Şimdi Ara

Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Mayıs Ayı Tavsiyeleri #Konu Güncel# (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
62
Favori
189.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun pek oynamam ama oynadığım dönemlerde olur. kamerası iyi olsun istiyorum. güzel fotoğraf ve videolar çekebileyim. ya özet geçeyim bundan 3 sene sonra 4 sene sonra kasması az olsun.
    ve temiz kullanırım. şöyle açıklayayım elimde gm discovery var. ilk cıkan :D 4 sene falan oldu. artık işlemleri gerçekleştirirken, uygulama açıp kapatırken, arama baslatıp bitirirken inanılmaz kasıyor. en önemli olay 4 sene sonra kasması az olsun. beklentim kamera, ses, ve en önemlisi kasma durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daisundai

oyun pek oynamam ama oynadığım dönemlerde olur. kamerası iyi olsun istiyorum. güzel fotoğraf ve videolar çekebileyim. ya özet geçeyim bundan 3 sene sonra 4 sene sonra kasması az olsun.
    ve temiz kullanırım. şöyle açıklayayım elimde gm discovery var. ilk cıkan :D 4 sene falan oldu. artık işlemleri gerçekleştirirken, uygulama açıp kapatırken, arama baslatıp bitirirken inanılmaz kasıyor. en önemli olay 4 sene sonra kasması az olsun. beklentim kamera, ses, ve en önemlisi kasma durumu.

O zaman siz en iyisi bir iphone alın o paraya belliki kafam rahat etsin istiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki düz k6 mı yoksa k5 note mu daha iyidir? 16-2'lik düz k6 ile 32-3'lük k5 note aynı fiyat. K6 nougat alır büyük ihtimal, k5 note belli değil ama ram yüksek...
  • Teşekkürler,bilgi için
  • iPhone 7 - HTC 10 arasında kaldım, gönlüm hep htc den yanaydı. Telefon Amerika'dan gelicek, böyle bakınca iphone 7 almak daha mantıklı gibi duruyor. Hiç olmazsa satılır diyorum Sonucta HTC 11'in çıkmasına çok kalmadı.

Telefonda oyun oynamam, müzik dinlerim, kameraya önem veririm ama fotoğrafçı değilim. (arada ki farklar bariz olmadıkça anlayacağımı sanmıyorum ) WhatsApp ve internette gezme olarak bakarsak yoğun telefon kullanan biriyim batarya süresi de çok fark olmadıkça önemli.

Sizce hangisi mantıklı olur ?

Dipnot: Daha önce hiç iphone kullanmadım bu yüzden bir denesem mi de diyorum açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

quote:

Orijinalden alıntı: bulentyayla33

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vallahi çok kararsız kaldım hocam sizce ne alayım samsung galaxy j7 prime mi yoksa başka bir markamı rengi altın olacak o kesin ;)) .diyelim ikisinden birini seçtim türkitye garantilimi,yoksa delta garantilimi mesala samsung un iki garanti arasındaki tl farkı herhalde 250 tl kadar var.hocam sen bana alacağım yeri bir seçsene.ondan sonra bakalım artık.

Seçelim garantiye karar ver bu ülkede iyi garanti veren firma yok zaten hepsi birbirinin laciverti şimdi karar ver daha ucuza samsung denetiminde olmayan bir servis mi? Yoksa daha pahalıya samsungun resmi servisi mi buna karar verirsen ona göre yazalım bakalım :)

hocam en garantilisi neyse o olsun. herhalde türkiye garantili dedğine göre :)
    http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-j7-prime-samsung-turkiye-garantili-p-HBV0000019BBC?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=21.c.k.pc

Samsung türkiye olsun dersen bu fiyat :/

hocam samsung j7 prime ile samsung j7 2016 arasındaki fark nedir.sen hangisini tavsiye edersin.j7 2016 turkceldede satılıyormuş.

J7 prime daha iyi bir cihaz onu seçerim ikisi arasından.

hocam huwai gt 3 mü huwai p9 lite mi

Birbirine çok yakın iki cihaz hangisi ucuzsa o alınır :)

p 9 lite in diğerinden fazlalığı

gt3 ram 2 gb
    p9 lite ram 3 gb

gt 3 işlemci kapasitesi 1,7 GHz Quad-Core + 2,0 GHz Quad-Core
    ama p9 lite için bir şey yazmıyor .

birde p 9 lite ın parmak okuyucusu var

gt3 968 tl
    p 9 lite 1149 tl hepsiburadada

bu duruma göre yine ucuzu benim işi görürmü.yani ikiside uzun süre götürürmü :))

Huawei gt3 tede parmak izi okuyucu var

İkisinde de aynı işlemci var kirin650

P9lite plastik, gt3 metal kasa

Hala hangisi ucuzsa ondayım :) ha p9 lite ın kamerası birazcık daha iyi olabilir.

