aziz emenike bizi kesmez dedi cas kararını bekliyordu sanırım her an bir transfer açıkayarak gündemi değiştirebilir
artık ronaldoyu bile getirse sevinmem. Hem artık yıldız gelmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
aziz yıldırımın taktiğini bilen bir fenerli tebrik ediyorum kardeş seni
Yıldız olarak kimi getirmiş şimdiye kadar ?
quote:
Orijinalden alıntı: akepa
aziz emenike bizi kesmez dedi cas kararını bekliyordu sanırım her an bir transfer açıkayarak gündemi değiştirebilir
2 yıl Avrupa'dan men edilen bir takıma gelse gelse Necati Ateş gelir Şaka bir yana bu saatten sonra flaş bir transfer beklemeyin. Yıldız mıldız hayal oldu.
ben cas kararı vermeden 1 gün önce bekliyodum transfer haberini.
Şu durumda transfer açıklanırsa taraftar daha çok köpürecek. Herkes her şeyin farkında.
quote:
Orijinalden alıntı: akepa
daha neyin gündemini değiştirecek güzel kardeşim. lig maçında 3 puan kaybetmeye benzemez bu. BORU GİBİ KARAR. FENERBAHÇE ŞİKE YAPTIĞI İÇİN 2 YIL MEN CEZASI ALDI. istersen ronaldo'yu getir bu pisliğin üstü transferle örtülmez
quote:
Orijinalden alıntı: Gerçek Ronaldo
Yıldız olarak kimi getirmiş şimdiye kadar ?
Nick, avatar, imza, mesaj
evet transfer olacak fakat gelmek için değil gitmek için artık ne kuyt kalır ne sow ne de başkası çogu gider bunların
2 yıl avrupadan men edilmiş takıma kim gelir kardeş. o şansı da kalmadı artık.
İyice dibe batırdı bizi Aziz Yıldırım hala transferle taraftarı uyutabileceğini düşünüyor.
Şuan bütün servetini ortaya dökebilir Aziz Yıldırım kulüpte kalmak için. Kaka Nani Di Maria Mesut Ronaldo kim varsa evi barkı hipotek ettirir kapısında yatar getirir. Bizim o belli başlı bazı gerizekalı taraftarlarımızda aheeayaaaaa yıldız geldi diyip Azizi bağrına basar.
alsın transferini oturma organına...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme