Şimdi Ara

Her Bütçeye Uygun Notebook Seçimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
10.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KeN()

3000 tl üstü laptoplarda 950m grafik kartına para vermek mantıklı mı?

GTX 950M ise değer.Bir de GDDR5 ve DDR3 muhabbeti var.GTX860M GDDR5 oluyor genelde.3000 altı notebook'lar da genel de GT serisi kullanıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: koraygs

hocam full hd özellikte 2,5-3k ya kadar güzel bir laptop önerebilir misin? Yeni nesil falan olsun diyorum hep u işlemciler karşıma çıkıyor, ekran kartları veya ramlari de düşük. Aklımda lenovo ideapad modelleri var; ama AMD kullanıyor ekranda. Asus u istiyorum, ama full hd olmuyor genelde.

Arkadaşa önerdiğim notebook'lara bakabilirsiniz.Full HD taraftarı değilim ben şahsen.Donanımı bi tıkta olsa fazla yormasına neden olur.

• Merhabalar,

Linkini asagiya kopyaladığım notebook iyi perfonmans saglar mi? Hic oyun oynamayacağım ama yinede ekran kartinin onboard olması sorun yaratir mi sizce? Bu notebook ile Hadoop, Matlab, Sas vb. programlarını kullanmayi planlıyorum.

İslemci iyi olan ama anladığım kadariyla ekran karti iyi olmayan bir bilgisayar. Anakart vs hakkinda ise hic bir fikrim yok. Genel olarak bu note sizce nasıldır?

Cok teşekkürler

http://www.currys.co.uk/gbuk/computing/laptops/laptops/hp-pavilion-15-ak085na-15-6-laptop-white-10139942-pdt.html?intcmpid=display~RR

Not: gecici olarak ingiltere de yasiyorum. Bu nedenle bilgisayari buradan almak zorundayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cani1382 C kullanıcısına yanıt
    Gerçekten işlemcisi süper.Ama ekran kartı olarak bir şey diyemiceğim.İnternette kısa bi bakayım dedim fakat ekran kartı ile ilgili bir bilgi bulamadım.Ama dediğim gibi işlemcisi için bile alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihankc

Gerçekten işlemcisi süper.Ama ekran kartı olarak bir şey diyemiceğim.İnternette kısa bi bakayım dedim fakat ekran kartı ile ilgili bir bilgi bulamadım.Ama dediğim gibi işlemcisi için bile alınır.
    hocam şu ürün hakkında ne düşünüyosunuz? fiyata uygun mu?yoksa bu fiyata daha iyi oyun bilgisayarı alınabilir mi? cod ve assassin's creed serisii domadan kasmadan oynatabilecek 3.500e bi bilgisayar arıyorum

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-y5070-59442610-i7-4720hq-26-ghz-156-16gb-1tb8g-4gvga-w8-P86799839?cid=604001&gclid=CLnjvYTF6MoCFSoEwwod65MJ0Q

• Teşekkürler hocam

• Selamlar. Bu iki modeli kiyaslarsaniz hangisini almak daha mantiklidir?

http://www.hepsiburada.com/kiyasla/BDX550JXXX171D,BD601852

• Merhaba herkese yardimci olmuşsunuz umarım yardimci olursunuz. Ben güzel renkli bir laptop istiyorum maksimum 1500 tl çıkabilirim. Ekranı çok önemli benim için 1080p full hd canlı bir ekranı olsun metin2 lol vb oyunları kasmadan oynasın yeter dış rengi özellikle mavi,pembe,mor vb olsa harika olur. Şimdiden çok teşekkürler. :)

• Laptop Dell marka.
    Intel i5 2450M 2.50GHz 4 GB RAM 64bit
    Ekran karti kisminda AMD Radeon HD 6470 ve Intel HD Graphics Family yazmakta.
    Laptop sahibi 700 TL istemektedir. Bu PC için nasıl fiyatı?
    Kullanim amacı LoL gibi orta basit oyun ve internet amaçlı.
    Yorumlarinizi bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba,
    bende çok anlamayan biri olarak tavsiye istiyorum :)
    oyun olarak konsol kullandığım için oyun açmasına gerek olmayan (fm15 açsın yeter:) ) ve lcd ekrana bağlayıp film izleyebileceğim bi pc arıyorum.
    elimde bi sistem var bunu elden çıkarıp üzerine ekleyip alabilirim. mevcut sistem aşağıdaki. bu sizce kaça çıkar elden ona göre bütçemi belirleyebilirm :)

