Şimdi Ara

Her Atatürk konusunda hakaret yeter be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkenin kurucusu ilk cumhurbaşkanı lideri bir şahsa sadece malum parti fanatiği olma dışında hiçbir vasfı olmayan şahışlar bi dünya hakaretler etmekte bu kansızlar yüzünden Atatürk konusu açılamayacakmı bu forumda sevmiyorsan girme lan konusuna şerefsiz zorlamı sokuyorlar seni o konuya bugün başkakan bile Atatürkün yolundan sapmayacağız derken sen kimsinde hakaret ediyorsun yeter artık... Atatürk bu ülkenin milliyetçilerinin de başbuğudur sevmiyorsan saygı duyacaksın saygıda duymuyorum diyorsan sesini keseceksin o yılan dilini bu ülke için hayatını feda etmiş bir insana uzatmayacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Atatürk'ü anlayacak kadar zeka seviyesine sahip değiller çok fazla umursamaya gerek yok.
  • Alayı provokatif cahil. Sevmiyorsan bile en azından 90 iq ya sahipsen saygı gösterir konudan çıkarsın, doğru olanı budur
  • Atatürk'ü anlamaz bunlar bosuna dilini yorma.

ekonomik kriz geldi yavas yavas ekmek 2017 ortalarinda 1.75 tl olacak hiçbir sey alamayacaklar o zaman 2019'da kaybedecek.
  • Atatürk akılcı bir adamdı. Akılcı insanın da dinle minle cartla curtla işi olmaz. İlahi yardımlar beklemez, eldekilerle çözüm üretir. Bunlar sevmez böyle çözüm üretmeyi, beklerler ki biri ülkeyi yönetsin, biri fetva versin, biri terörü çözsün. Atatürk'ü de ondan sevmezler. Geçenlerde Celal Şengör izliyordum, bu millet en çok hangi padişahı sevmezdi biliyor musunuz dedi? Fatih Sultan Mehmet'i. Neden dediler, çünkü akılcı adamdı, halkın götünü devirip yatmasını sevmezdi, uyanın lan derdi, it gibi çalıştırırdı, dedi. Bu milletin karnına makarna girsin de ülkeye nolursa olsun. Tayyip satıyo mu, bölüyo mu hiç sorun değil.
  • Kardeşim Hakkari Şemdinli'de 92 de en azılı zamanda komando olarak askerdim yaş oldu 45 terör açısından hiç bir şey değişmedi gidin bunları sorgulayın adam ölmüş 70 80 yıl önce tek dertleri sanki buymuş gibi Atatürk te Atatürk ayıp be
  • Ben demiyorum dinle işimiz olmasın olanın olsun isterse kafasını secdeden kaldırmasın Allah la kendi arasında herkes herkesin değerine saygı duymazsa ortadoğu ortada aynı oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pcnet1907 kullanıcısına yanıt
    İşte burda anlatılmak istenen hani o çok konuşulan Atatürk'ün meclis konuşması var ya "Göklerden gelen kitap" mevzusu. Adam orda diyor ki, sen terörü çözmek, ekonomiyi düzeltmek için dua edeceğine önce icraat yap. Duayla savaş da kazanılmaz, ekonomi de düzelmez. Dinle işi olmazdan kastım bu. Yoksa özel hayatında kim naparsa yapsın.
  • Yok bide şuan askerimizin ordumuzun yarısı Atatürkü seven saygı duyan laf söyletmeyen adamlardan oluşuyor sen kime laf ediyorsun şimdi kimle kavgaya tutuşuyorsun gelmişin buralarda hiç gereksiz tartışma yada bilinçli yapılıyor trollerce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.