Şimdi Ara

Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Mayıs Ayı Tavsiyeleri #Konu Güncel# (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
62
Favori
189.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chatlck

hocam taksitlendirme işlemi yüzünden mağazadan almak istiyorum da. taksitlendirme işlemi hakkında da bilgim yok aslında, internetten taksitlendiremiyoruz, değil mi?

Hepsiburada da denizbanka 36aya kadar taksit diyor ama daha önce denemedim ona bir bakın isterseniz belki işinizi görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam ama deniz bank kullanmıyorum, bir insan bu kadar mı talihsiz olur hocam taksitlendirme anladığım kadarıyla şöyle; kredi kartı ile telefonu peşin fiyatına alıyoruz daha sonra faturayla beraber 1 hafta içinde bankamıza gidip ben bu ürünü taksitlendirmek istiyorum diyoruz, küçük bir fiyat ile taksitlendirme işlemi yapılıyor.
  • quote:

anladım hocam ama deniz bank kullanmıyorum, bir insan bu kadar mı talihsiz olur hocam taksitlendirme anladığım kadarıyla şöyle; kredi kartı ile telefonu peşin fiyatına alıyoruz daha sonra faturayla beraber 1 hafta içinde bankamıza gidip ben bu ürünü taksitlendirmek istiyorum diyoruz, küçük bir fiyat ile taksitlendirme işlemi yapılıyor.

Sanırım bu işlem için denizbank müşterisi olmanıza gerek yok.

• ee ne lazım o zaman hocam ?
  • quote:

ee ne lazım o zaman hocam ?

Birde çoğu banka alışveriş yaptığınız zaman kredi kartından sonra o parayı bana taksit yapın öyle ödeyeceğim diyebiliyormuşsunuz ve yapıyorlarmış o mevzuyada bakın isterseniz.

• aynısını yukarıda anlatmıştım hocam yani kredi kartından telefonu aldıktan sonra, faturasıyla bankaya gidip bu tutarı taksitlendirmek istiyorum diyebiliyoruz doğru anladıysam.
  • Merhabalar telefon almayı düşünüyorum ancak 800-1100 ₺ civarı bir bütçem var. Hangi markaları önerirsiniz? Açıkçası çok bilinmeyen markalar beni korkutuyor O yüzden onlara cesaret edemiyorum. Genellikle de sosyal medya e fotoğraf için kullandığım için hafıza sorunu pek olmayan bir telefon istiyorum. Önerileriniz ne olur acaba?
  • quote:

aynısını yukarıda anlatmıştım hocam yani kredi kartından telefonu aldıktan sonra, faturasıyla bankaya gidip bu tutarı taksitlendirmek istiyorum diyebiliyoruz doğru anladıysam.

Telefonda hallediyordu millet hatta bir sms geliyordu şu tutarda para işleminize 6taksit felan yapalım mı diye şubeye gitmeden.

• albati kullanıcısına yanıt
    Amerikadan getiriyorum ordaki fiyat oyle 600-610 dolar arasi s7 edgeler :)) eylul ayinda almiştim çalinan s7 edge'imi 1800TL ye dolar kuru saolsun :))
  • Hayir dediğim gibi s7 edge amerikadan getiriyorumda o kadara denk geliyor tabii dolar artmassa :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsrglbhr

Merhabalar telefon almayı düşünüyorum ancak 800-1100 ₺ civarı bir bütçem var. Hangi markaları önerirsiniz? Açıkçası çok bilinmeyen markalar beni korkutuyor O yüzden onlara cesaret edemiyorum. Genellikle de sosyal medya e fotoğraf için kullandığım için hafıza sorunu pek olmayan bir telefon istiyorum. Önerileriniz ne olur acaba?

O zaman lenovo moto g4, g4plus, lenovo k6 serisi, huawei p9lite, huawei gt3, alcatel idol4 e bakın derim bi o zaman.

• merhaba herkese lenova k5 mi asus laser 2 mi hangisi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimcu

merhaba herkese lenova k5 mi asus laser 2 mi hangisi sizce?

Ben lenovo k5 i tercih ederdim açıkçası.

• Merhaba maksimum 1000 TL fiyatlı günlük kullanımda uzun vadede üzmeyecek sorunsuz bir telefon arıyorum. Lenovo moto g4 veya huawei gt3 modelleri arasında kaldım bu iki modelden hangisi veya farklı bir tavsiyeniz var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold47

Merhaba maksimum 1000 TL fiyatlı günlük kullanımda uzun vadede üzmeyecek sorunsuz bir telefon arıyorum. Lenovo moto g4 veya huawei gt3 modelleri arasında kaldım bu iki modelden hangisi veya farklı bir tavsiyeniz var mıdır?

Aralarında ufak farklar var al şunu diyemem direk ama iki cihazıda alın karşınıza iyice bakın ve sineni tercih edin ;)

• öncelikle merhaba hocam, telefonda aradığım şeyler;

-stabil olması
    -tasarımının şık olması(yakışıklı olması )
    -oyun çok oynamam, arada birkaç oyun oynadığım olur.
    -kamerası iyi olursa güzel olur.
    -ekranı max. 5.5 inç olsun

z5 bu ihtiyaçlarımı karşılar mı sizce? siz ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhiLum

öncelikle merhaba hocam, telefonda aradığım şeyler;

-stabil olması
    -tasarımının şık olması(yakışıklı olması )
    -oyun çok oynamam, arada birkaç oyun oynadığım olur.
    -kamerası iyi olursa güzel olur.
    -ekranı max. 5.5 inç olsun

z5 bu ihtiyaçlarımı karşılar mı sizce? siz ne önerirsiniz?

Eski nesil ve sorunlu bir platforma sahip başka cihazlara bakın derim. Birde bütçe verirseniz öyle bir öneri yapayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 16 Şubat 2017; 21:8:55 >
  • hocam zaten ucuz olduğu düşünmüştüm, şimdi vazgeçtim. amiral gemisi telefon istiyorum aslında. s7-s7 edge in tasarımı hoşuma gitmiyor. iphone var aklımda. siz ne önerirsiniz android olarak
  • Konu sahibine teşekkürler mi5i aldık telefon mükemmel umarım garanti vs sorun çıkmaz neyse tekrardan teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

Konu sahibine teşekkürler mi5i aldık telefon mükemmel umarım garanti vs sorun çıkmaz neyse tekrardan teşekkürler

İnşallah umarım uzun süre kazasız belasız kullanmak nasip olur.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.