Şimdi Ara

Her bütçeye uygun - Buzdolabı Önerileri (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.011
Cevap
53
Favori
151.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Annem Samsung RB50RS334WW modelini beğenmiş. Önerir misiniz ? Pek anlamadığım bir teknoloji. Mağaza mağaza gezdiler, bunu beğenmişler. Mağazada 13999, internette 11999 civarı fiyatı var. Mağazadan almak işime gelmedi. Siemens, Bosch ve Samsung düşünüyoruz. Öneri ve yorumlarınız değerli. Simdiden teşekkürler.

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt

Biz daha çok üstten donduruculu olana bakıyoruz. Bir kaç marka gezdikten sonra Samsung 4 ve 5 mode(istediğin bölümü kapatabilme) özelliği ve genişlik nedeniyle bizde ön plana çıktı. BSH ürünleri bizim buzdolabı yerine göre(87 cm) ya büyük ya da küçük kalıyor

• 3 bin bandında no frost yok. İkincielllere bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes 10-20 bin fiyatlarına alışmış. Kimse de demiyor ki. Almayalım da fiyatlar ucuzlasın. Kimse boykot etmiyor.

• çoğu firma ihracat yapıyor zaten yurtdışı satış fiyatları kur farkına rağmen türkiyeden daha ucuz yeni evliler de var boykot moykot hikaye bu dönemde buzdolabı lüks değil ihtiyaçtır

• abdulrezakbinberrak A kullanıcısına yanıt

Zaten ihtiyaç olduğu için boykot yapılması gerekiyor.

Ayrıca 10bin üstü beyaz eşya alınırsa 10 sene motor ve kompresör garantili ürünlerden alınması gerekir. Artı ek garanti. 10bin üstü kolay değil

• Merhaba arkadaşlar,

Şu an Vestel NF450 kullanıyorum 6 senedir.
    Özellikle alt kapıyı açmak için el atılan yerde boya kabarması ve pas başlaması haricinde çalışmasından hic bir şikayetim yok.

Buzdolabımı yenilemek istiyorum ama Vestel'lerde pas sorunu kronik gibi.
    Şu 3 model arasında kaldım.

Vestel NF52001 6500 TL civarı.
    Profilo BD2155 7500 civari
    Profilo'nun Klonu Siemens KN55 7800 civarı
    Profilo Klonu Bosch KDN55 7800 civarı
    Samsung RT46K6000 7800 civarı

A101 de Vestel'in klonu SEG 5800 lira aslında ama ortasında Gri çizgisi yok diye İçişleri bakanı istemiyor 🤣

Gönlüm Samsung 'dan yana paslanma şikayetleri çok daha az yazılmış internette ama kompresörü vs. nasildir bilmiyorum?

• Bu devirde gücünün yettiğini alabilmek kârdır. Boykot falan geyiklerine bakıp da alabilecekken almamazlık etmeyin. Unutmayın; "Bugün, yarından daha ucuz"

• 22 senedir vestel buzdolabı kullanıyorum birkere mekanik termik yanmıştı onu değiştirdim hala tıkır tıkır çalışıyor.

• 9 bin tl civarı 70 cm genişliğinde enerji sınıfı düşük buzdolabı önerebilecek arkadaşlar var mı acaba ?

• Arcelik 5088 a+++ e4 arizasindan bıktım.Uzun yıllar kullanabileceğim. 450 500 lt arası üstten donduruculu 8-9 bandında buzdolabi tavsiyesi istemekteyim

• Arçelik 270531 EB ürünü hakkında bilgisi olan var mı?

Her bütçeye uygun - Buzdolabı Önerileriarçelik
    270531 EB | No Frost Buzdolabı | Beyaz Eşya | Arçelik
    https://www.arcelik.com.tr/no-frost-buzdolabi/270531-eb-buzdolabi

sanırım bunu alacağız.

• september28th kullanıcısına yanıt

Bu ürünü biz mağazada inceledik ancak 70cm derinlik ve genişliği sebebiyle iç hacmi fazla küçük geldi. Görmeden almayın derim.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt

aksine bizim yerimize 80 cm derinlik fazla geldiğinden özellikle bu ürünü aldık. derinlik tam anlamıyla 70,5 cm. buzdolabından çok memnunuz. tedirgin olarak aldım ama gündüz sesi hiç duyulmuyor. gece ise normal çalışma sesi var. diğer odalara gelmiyor sesi. dolabın içinde terleme, koku ve çürütme yok.

• Uzun vade için Arçelik , Grungid , Siemens arasından alttan derin dondurucu olacak şekilde hangi markayı önerirsiniz? Bu zamana kadar Arçelik kullandık. 17 yıl sonra E6 hatası verdi. Tamir parça değişimi mümkün olmazsa yeni bir buzdolabı bakıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 10 Temmuz 2022; 13:37:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tek kişinin kullanacağı uygun fiyatlı buzdolabı, çamaşır makinası ve TV önerisine ihtiyacım var arkadaşlar.

• Merhaba,

10000-15000 TL bandında dondurucusu üstte olacak şekilde bir buzdolabı arıyorum. 2 kişiyiz ancak ileriyi de düşünerek geniş olsun istiyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

• Arkadaşlar merhaba.

Siemens düşünenler için güncel fiyatlar aşağıdaki gibidir.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

Siemens Marka ürünler için TEMMUZ 2022 Fiyatları

KG86NAID1N 682 l XXL A+++ Buzdolabı
    https://i.hizliresim.com/941j91o.jpeg

XL – XXL Buzdolapları
    https://i.hizliresim.com/rp3zdvm.jpeg

Alttan Donduruculu Buzdolapları
    https://i.hizliresim.com/e2t3gt0.jpeg

• shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Merhaba. 6 sene önce KG56NAI30N model inox buzdolabı almıştım ve hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Bu model özelliklerinde siemens veya bosch marka model önerebilir misiniz? Birde İzmir için fiyat verebilirseniz sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • guzingz G kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.

Listede 8. ekranlı, 11. ekransız hali diyebiliriz güncel ürün olarak.
    14. sıradaki model ise litresi bir tık ufak olanı.
    İncelediğinizde görüşmek üzere.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676

https://i.hizliresim.com/e2t3gt0.jpeg?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.