Şimdi Ara

Her bütçeye uygun - Buzdolabı Önerileri (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
53
Favori
152.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam merhaba, bu markadan memnun musunuz bir de karlanma oranı nedir bende bekar evime almayı planlıyorum daha geniş olan modelini

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu iki model arasında tavsiyelerinizi rica edeceğim.https://www.hepsiburada.com/samsung-rf48a4000m9-twin-cooling-plus-teknolojili-gardirop-tipi-buzdolabi-p-HBCV00000E7WIO?ftid=x54kqzxihsd0iujr&magaza=gureller&url_src=and-product-detail
    https://www.hepsiburada.com/bosch-kfn96vpea-605-lt-gardrop-tipi-no-frost-buzdolabi-p-HBCV000039ACWN?ftid=m7vt1qsnxux7py7w&magaza=%C3%87AR%C5%9EIDANGELS%C4%B0NN&url_src=and-product-detail
    Farklı bir marka/model öneriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauthern Man -- 23 Ağustos 2024; 22:23:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• siemens boschtaki buz kırma sesi devam ediyor mu? ediyorsa sessiz çalışan alternatifler nelerdir? tavsiye ederseniz memnun olurum.

• arkadaşlar eve ikinci dolabı mı almak daha mantıklı yoksa sandık tipi derin dondurucu mu almalıyız? hangisini tavsiye edersiniz.

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Sandık tipleri kullanışlı olmuyor çekmeceli derin dondurucu almanızı tavsiye ederim.

• frkn_clk F kullanıcısına yanıt

Hocam ne yaptınız? Ne aldınız? Memnun musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel marka sıfır no frost buzdolabı aldık, kurulum esnasında resimdeki gibi boruların ek yerlerindeki mavi renkli kaplamaya benzeyen yerlerin deforme olduğu bakır borularda oksit var gibi geldi normal mi sıfır buzdolabının böyle olması

Her bütçeye uygun - Buzdolabı Önerileri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • naval-officer N kullanıcısına yanıt

hocam ilk izlenimleriniz nasıl? bende azönce hbdan 52111 modelini aldım 16420tl den, pazartesiye kadar bakınıcam iptalde edebilirim.

Garanti uzatma yaptırdınızmı?

• DiagraM kullanıcısına yanıt
    Servis geldi baktı buzdolabı uzun süre beklemiş depoda 2 yıl önce üretilmiş bu buzdolabı dediler resimdeki yerler için sıkıntı yok olursa garanti kapsamında yapılır dediler kullanıyoruz bizim model nf45001 modeli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 600lt den büyük buz dolabı almam gerek eldeki bozuldu tavsiyelerinizi bekliyorum fiyat performans olursa sevinirim

• frkn_clk F kullanıcısına yanıt

Merhaba. Evet memnunum. Hacim yeterliyse tavsiye ederim. Fakat ben yazdığım tarihte 6400 liraya almıştım. şu an neredeyse iki katı olmuş. Öncesinde yakın fiyatlara no-frost var mı diye bakardım şimdi alacak olsam. Siz de soruyu soralı dört ay olmuş tabii, o da ayrı.

• Pluchart P kullanıcısına yanıt

Merhaba. Statik ile No-frost 'u karşılaştırabilir misiniz? Yeniden olsa statik tip alır mıydınız?

• Merhaba arkadaşlar 30.000 Tl ye kadar inox alttan donduruculu model tavsiyeniz varmıdır?

• Bu devirde evlenen evini düzen arkadaşlara ALLAH yar ve yardimcilari olsun,Ev kurararken full profilo kurmuştum fiyatlara ne hale gelmiş yazik cok yazik.10k beyaz eşyami dizmiştim tabi az para değildi ama şuan 100-120k dayanmişş

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

1.5m a arabayı sattım, 1.5 kredi çektim, ev alıyorum.

Beyaz eşya ve mobilya en ağır bel büken kısım. Vallahi çok pahalı herbirşey... Buzdolabını siemesn, bosh, profilio gibi bir marka seçeceğim.

Kalan gurubu, arçelik yapacğaım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 13 Ocak 2025; 8:29:50 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.