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için arkadaşlar.

huwai gt 3 de karar kıldım.iş nerden alacağıma kaldı ;)
    vodafone dan ucuz bir kampanyalı hat mı alıp peşin veya taksitle alayım yoksa hepsiburada da var ondanmı alayım.ayrıca hangi rengi solmuyor acaba.

link atarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentyayla33 -- 14 Şubat 2017; 13:51:2 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kanka57

Merhaba Samsung galaxy s7 edge'im vardi ama hirsiz saolsun çaldi ve telefonsuz kaldim..

Şimdi ise telefon araştiriyorum S7 edge'den memnundum fakat iphone mu denesem diyorum.. (Daha önceden hiç ios kullanmadim hep android kullandim.)

Samsung Galaxy S7 Edge fiyat: 2300 TL

İphone 7 plus 128 gb fiyat: 3.300 TL

VEYA Samsung s8 imi beklemeliyim?

Şuan ne kullanıyorsunuz ki bekleyebilirim diyorsunuz şuan elinizde sizi üzmeyen bir telefon varsa bekleyin ama elinizde doğru dürüst cihaz yoksa alın geçin teknoloji bekledikçe eskir ve tatminsizleştirir.

Suan elimde eski telefonum s4 var sanirim s8 de martin sonu gibi cikicakmiş ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ruechan

Peki düz k6 mı yoksa k5 note mu daha iyidir? 16-2'lik düz k6 ile 32-3'lük k5 note aynı fiyat. K6 nougat alır büyük ihtimal, k5 note belli değil ama ram yüksek...

Güncelleme düşünüyorsanız k6 şuan içinde önde ama ram e depolamaya ihtiyacım var derseniz k5note olur K6 Power da göz atabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto Pheles

iPhone 7 - HTC 10 arasında kaldım, gönlüm hep htc den yanaydı. Telefon Amerika'dan gelicek, böyle bakınca iphone 7 almak daha mantıklı gibi duruyor. Hiç olmazsa satılır diyorum Sonucta HTC 11'in çıkmasına çok kalmadı.

Telefonda oyun oynamam, müzik dinlerim, kameraya önem veririm ama fotoğrafçı değilim. (arada ki farklar bariz olmadıkça anlayacağımı sanmıyorum ) WhatsApp ve internette gezme olarak bakarsak yoğun telefon kullanan biriyim batarya süresi de çok fark olmadıkça önemli.

Sizce hangisi mantıklı olur ?

Dipnot: Daha önce hiç iphone kullanmadım bu yüzden bir denesem mi de diyorum açıkçası.

Amerika ise çarşı pazar karışır iphone7 almanı tavsiye derim o zaman ikisi arasında :)

• quote:

quote:

quote:

Merhaba Samsung galaxy s7 edge'im vardi ama hirsiz saolsun çaldi ve telefonsuz kaldim..

Şimdi ise telefon araştiriyorum S7 edge'den memnundum fakat iphone mu denesem diyorum.. (Daha önceden hiç ios kullanmadim hep android kullandim.)

Samsung Galaxy S7 Edge fiyat: 2300 TL

İphone 7 plus 128 gb fiyat: 3.300 TL

VEYA Samsung s8 imi beklemeliyim?

Şuan ne kullanıyorsunuz ki bekleyebilirim diyorsunuz şuan elinizde sizi üzmeyen bir telefon varsa bekleyin ama elinizde doğru dürüst cihaz yoksa alın geçin teknoloji bekledikçe eskir ve tatminsizleştirir.

Suan elimde eski telefonum s4 var sanirim s8 de martin sonu gibi cikicakmiş ne dersiniz?

Ucuz gelmeyecek ama dişimi sıkar beklerim derseniz bekleyin :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vallahi çok kararsız kaldım hocam sizce ne alayım samsung galaxy j7 prime mi yoksa başka bir markamı rengi altın olacak o kesin ;)) .diyelim ikisinden birini seçtim türkitye garantilimi,yoksa delta garantilimi mesala samsung un iki garanti arasındaki tl farkı herhalde 250 tl kadar var.hocam sen bana alacağım yeri bir seçsene.ondan sonra bakalım artık.

Seçelim garantiye karar ver bu ülkede iyi garanti veren firma yok zaten hepsi birbirinin laciverti şimdi karar ver daha ucuza samsung denetiminde olmayan bir servis mi? Yoksa daha pahalıya samsungun resmi servisi mi buna karar verirsen ona göre yazalım bakalım :)

hocam en garantilisi neyse o olsun. herhalde türkiye garantili dedğine göre :)
    http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-j7-prime-samsung-turkiye-garantili-p-HBV0000019BBC?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=21.c.k.pc

Samsung türkiye olsun dersen bu fiyat :/

hocam samsung j7 prime ile samsung j7 2016 arasındaki fark nedir.sen hangisini tavsiye edersin.j7 2016 turkceldede satılıyormuş.

