Bilimkurgu seversen Stargate SG-1 ve Atlantis ( ekimde yeni dizisi başlayacak ) Fringe (17sinde yeni sezon başlıyor) sürükleyici dizilerdir kesinlikle tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: BaueR24
quote:
Orijinalden alıntı: mastenc
Bende senin gibi bölüm sonu merakta bırakmayan dizilerden hoşlanmam...
Sana tavsiyelerim:
Dexter Fringe True Blood Kyle XY Day Break Stargate Atlantis Jericho Burn Notice (Adamımız hem her bölüm gerçekten güzel üretilmiş bir konuyu çözüyor yani başka insanlara yardım ediyor hem de kendini gizli servisten'ten kovan kişiyi arıyor) Alias (Hem her bölüm bir aksiyon hem de kendi için de mükemmel bir konusu var kesinlikle izle derim) The 4400 (4. sezon da yayından kaldırıldı yani konu hava da kaldı ama yine de izle derim süper dizidir) Veronica Mars (Hem herbölüm bir olayı çözüyor kızımız hem de hayatını mahveden bir olayın sorumlusunu bulmaya çalışıyor haliyle meraklandırıyoer kısaca izle derim) Angel (1. sezon sıkabilir merak unsuru yok fakat 2. sezon itibariyle her bölüm sonu meraktan izliyorsun hele inanılmaz bir sezon olan 4. sezon gözüne uyku girmiyor meraktan) Smallville (1. sezon berbat hiçbir merak unsuru yok her bölüm bir ucubeyle uğraşıyor Angel gibi 2. sezon itibariyle istediğimiz kıvama geliyor) Death Note (Bu animeyi izledikten sonra kesinlikle gözüne uyku girmez animelerden hiç hoşlanmazdım taki bunu izleyene kadar inan bana izlediğin en güzel dizilerden biri olacak...@Death Note nickli arkadaş neden bunu tavsiye etmedi anlamadım)
Stargate ve Dexter'ın her bölümü birbirinin devamı değil Ama yineden cok güzel diziler
Stargate de hr bölüm farklı mı ya Ne güzel katırda yüklü iniyordu . Acaba ana konu devam ediyor mu öyle de olabilir. karakterlerin hayatı ilişisi falan.
quote:
Orijinalden alıntı: KinGaSSaS
Bilimkurgu seversen Stargate SG-1 ve Atlantis ( ekimde yeni dizisi başlayacak ) Fringe (17sinde yeni sezon başlıyor) sürükleyici dizilerdir kesinlikle tavsiye ederim
SG-1 izlemeden Atlantis izlemeyin diyorlar bağlantılıymış bu konuda yorum yapar mısın?
ya abi bende merak ettim hem küçüklükten de hatırlıyordum stargate i onun için birinci sezonu indirdim ama adamlar gördüm kü adamar diziyi sefalet içinde çekmişler : )) makyajlar efektler dekorlar falan çok yapmacıktı :D ama internette herkes dizi devam ettikçe kendini aşıyo falan yazmış ondan devam edicem bende :)
quote:
Orijinalden alıntı: mastenc
Bende senin gibi bölüm sonu merakta bırakmayan dizilerden hoşlanmam...
Sana tavsiyelerim:
Dexter Fringe True Blood Kyle XY Day Break Stargate Atlantis Jericho Burn Notice (Adamımız hem her bölüm gerçekten güzel üretilmiş bir konuyu çözüyor yani başka insanlara yardım ediyor hem de kendini gizli servisten'ten kovan kişiyi arıyor) Alias (Hem her bölüm bir aksiyon hem de kendi için de mükemmel bir konusu var kesinlikle izle derim) The 4400 (4. sezon da yayından kaldırıldı yani konu hava da kaldı ama yine de izle derim süper dizidir) Veronica Mars (Hem herbölüm bir olayı çözüyor kızımız hem de hayatını mahveden bir olayın sorumlusunu bulmaya çalışıyor haliyle meraklandırıyoer kısaca izle derim) Angel (1. sezon sıkabilir merak unsuru yok fakat 2. sezon itibariyle her bölüm sonu meraktan izliyorsun hele inanılmaz bir sezon olan 4. sezon gözüne uyku girmiyor meraktan) Smallville (1. sezon berbat hiçbir merak unsuru yok her bölüm bir ucubeyle uğraşıyor Angel gibi 2. sezon itibariyle istediğimiz kıvama geliyor) Death Note (Bu animeyi izledikten sonra kesinlikle gözüne uyku girmez animelerden hiç hoşlanmazdım taki bunu izleyene kadar inan bana izlediğin en güzel dizilerden biri olacak...@Death Note nickli arkadaş neden bunu tavsiye etmedi anlamadım)
Day Break izlemeye başladım daha ilk bölümden müthiş başladı.
Stargate Atlantis güzel gercekten
Heroes Avatar:The Last Airbender Dexter Chuck Jericho The Lost Room Battlestar Galactica Death Note True Blood Breaking Bad Harper's Island
Bunlar sana tavsiyelerim.
quote:
Orijinalden alıntı: _oguzkaan_
how i met your mother
biraz lost,pb,yada 24 gibi değil ama ben tüm sezonu haftalık izlesemde sezon finalinden sonra bir tekrar daha yaparım
how I met your mother'da konu bütünlüğü yok(anneleriyle tanışma hikayesi dışında) ve nerdeyse her bölümde ayrı konu var.
Çoğu sitcom'da konu bütünlüğü yok..Chuck'ta da yok sanırsam
Ben de Dexter'i öneririm
True Blood Heroes Fringe Gossip Girl
quote:
Orijinalden alıntı: scarface21
Dexter'ı birkaç bölüm izleyip silmiştim.Bir daha bakacam çok izleyen var, baya övülmüş.
bende bir ara öyle yapmıştım şimdi yeniden başladım gerçekten çok zevkli bir dizi , yeniden başlamanı tavsiye ederim ...
The 4400
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Crowley
The 4400
4400 izledim.Ama askıda bırakmaları kötü oldu. Boşuna izlemiş gibi oldum.
heroes çöp bir diziye dönüştü kabullenin bunu artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Crabeinmorn
heroes çöp bir diziye dönüştü kabullenin bunu artık.
Haklısın son sezonu izlerken çok sıktı beni
quote:
Her bölüm birbirinin devamı olan diziler
"Arkası yarın" denir bunlara.
quote:
Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı
quote:
Her bölüm birbirinin devamı olan diziler
"Arkası yarın" denir bunlara.
Başlığı değiştirip Arkası haftaya diyelim o zaman
Heroes var senin dediklerin hariç o da son sezonlarda batırmış...Sen anime başla en iyisi Death Note ta bitirene kadar merak edersin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme