Şimdi Ara

Her Bütçeye Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar aşağıda değişik bütçelere yönelik oyun oynamaya yönelik sistemler mevcut. Öncelikle sistem kurarken dikkat ettiğim konu sessiz ve soğuk olarak çalışması, ayrıca kasa,güç kaynağı ve soğutucu bence bir kasada kaliteli olmak zorunda ve en sona bırakılıp az paraya onları da hallederim denmemelidir diye düşünüyorum. Birde kasa montajı ve öyle birçok yerde olduğu gibi 1 saat çalışıp çalışılmadığına bakıp kullanıcıya teslim etmek bana mantıksız geliyor. Herkes ne kadar olursa olsun para verdiği parçalardan tam verim ister bu bağlamda özellikle belleklerin verimliliği ve etkisi pc'nin sınırlarını zorlamak ilk etapta olmazsa olmazdır. Sistem toplayacak arkadaşlar bana mesajla ulaşırsa kendilerinden daha çok sistemlerini önemseyecek bikaç yer tavsiye ederim. Burda reklam falan olur diye paylaşmak istemedim. Birde bu işi ben falan yapmıyorum yanlış anlama olmasın yıllardır kendim ve çevremdeki arkadaşlarımla kullandığımız ve ufacık bir kötü tarafını görmediğimiz İstanbulda yer alan bir şirketten bahsediyorum. Tam olarak istediğinizi mesajla da sorabilirsiniz, çok farklı kombinasyonlar yapabiliriz. Sistem önerilerine geçecek olursak ;

2.700 TL

4.000 TL

5.400 TL

8.000 TL

• 2700 liraya i3 mu alinir yav? Bu kadar ekran kartina yuklrnmeyin dicem de o da 1050 ti..
    Asgari ucretin iki katina aldigimiz parcalara bak ya yazik gunah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i3 6100 işlemciye soğutucuya ne gerek var stok fanı yeter..bunu gördükten sonra diğer önerilerine bakmadım bile
  • Fiyatlar yuksek hocam..
  • 4000 liraya 3gb gtx 1060 ve 650W psu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.