J7 prime daha iyi bir cihaz onu seçerim ikisi arasından.

hocam huwai gt 3 mü huwai p9 lite mi

Birbirine çok yakın iki cihaz hangisi ucuzsa o alınır :)

p 9 lite in diğerinden fazlalığı

gt3 ram 2 gb
    p9 lite ram 3 gb

gt 3 işlemci kapasitesi 1,7 GHz Quad-Core + 2,0 GHz Quad-Core
    ama p9 lite için bir şey yazmıyor .

birde p 9 lite ın parmak okuyucusu var

gt3 968 tl
    p 9 lite 1149 tl hepsiburadada

bu duruma göre yine ucuzu benim işi görürmü.yani ikiside uzun süre götürürmü :))

Huawei gt3 tede parmak izi okuyucu var

İkisinde de aynı işlemci var kirin650

P9lite plastik, gt3 metal kasa

Hala hangisi ucuzsa ondayım :) ha p9 lite ın kamerası birazcık daha iyi olabilir.

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için arkadaşlar.

huwai gt 3 de karar kıldım.iş nerden alacağıma kaldı ;)
    vodafone dan ucuz bir kampanyalı hat mı alıp peşin veya taksitle alayım yoksa hepsiburada da var ondanmı alayım.ayrıca hangi rengi solmuyor acaba.

link atarsanız sevinirim.

Peşin paranız varsa zamazingolu işlere girmeyin direk alın geçin gt3 şuan 900tl ye bulabilirsiniz.

• Teşekkürler, aksilik çıkmaz gelirse kullanırım artık

• yeni işe giren çalışanlara telefon alacağız hepsiburada gibi sitelerden değil de teknosa gibi gidip nakit ile alabileceğimiz yerler göz önüne alındıgında 700-800 Tl bandında iş için kullanılacak en önemli özelliği kasma sorunu fazla yaşatmıcak bir telefon tavsiyesi alabilir miyim? (şu anda asus zenfone 2 laser 5' e sıcak bakıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

yeni işe giren çalışanlara telefon alacağız hepsiburada gibi sitelerden değil de teknosa gibi gidip nakit ile alabileceğimiz yerler göz önüne alındıgında 700-800 Tl bandında iş için kullanılacak en önemli özelliği kasma sorunu fazla yaşatmıcak bir telefon tavsiyesi alabilir miyim? (şu anda asus zenfone 2 laser 5' e sıcak bakıyorum)

Asus çok problem yaşatır bence pek düşünmeyin onu :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto Pheles

Teşekkürler, aksilik çıkmaz gelirse kullanırım artık

Hayırlısı o zaman ne diyelim

• Merhabalar,J7 prime almayı düşünüyorum da sizce 390 lira farkla ekran+hızlı şarj+daha iyi kamera+daha iyi tasarım için A7 2016 alınır mı ? J7 prime Teknosada inceledim ekran tek bakıldığında cok fark etmiyor ama başka ekranla yana yana koyunca biraz daha soluk.Grafik işlemcileri vs aynı gibi hatta Prime bazı şeylerde çok az daha üstün.Bende şuan S4 var yaklaşık 3.5 senedir kullanıyorum,yeni alacağım telefonu da en az 2-3 sene kullanmayı düşünüyorum bir sıkıntı olmazsa.Beklentilerim kasma-donma mümkün olduğu kadar az olsun ve amiral gemiler kadar iyi olmasını beklemesem de iyi sayılabilecek bir kamerası olması.S4 ün kamerasından kullandığım sürede genel olarak memnundum ama ekran farkı hissedilir mi J7 de bilmiyorum.Kamera ve ekrandan dolayı kararsız kaldım,cevabınızı bekliyorum.İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extravaganza* -- 14 Şubat 2017; 19:49:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extravaganza*

Merhabalar,J7 prime almayı düşünüyorum da sizce 390 lira farkla ekran+hızlı şarj+daha iyi kamera+daha iyi tasarım için A7 2016 alınır mı ? J7 prime Teknosada inceledim ekran tek bakıldığında cok fark etmiyor ama başka ekranla yana yana koyunca biraz daha soluk.Grafik işlemcileri vs aynı gibi hatta Prime bazı şeylerde çok az daha üstün.Bende şuan S4 var yaklaşık 3.5 senedir kullanıyorum,yeni alacağım telefonu da en az 2-3 sene kullanmayı düşünüyorum bir sıkıntı olmazsa.Beklentilerim kasma-donma mümkün olduğu kadar az olsun ve amiral gemiler kadar iyi olmasını beklemesem de iyi sayılabilecek bir kamerası olması.S4 ün kamerasından kullandığım sürede genel olarak memnundum ama ekran farkı hissedilir mi J7 de bilmiyorum.Kamera ve ekrandan dolayı kararsız kaldım,cevabınızı bekliyorum.İyi forumlar..

A7 2016 alınabilir bir cihaz değil hiç gerek yok j7 prime ın yerine tercih etmeye.

O paralara bir çok şeyi iyi yapsın derseniz xiaomi mi5 e de bir bakın derim.

• mediamarkt da huawei p9 2200 den 2700 e çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlck

mediamarkt da huawei p9 2200 den 2700 e çıkmış

Sizde mediamarkt tan almayın canım o zaman satan mı yok :)

• hocam taksitlendirme işlemi yüzünden mağazadan almak istiyorum da. taksitlendirme işlemi hakkında da bilgim yok aslında, internetten taksitlendiremiyoruz, değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.