Şimdi Ara

Her araca uyumlu yol bilgisayarı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
9.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cang0

Pic16F876 kullanıyoruz değilmi ? bide buna pcden nsl yazıyoruz yazılımı nasıl yazabiliriz picden başka bize ne gibi şeyler lzm bide birleştirmede yardımcı olabilirmisiniz :) bunu her türlü araca bağlayabilirmiyiz yoksa sadece ecü olanlaramı ?

pic 18f452 kullanıyoruz, pc den yazılım yüklemek için öncelikle pic programmer olması lazım vede elinizde yükleyeceğiniz yazılım olması lazım. Ben daha öncede söyledim yaklaşık 1300 satırdan oluşan ve uzun zamanımı alan yazılımı açık olarak vermeyeceğim. devreyi kendiniz kurarsanız size içinde yazılım yüklü pic gönderirim.Her araca uyumludur ecu dan bağımsız çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cang0

abi ben sana mesaj atamıyorum kusura bakma :(

buradan yazabilirsin sorun değil.
  • bnm elimde bi tane demo yazılım varda onu yapmak istedim bi deneme amaçlı yazılım bende olsa ne gibi malzemeler lazm olur tahmini ne kdr tutar o malmeler kendi arabama takmayı düşünüyorum :) ama samimiyetle sizinki gibi güzel değil ;) görüntü vssadece lpg okuyor bide akü seviyesi bide benzini nasıl ayarlıyoruz onun için farklı malzeme lzmmı yoksa aracta bulunan bi donanımamı montaj yapılıyor bilgiler için gerçekten minnetttarım abi
  • Ellerinize sağlık çok başarılı çalışma
  • Tebrikler on numara çalışma
  • teşekkürler ederim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.