Şimdi Ara

Her bütçeye uygun - Buzdolabı Önerileri (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.011
Cevap
53
Favori
151.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arçelik-Beko asla eski kalitesinde değil.Ve üstelik.Bosch-Siemensile aynı hatta fazla fiyatlar veriyorlar.

Beko'dan Derin dondurucu almıştım kar yapan cinstenmiş ve ayda bir kez buzu çözmek gerekiyormuş.

Bozuldu haliyle ve tamiri için yeni dolap parası istediler.Ben de derin dondurucuyu çöpe atıp BİM''de satılan uyduruk denilen Flavel marka dolap aldım uygun fiyat.A bir de ne göreyim onu da Arçelik kuruyor ve parçaları onunla aynı gibi.

Acaba Çin'den getirip montaj mı yapıyorlar diye düşünmedim değil.

Dediğiniz dolabı Samsung'dan uygun fiyata aldım.Benim de arkadaşım 4 senedir kullanıyor.Hiç sorun yaşamadı.Onda göremesem sanırım şikayetvar ve internet yorumlarına bakarak Samsung almazdım.Çok bilgi kirliliği var.Sanırsın dolap çöp.

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

Aynı modeli 2021 yazında 3400 liraya kurban bayramında verdiklerinde annemin evine almamıştım bayi ile tartışmıştık başka konularda sonra başka bayiden daha büyük modeli almıştım.

Yeni aldıysanız kaçtan aldınız acaba ? ben geçen nisan bayide 9 lira buzdolabı 7 lira çamaşır makinesine verdim.

1200TL sonradan kampanyadan gelince hediye elektrik süpürgesi bayiye verip elden parasını nakiten aldım.

Not : Ben beyaz eşyayı internetten almıyorum bikaç defa dilim yandı o yüzden biraz fazla verip hangi şehirdeysem oradaki bulabildiğim en kurumsal bayiden alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 7 Ekim 2022; 16:39:30 >
  • Antor kullanıcısına yanıt

İyi ki zamanında almışsınız.

Ben çamaşır makinesini 10..900 TL(kurutmalı Elektrolüx) aldım.Dolabı da 10.600 internet fiyatıydı.

Bayiler 12.000 diyorlardı.

internette Samsung bayisinin sattığı yerden aldım.İstanbul'da.Ana bayilerden biri.Ürün sıfır ve kapalı kutuda geldi.

Şimdi internette 11.200 olmuş bile 1 hafta geçti.

Sanırım bayilerde daha fazladır artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 10 Ekim 2022; 13:7:22 >
  • gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt

Kurutmalı çamaşır makinesine herkes laf ediyordu. Yok ayrı al iyi olmuyor"muş" diyorlardı. Eski evimde yer yoktu mecburen aldım LG 8/5. 4 yıl önce kadar 2-3 bine almıştım. Aşırı memnunum. Aldıktan sonra anladım ki kurutmalı makineyi yerden yere vuranlar aslında hiç kurutmalı makine kullanmamışlar hatta kullanan tanıdıkları bile yok. Nisanda aldığım samsung 9 kg kurutmasız. Memnun değilim o kadar çamaşırları 800 devirde sündürüyor mecbur düşük devirde atıyorum 400 civarı bu seferde zor kuruyor.

• Antor kullanıcısına yanıt

lg'ye param yetmedi.15.000 civarıydı.

Benim de evde yer yok.Elektrolüx hakkında kullananlar memnunmuş.

• Buzdolabı ve çamaşır makinesi almayı düşünüyorum. İkisi de aynı marka olsun istiyorum. Samsung ve LG arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz. Kalite servis fiyat vs...
  • Wurunkatte kullanıcısına yanıt

Siemens yetkili satıcısından aldım hocam. Fiziki satıcı.

• oonel O kullanıcısına yanıt
    Merhaba LG çamaşır makinesi var 9 kg. 1.5 sene önce en üst serilerden biriydi. Makinede koku problemi vardı. Servis geldi 1-2 kere normal dedi. Hatta tartıştık çekti gitti. Şikayet vs oluşturduk. Koku problemi için kartlar vernikli sıcakta az bişey koku yapar felan dedi. Ben çok önemsemiyordum. Hanım hassastır kokuya. Ben de geçer geçer diye geçiştiriyordum hep. Servis tartışıp gittikten sonra 90 derecede hakkaten çamaşırlara işlemiş. Oda yanık plastik gibi kokuyordu. Servis il den geliyor biz ilçe de oturuyoruz. O zaman alıyım götüreyim test edeyim 15 gün yasal sürem var vs diye bizi alttan alttan tehtit ediyordu. Tartıştık zaten. Servis varken hakkaten önemsenmeyecek koku vardı. Servis gittikten sonra umursamayan ben bile rahatsız oldum.

