Şimdi Ara

Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Mayıs Ayı Tavsiyeleri #Konu Güncel# (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.735
Cevap
62
Favori
189.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sorcery

Merhaba.
    Lenovo Moto G4 Plus-Lenovo K5 Note 32gb-Huawei P9 Lite-Samsung J7 Prime dan hangisini almalıyım? ya da bu fiyat aralığında başka bir cihaz arıyorum. Türkiye garantili olacak.

Yazdıklarınız arasından J7 prime daha önde ama k5 note ve g4 plus ta çok keyifli cihazlar.

Xiaomi cihazlarınada bakabilirsiniz şuan o segmentin en f/p görünen cihazları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçok konuda olduğu gibi burda da gördüm. Mi4c'nin Türkiye'de resmi satışı var mı? Yoksa sahibindende özel kişiler tarafından mı satılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Birçok konuda olduğu gibi burda da gördüm. Mi4c'nin Türkiye'de resmi satışı var mı? Yoksa sahibindende özel kişiler tarafından mı satılıyor?

Resmi(kanuni normlara uygun) olarak satılıyor hepsiburada da felan satıyor hatta 2yıl garanti+fatura+btk dan imei onayı var yani resmi olarak legal yollarla var.

• Cevap için teşekkürler. Şu an stokta yokmuş. 2/16 gb modeli 650den satılmış, fiyat iyi gibi. Mi4 de bu donanımda geliyor. Bari birisinin 3/32 olanı gelseymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Cevap için teşekkürler. Şu an stokta yokmuş. 2/16 gb modeli 650den satılmış, fiyat iyi gibi. Mi4 de bu donanımda geliyor. Bari birisinin 3/32 olanı gelseymiş.

Ucuz olsun kendileirne maliyeyi azalsın diye yapoyorlar öyle.

• Arkadaşlar 1200-1300 bütçeli samsung marka telefon ne alınabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

Arkadaşlar 1200-1300 bütçeli samsung marka telefon ne alınabilir?

J7 prime, c5, c7

• 600-700 segmentinde gm 4g android one. Android'i en güncel sürümde kullanıyorum ve verdiğim fiyatın en az 2 kat üstünde performans alıyorum.
  • Lenovo K5 Plus almayı düşünüyorum, kupon indirimiyle 660TL'y geliyor. Çok telefon bağımlısı birisi değilim. Sorunsuz düzgün çalışsın. Ortalama fotoğraf çeksin yeter benim için. ROM'du bilmem neydi uğraşmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechanic

Lenovo K5 Plus almayı düşünüyorum, kupon indirimiyle 660TL'y geliyor. Çok telefon bağımlısı birisi değilim. Sorunsuz düzgün çalışsın. Ortalama fotoğraf çeksin yeter benim için. ROM'du bilmem neydi uğraşmak istemiyorum.

K5 plus tercih edilebilir fena cihaz değildir.

Yazılımla uğraşmıyım dersen gm5 te işini görebilir(zayıf bir cihaZ).

• Hocam 2000fiyat segmentinde HTC 10 ve SONY XZ arasında kaldım açıkçası, özellikler hemen hemen aynı; neye göre tercih yapmam gerkeiyo emin değilim.Sadece sonyi elime aldığımda kasasının gereksiz uzun olduğu, bunun da kullanımda zorluk çıkarıcağı izlenimine kapıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magister Equitum

Hocam 2000fiyat segmentinde HTC 10 ve SONY XZ arasında kaldım açıkçası, özellikler hemen hemen aynı; neye göre tercih yapmam gerkeiyo emin değilim.Sadece sonyi elime aldığımda kasasının gereksiz uzun olduğu, bunun da kullanımda zorluk çıkarıcağı izlenimine kapıldım.

İkisi arasından htc10 tercih edilir xz zayıf bir cihaz oldu değişik bir konfiglere sahip

• 1000'e p9 lite 1400'e Huawei mate s gözüme kestirdim. Hala s3 kullanıyorum eksikliğini hissetmedim performans kamera olarak felan. Ama kamerası kırıldı. Değiştireyim diyorum. Öncelik tasarım ve kamera
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilsiz Gurme

1000'e p9 lite 1400'e Huawei mate s gözüme kestirdim. Hala s3 kullanıyorum eksikliğini hissetmedim performans kamera olarak felan. Ama kamerası kırıldı. Değiştireyim diyorum. Öncelik tasarım ve kamera

Şuan o sengmentte alabileceğiniz performans ve kamera anlamında en iyi cihaz xiaomi mi5.

• Hocam konunuz baya tutmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Hocam konunuz baya tutmuş.

Öylemi o zaman ocak ayı tavsiyelerini daha çabuk ve detaylı tutayım :)

• hocam xiaomi mi 4c pek büyük olmayacak, az oyun oynanacak, donma kasma yapmayacak, şarjı tüm gün gidecek, hafıza sorunu çıkarmayacak, sağlam güvenilir, 2 sene en az idare edecek bir telefon mudur ?

bütçe 600-1100 (aslında üst sınırı zorlamaması tercihimiz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EngineerBaris

hocam xiaomi mi 4c pek büyük olmayacak, az oyun oynanacak, donma kasma yapmayacak, şarjı tüm gün gidecek, hafıza sorunu çıkarmayacak, sağlam güvenilir, 2 sene en az idare edecek bir telefon mudur ?

bütçe 600-1100 (aslında üst sınırı zorlamaması tercihimiz)

Mi5 sizi en rahat ettirecek cihaz olduğunu düşünüyorum ama siz sınırdan uzak olsun diyorsunuz.(diğer xiaomi lerde bakılabilir)

Bu segmentte alcatel idol3 5.5,vestel 5570,mi4 ve mi4c (hafıza yı belirtmişsiniz mi lwr sıkıntı yaratabilirler)

Yazdıklarım dediklerinizin hepsini yapar ama hiçbirini en iyi yapmaz yapar mı yapar bekletinizi öyle tutun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut Koçak -- 27 Aralık 2016; 1:55:40 >
  • Aslında öncesinde lg g2 mini kullanan biri için sınırı 5 inç, yukarısı zor olacak. Elleri küçük, ondan dolayı pek büyük bir telefon isteği yok kardeşimin. hafızadan kastımız da 10 uygulama kurunca hafıza dolu demesin, g2 de o zorluğu çekiyor.
    whatsapp, spotify, youtube, iki üç küçük oyun, okuma yapacağı bir ebook reader yeterli onun için.

tavsiyeleriniz haricinde gözüme lenovo k5 ve lenovo s1 lite çarptı ona ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EngineerBaris -- 27 Aralık 2016; 2:28:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EngineerBaris

Aslında öncesinde lg g2 mini kullanan biri için sınırı 5 inç, yukarısı zor olacak. Elleri küçük, ondan dolayı pek büyük bir telefon isteği yok kardeşimin. hafızadan kastımız da 10 uygulama kurunca hafıza dolu demesin, g2 de o zorluğu çekiyor.
    whatsapp, spotify, youtube, iki üç küçük oyun, okuma yapacağı bir ebook reader yeterli onun için.

tavsiyeleriniz haricinde gözüme lenovo k5 ve lenovo s1 lite çarptı ona ne dersiniz ?

Vibe s1 lite a yongası yüzünden soğum ama k5 plus ve k5 duruma göre iyi bir tercihtir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.