya zevkli ama siz yanlis yapiyorsunuz bak biz firatla arkada kardes kardes gidiyoruz maksat lideri oyundan dusurmek sen birini gormeye dur aninda salliyosun valla lidere oynicana direk onundekine oynuyosun :)

Öyle deme Burçin. Ben yetişirken yanımdakini ne kadar engellersem o kdr rahat ederim.Dün sadece son turda o hatayı yaptım Yani yetişme şansım zaten yokken yaptım ama seninde yoktu haliyle Hem dediğinin aynısını İlker bana yaptı sonuncu iken ve o yarış 1. oldu.NASCAR bu ne zaman ne olacağı belli olmuyor

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.