Yazın başında tartıştık. Yazın kullanmadık. İşin garibi şuan koku yok. Hanım makinemden çok memnunum diyor.

Benim tavsiyem küçük veya orta büyüklükte bir ilçe de iseniz servisin ilçenizde olmasına öncelik verin. LG konusunuda yukardaki olumsuzluk haricinde, 10 yıl motor garantisi veriyor güzel ama motor kendini hiç incitmiyor ki. Yorgan atıyorum, yastık koyuyorum, battaniye atıyorum. Dengesiz yük diyor sıkmıyor. Bunlar suyu yiyince aşağı iniyor. Balans yapıyor biliyorum. Biraz sıksa düzekecek ama kendini yormuyor hiç. Böyle ben de 10 yıl garanti veririm. Hiç sıkıntıya gelmiyor. Islak ıslak indiriyorum, düzeltmeye çalışıyorum. Bazen olmuyor atıyom balkona 1-2 gün.

Durum bu. Belki samsung da da vardır aynı sıkıntılar. Araştırıp karşılaştırman lazım.

• arkadaşlar merhaba buzdolabı arayışımız var bu noktada tavsiyeniz ne olur. Genişlik maksimum 76 cm olabilir, yükseklik 189 cm. Burada maksimum haci istiyoruz Bosch Siemens Arçelik Beko Profilo grundig Electrolux tercihimiz. Bütçemiz 15.000 TL

Profilonun bu modelini düşünüyoruz, yorumunuz ne olur

www.n11.com
    Profilo BD2076WFXN 542 L No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/profilo-bd2076wfxn-542-l-no-frost-cift-kapili-buzdolabi-2063912?magaza=ebeyazesya
  • Kurutmalı çamaşır makinesi ve 600 lt hacimli bir buzdolabı almak istiyorum. Aynı marka olup wifi özelliği olsun istiyorum. Buzdolabı genişlik Max 84 cm . Tavsiyeleriniz nelerdir
  • Profilo BD3086WFAN düşünüyorum varmı başka bu fiyat aralığında tavsiye edebilecek fiyatlarda önümüzdeki günlerde kara cuma 11.11 filan indirimler bu beyaz eşyalara yansıyormu? ocak ayından bu yana 2-2.5x fırlamış fiyat dolar/tl bazında bu kadar artış olmadı

• Merhaba , yeni bir buzdolabı arayışındayım . Alttan donduruculu ve inox olmalı.

Boy: 186 Genişlik:70 Derinlik:75

Bosch , siemens, samsung, LG vs... düşünüyorum.

Malesef derinlik konusu canımı sıkıyor. Eski buzdolabı bu şekilde bile dışarı taşıyor.

• Çift kapılı ... buzluk altta olsa iyi olur .renk farketmez Orta seviye kaliteli buzdolabı önerisi rica ediyorum

190 x 80 konacak yer üstteki dolap kırılırsa 210 olur ama en 80 i geçmesi zor

• Artık tavsiye yazanda kalmamış, Bir Siemens satıcısı dışında, yazan yok. En iyisi bayiye gidip ne çıkarsa bahtına deyip almak
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt

2 yıl once ''Vestel NFK37101 G 330 Lt ''bu modeli almıştım. yerim dar olduğu için uzun ama dar bir model bakmıştım. 1,86 boyu var 60 cm derinlik ve genişliği var ben gayet memnunum ama 2500 tl idi şimdi 8600 lerde vestel servisleri başarılı

• @shopsiemens Serdar beyden bir tanıdığa KG76NA1D1N kodlu, enerji verimliliği bir önceki modeline göre daha iyi olan, yeni buzdolabı modelini aldık. Genişlik sıkıntısı olmayan için KG86NA1D2N daha da iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compy -- 31 Ekim 2022; 22:59:44 >

• compy C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.
    Umarım en uzun dönem sorunsuzca kullanırlar.

Selamlar.

Serdar Çetin
    05533976676
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt

Serdar Bey Merhaba,

KG86NAID1N ve KG86NAID2N arasındaki fark nedir acaba? Önceki modelde kronik ses sorunu vardı, yeni modelde kompresor değişti diye duyduk ama doğru mudur?

• compy C kullanıcısına yanıt

teşekkürler listeye ekledim özellikleri güzel ama diğerlerine göre biraz pahalı gibi

• Arkadaşlar selamlar

buzdolabı alma arefesindeyim ama mümkün olduğu kadar sessiz bir şey bakıyorum. 500l veya üstü tavsiyeniz olur mu?

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.