INTEL CORE I3-2130 3.4Ghz
    ASUS P8b75-M LX USB 3.0 anakart (On board Ekran Kartı)
    KINGSTON 8 GB 1600 MHZ RAM
    ASUS DVD Writer 24X
    SEAGATE 2TB 7200 rpm 64MB HDD
    GIGABYTE GZ-C135 350W Kasa,

@cihankc
  • Kusura bakmayın arkadaşlar yoğun bir hafta geçirdim işyerinde.Bu sebeple sizlere yardımcı olamadım.Ama notebok satın aldım akşamları sorularınızı cevaplamaya devam edicem.Bu arada aldığım notebook'tan bahsedeyim.Casper 4712c almaya gittim fakat mall of ta hiç bir teknoloji mağazasında yoktu.Bende Lenovo Z50 75 aldım.AMD A10 işlemcili AMD R6 ekran kartına sahip 2GB kaç bit olduğu hakkında bilgim yok.8 GB RAM.1800 TL fiyatı ve tasarımıda hoşuma gitti aldım.Kurulumunu yaptım ps ets 2 yükledim.Kısacası orta segment te iyi bir notebook.AMD diye nolur nolmaz bir de soğutucu aldım Gelelim sorulara...

quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

hocam şu ürün hakkında ne düşünüyosunuz? fiyata uygun mu?yoksa bu fiyata daha iyi oyun bilgisayarı alınabilir mi? cod ve assassin's creed serisii domadan kasmadan oynatabilecek 3.500e bi bilgisayar arıyorum

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-y5070-59442610-i7-4720hq-26-ghz-156-16gb-1tb8g-4gvga-w8-P86799839?cid=604001&gclid=CLnjvYTF6MoCFSoEwwod65MJ0Q

Hocam linkini verdiğiniz notebook isteyipye bütçemi zorlayamadığım bir notebook.Gerek tasarım gerek işlemcisi ekran kartı.Gerçekten parasını hak eden bir notebook.Gözünüz kapalı alın.Yanlış hatırlamıyorsam GTX 960 yada 950M var.Ama ddr3 değil.GDDR5 di heralde yani daha da iyi

quote:

Orijinalden alıntı: berkaydogan

Selamlar. Bu iki modeli kiyaslarsaniz hangisini almak daha mantiklidir?

http://www.hepsiburada.com/kiyasla/BDX550JXXX171D,BD601852

Hocam ben daima Asus'un 171D modelini övmüşümdür.6200U modeli 12 GB diye alacağınza 171D modelini alın.4720 HQ GTX 950M ekran kartıyla o fiyata notebook bulmak çok zor.Anca 2.el.Bir tek kasa kalitesi çok iyi değil.Ama önemli olan kasanın içindekiler.O yüzden 171D modelini almanızı tavsiye ediyorum.Heleki oyunda oynamayı seviyorsanız.

quote:

Orijinalden alıntı: Loves_

Merhaba herkese yardimci olmuşsunuz umarım yardimci olursunuz. Ben güzel renkli bir laptop istiyorum maksimum 1500 tl çıkabilirim. Ekranı çok önemli benim için 1080p full hd canlı bir ekranı olsun metin2 lol vb oyunları kasmadan oynasın yeter dış rengi özellikle mavi,pembe,mor vb olsa harika olur. Şimdiden çok teşekkürler. :)

Hocam 1500 TL civarı yazdıklarıma bakabilirsiniz.Fakat o fiyatta Full HD bulmak çok zor.Ben 1800 AMD'li Lenovo aldım ekran HD.Full HD için bütçeyi baya çıkarmanız gerekir.

quote:

Orijinalden alıntı: Enesbaba2017

Laptop Dell marka.
    Intel i5 2450M 2.50GHz 4 GB RAM 64bit
    Ekran karti kisminda AMD Radeon HD 6470 ve Intel HD Graphics Family yazmakta.
    Laptop sahibi 700 TL istemektedir. Bu PC için nasıl fiyatı?
    Kullanim amacı LoL gibi orta basit oyun ve internet amaçlı.
    Yorumlarinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Pm cevaplandı.

quote:

Orijinalden alıntı: drk34

Hocam merhaba,
    bende çok anlamayan biri olarak tavsiye istiyorum :)
    oyun olarak konsol kullandığım için oyun açmasına gerek olmayan (fm15 açsın yeter:) ) ve lcd ekrana bağlayıp film izleyebileceğim bi pc arıyorum.
    elimde bi sistem var bunu elden çıkarıp üzerine ekleyip alabilirim. mevcut sistem aşağıdaki. bu sizce kaça çıkar elden ona göre bütçemi belirleyebilirm :)

INTEL CORE I3-2130 3.4Ghz
    ASUS P8b75-M LX USB 3.0 anakart (On board Ekran Kartı)
    KINGSTON 8 GB 1600 MHZ RAM
    ASUS DVD Writer 24X
    SEAGATE 2TB 7200 rpm 64MB HDD
    GIGABYTE GZ-C135 350W Kasa,

@cihankc

Hocam merhabalar öncelikle.Elinizdeki sistem aşağı yukarı hor kullanılmadıysa termal macunuydu bad sector dü.400-500 en fazla.

