Şimdi Ara

Her bölüm birbirinin devamı olan diziler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 24 Prison break ve Lost gibi bölüm bittiğinde sonu heyecanlı biten diğer bölümü izlemeyi gerektiren dizilerden bildiğiniz varsa tavsiye eder misiniz

• Heroes
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Heroes

Heroes +1
  • how i met your mother

biraz lost,pb,yada 24 gibi değil ama
    ben tüm sezonu haftalık izlesemde sezon finalinden sonra bir tekrar daha yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _oguzkaan_ -- 31 Ağustos 2009; 18:15:39 >
  • Fringe
  • frinde dizisini bugün katıra yükledim yarın bakacam hepsi inmiş olur teşekkürler
  • numbers izleyim dedim her bölüm sonunda olay bitiyo bi dahaki bölümü açmam için neden kalmıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalnızca bir dizi değildi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • the shield bir yerde çok övülmüş onu deneyeceğim bakalım
  • dün akşam The Wire adlı bir diziye başladım güzele benziyor.
  • O kadar dizi izleyen var hiç tavsiye eden yok

• battlestar galactica
  • dexter
  • Battlestar Galactica
    Heroes
    Dexter
    24
    True Blood
    Breaking Bad
  • Bende senin gibi bölüm sonu merakta bırakmayan dizilerden hoşlanmam...

Sana tavsiyelerim:

Dexter
    Fringe
    True Blood
    Kyle XY
    Day Break
    Stargate Atlantis
    Jericho
    Burn Notice (Adamımız hem her bölüm gerçekten güzel üretilmiş bir konuyu çözüyor yani başka insanlara yardım ediyor hem de kendini gizli servisten'ten kovan kişiyi arıyor)
    Alias (Hem her bölüm bir aksiyon hem de kendi için de mükemmel bir konusu var kesinlikle izle derim)
    The 4400 (4. sezon da yayından kaldırıldı yani konu hava da kaldı ama yine de izle derim süper dizidir)
    Veronica Mars (Hem herbölüm bir olayı çözüyor kızımız hem de hayatını mahveden bir olayın sorumlusunu bulmaya çalışıyor haliyle meraklandırıyoer kısaca izle derim)
    Angel (1. sezon sıkabilir merak unsuru yok fakat 2. sezon itibariyle her bölüm sonu meraktan izliyorsun hele inanılmaz bir sezon olan 4. sezon gözüne uyku girmiyor meraktan)
    Smallville (1. sezon berbat hiçbir merak unsuru yok her bölüm bir ucubeyle uğraşıyor Angel gibi 2. sezon itibariyle istediğimiz kıvama geliyor)
    Death Note (Bu animeyi izledikten sonra kesinlikle gözüne uyku girmez animelerden hiç hoşlanmazdım taki bunu izleyene kadar inan bana izlediğin en güzel dizilerden biri olacak...@Death Note nickli arkadaş neden bunu tavsiye etmedi anlamadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastenc -- 4 Eylül 2009; 1:43:49 >

• bunlardan 4400 Alias ve Smallville izledim. Gerçekten güzeller diğerlerine de başlayacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastenc

Bende senin gibi bölüm sonu merakta bırakmayan dizilerden hoşlanmam...

Sana tavsiyelerim:

Dexter
    Fringe
    True Blood
    Kyle XY
    Day Break
    Stargate Atlantis
    Jericho
    Burn Notice (Adamımız hem her bölüm gerçekten güzel üretilmiş bir konuyu çözüyor yani başka insanlara yardım ediyor hem de kendini gizli servisten'ten kovan kişiyi arıyor)
    Alias (Hem her bölüm bir aksiyon hem de kendi için de mükemmel bir konusu var kesinlikle izle derim)
    The 4400 (4. sezon da yayından kaldırıldı yani konu hava da kaldı ama yine de izle derim süper dizidir)
    Veronica Mars (Hem herbölüm bir olayı çözüyor kızımız hem de hayatını mahveden bir olayın sorumlusunu bulmaya çalışıyor haliyle meraklandırıyoer kısaca izle derim)
    Angel (1. sezon sıkabilir merak unsuru yok fakat 2. sezon itibariyle her bölüm sonu meraktan izliyorsun hele inanılmaz bir sezon olan 4. sezon gözüne uyku girmiyor meraktan)
    Smallville (1. sezon berbat hiçbir merak unsuru yok her bölüm bir ucubeyle uğraşıyor Angel gibi 2. sezon itibariyle istediğimiz kıvama geliyor)
    Death Note (Bu animeyi izledikten sonra kesinlikle gözüne uyku girmez animelerden hiç hoşlanmazdım taki bunu izleyene kadar inan bana izlediğin en güzel dizilerden biri olacak...@Death Note nickli arkadaş neden bunu tavsiye etmedi anlamadım)

Stargate ve Dexter'ın her bölümü birbirinin devamı değil
    Ama yineden cok güzel diziler

• Dexter'ı birkaç bölüm izleyip silmiştim.Bir daha bakacam çok izleyen var, baya övülmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tergen

battlestar galactica

+1
  • Hereos
    Fringe
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: tergen

battlestar galactica

+1

Çok güzel diziydi.
    Star wars ı hiç izlememiş biriydim bu diziyi izledikten sonra izlemeye karar verdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.