Şimdi Ara

Her bütçeye uygun - Buzdolabı Önerileri (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
53
Favori
152.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba hocam a++ ile a+++ arasında alacağım arçelik buzdolabının fiyat farkı 1.500.-tl civarı bu farkı vermeye değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: subutayi

Vestfrost VF ÇM 5800 A++ 5 kg 800 Devir Çamaşır Makinesi 1200 TL
    Altus AL 6100 L A+++ 6 kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi 1330 TL
    çamaşır makinesi olarak hangisini tercih edeyim... yada sizin tavsiyeniz var mı:

Alıntıları Göster
    cevap vermediniz al 6100 ü aldım. inşallah iyi çıkar
  • Arkadaşlar, bu aralar forumda pek cevap yazacak vakit bulamıyorum. Boş zamanlarımda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım her zaman. Tavsiye isteyenlerden ricam konuyu okumaları, çünkü o kadar farklı fiyatlarda o kadar farklı cihaz önerilerinde bulundum ki mutlaka sizin istekleriniz doğrultusunda bir cihazı bulabilirsiniz aşağı yukarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Hocam Profilo BD3056W3UN modeliyle sonu VN ile biten modelin ekran tasarımı haricinde farkları var mı?

Alıntıları Göster
    Sorulara yeni dönebiliyorum, ekran tasarımı dışında VN kodlu modelde ekstra olarak tazelik sistemi farklı bulunmakta.
  • bekir3232 B kullanıcısına yanıt
    Daha önce belirttiğim gibi, aralarında bariz bir üstünlük yok. Bu kısımda tercih tamamen sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesture

Merhabalar Can Bey.

Güncel fiyatları göz önüne alarak 2000 lira bandı ve 3000 lira bandındaki buzdolabı önerilerinizi alabilir miyiz 2-3 kişilik bir aile için? Bütçe kısıtlı ama 3000-3500 lira bandına çıkabiliriz şartları zorlayıp malum ucuz etin yahnisi bazen pahalı oluyor.

Alıntıları Göster
    Merhabalar, Altus ALK 471 NX modeli f/p anlamında güncel olarak en iyi cihaz bence. İncelemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shelby25

can bey merhaba 2000 2500 tl aralığında iş yeri için dolap arıyom inox beyaz gri fark etmez sadece fiyat performans ve biraz geniş hacim olsun şimdiden tesekkurler

Alıntıları Göster
    Merhaba, Altus AL 370 NS modeli işinizi görecektir fazlasıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sawtain

Can bey 2700 3500 tl fiyat bandında a++ 450 500lt sessiz buzdolabı arıyorum 3000 tl ye arçelik 570505mb ve lg gc502hqhu buldum kendimce iyimidir bu ürünler yoksa sizin öneriniz varmı ?

Alıntıları Göster
    Seçtiğiniz iki model de tercih edilebilir. Kombi tipi mi yoksa üstten donduruculu bir cihaz mı alacaksınız buna karar vermek size kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subutayi

cevap vermediniz al 6100 ü aldım. inşallah iyi çıkar

Alıntıları Göster
    Soruları cevaplamak için yeni vakit bulabildim. İki çamaşır makinesi arasında şahsen ben de Altus modelini tercih ederdim. Buzdolabı belirtmediğiniz için tavsiye yazmam gerekirse Beko 954271 MB modelini incelemenizi tavsiye ederim. Aileler için küçük kalsada sizin işinizi fazlasıyla görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

merhaba hocam a++ ile a+++ arasında alacağım arçelik buzdolabının fiyat farkı 1.500.-tl civarı bu farkı vermeye değer mi?
    https://www.arcelik.com.tr/no-frost-buzdolabi/570505-ei-buzdolabihttps://www.arcelik.com.tr/no-frost-buzdolabi/5506-nei-a--buzdolabi
    Merhaba, aradaki fiyat farkı sizi zorlamayacaksa verilebilir.

• can bey,
    buzdolabına karar veremedim. 2500 tl kadar ne alabilirim. hacmi 350 ile 400 olabilir. teşekürler.
  • Altus AL-362-ELY A+ 2300 TL nofrost
    Altus AL-333 T A+ 1750 TL statik

Altus AL-370 N A+ 2450 TL nofrost

bu paralara altus var. altus alınır mı. sizin tavsiyeniz nedir...
  • Can bey, hangisini tercih edeyim.
    Beko 970464 MB A++ 2450 TL
    Altus AL-370 N A+ 2450 TL
  • subutayi S kullanıcısına yanıt
    İki cihaz arasında Beko 970464 MB modelini tercih etmek daha mantıklı olur.
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt
    teşekürler can bey,
  • can bey,
    Beko 970464 MB A++ 2450 TL modelini bulunduğum yerdeki mağaza Erzurum a gönderemedi. dolap için yeni arayışa girmek zorunda kaldım.

başka bir mağaza
    Altus AL-370 N A+ için 2200 TL
    Profilo BD2053W2NV A+ için 2200 TL fiyat verdi (mesajınızın bir yerinde parasını hak etmeyen ürün diyorsunuz. 2200 TL hak eder mi)
    Altus AL333T statik için 1750 TL Erzurum daki öğrenci oğlum için alacağım. statik mi yoksa nofrost mu tercih etmeliyim. 450 TL fark vermeye değer mi. kararsız kaldım.
  • subutayi S kullanıcısına yanıt
    Bir öğrenci için Altus AL333T modeli bile fazlasıyla yeterli olur. Herhangi bir modeli tercih edebilirsiniz fark etmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anneme buzdolabı alacağım hacimli olsun istiyor.https://www.n11.com/urun/samsung-rt50k6000ww-a-516lt-nofrost-cift-kapili-buzdolabi-beyaz-789337?magaza=samsungizmir n11 11 kasım kampanyası ile 3bine almayı düşününüyorum.3500e kadar ne alınır.
  • Siz siz olun linklere yorumlara bakmadan önce yazılan tarihi kontrol edin, yoksa 2.500 TL ye istediğiniz buz dolabını görünce, "aaa fiyatlar mı düşmüş, nasıl ya" diyerek bir hevesle giriyorsunuz, 5.000 TL fiyatları görünce hevesiniz kursağınızda kalıyor...
  • aeg santo s53600css0 buzdolabı çeşitli sıkıntıları var bıktırdı artık, bütçem fazla değil profilo dışında başka marka önermeyin Profilo dışına çıkamam BD2156W2VN modelini almayı düşünüyorum bu dolabın kronik sorunları var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.