Bütçenizi bana söylerseniz size notebook konusunda daha iyi yardımcı olabilirim.Benim elimde pentium 4 işlemcisi kasa var ekran kartı Nvdia 9500 GT 1 GB 128 Bit.Zamanen iyisi.Fakat her şeyiyle vermeme rağmen bana verilen fiyat 150 200 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihankc -- 22 Şubat 2016; 0:48:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elaziz23

Hocam bu cihaz nasıl? Fiyatına göre?

http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-5558-intel-core-i7-5500u-2-4ghz-3-0ghz-16gb-2tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-s50f162c-p-BD601910

Hocam şahsen o parayı hak etmiyor.O fiyatta HQ işlemcili GTX ekran kartlı notebook'lar var.Ben U model işlemciler yüzünden AMD işlemcili notebook aldım bugün.Hepsi U işlemcili ve parasını haketmiyor.Ben olsam onun yerine Asus 171D modelini yahutta Asus'un yukarıda linklere eklediğim notebook'larından birini alırdım.O fiyata o notebook fazla hocam.Tavsiye etmiyorum.

• K555UB-XO099T ilave 8 gb ram ile 1840'a getirdim sizce fiyatına göre tatmin edici olur mu?
    (Oyun oynamıyorum)
  • 4k bandında ips ekran pili uzun giden 960m ekran kartı olan 6700hq işlemcili sorunsuz bir model var mı? Yaza doğru almayı planlıyorum yeni seriler ne zaman çıkıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk Adam

K555UB-XO099T ilave 8 gb ram ile 1840'a getirdim sizce fiyatına göre tatmin edici olur mu?
    (Oyun oynamıyorum)

Fiyata göre tatmin eder.Fakat ben U işlemciye karşıyım.Tabii sizin kullanımıza göre değişir.Öte yandan tekrar fiyat konusundan baktığımız da o fiyata göre çok çok iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

4k bandında ips ekran pili uzun giden 960m ekran kartı olan 6700hq işlemcili sorunsuz bir model var mı? Yaza doğru almayı planlıyorum yeni seriler ne zaman çıkıyor?

4K konusunda bir bilgi veremem.Yani vereceğim bilgiler teyitsiz olur.Ama o işlemcide o ekran kartıda size önerebileceğim notebook var.Lenovo'nun bir modelini önerebilirim.

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-ideapad-y700-15-6-in%C3%A7-%C4%B1ntel-core-i7-6700hq-2-6-ghz-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx960-4gb-windows10-notebook-1156549.html?outlet=1259&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=google_pla&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=91&et_lid=99&utm_source=google_pla&utm_medium=pse&utm_campaign=pse&gclid=CjwKEAiAgKu2BRDu1OGw3-KXokwSJAB_Yy2Qn6MNjhwllFwNRcHmCWf2hoggBf_CqB75G2ancjbYrxoC1q_w_wcB

6700HQ i7 işlemci
    GTX 960M GDDR5 Problem yaşamadan uzun süre kullanırsınız.Birde 4720HQ işlemcili 17.3 inc ekranlı modeli var.O da aşağı yukarı bu fiyatlarda.

• cihankc kullanıcısına yanıt
    Hocam 4k derken 4000 liraya alabileceğimiz.

• dodoruh kullanıcısına yanıt
    Çok özür dilerim hocam.İş yorgunluğu mesai filan. Dediğim gibi 4 bine alabilirsiniz biraz daha ekleyip.Asus modelleride var tabii ama 6700HQ o fiyatta varmıdır bilmiyorum.Şuan evden işime devam ediyorum.Size pm ile geri dönüş yapıcam hocam.
  • cihankc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Teşekkürler hocam, ekranın full HD olması cazip gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elaziz23 -- 24 Şubat 2016; 10:09:09 >
  • üstad lenovo y700 mü yok sa yukarıda linkini verdiğiniz asus gl552 mi fiyatları aynı gibi hatta lenova ebrar bilgisayarda daha ucuz. öneriniz ne olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.