Şimdi Ara

Her Bütçeye Uygun Notebook Seçimi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
10.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam açıklayıcı cevabın için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim bütçem 1700 lira 1900 liraya kadar anca zorlayabilirim bu fiyat aralığındaki en iyi bilgisayarı nasıl alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkes1

Hocam merhaba. Benim bütçem 2900 lira. Bana 2-3 yıl boyunca çıkacak oyunları kaldıracak bir laptop önerebilir misin?

Başta tavsiye edeceğim.

*http://www.hepsiburada.com/asus-x550jx-xx171d-intel-core-i7-2-6-ghz-4-gb-1-tb-15-6-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-BDX550JXXX171D

4720HQ i7 işlemcisi GTX950M ekran kartıyla uzun süreli performans sağlar.Bir de RAM takviyesi yaparsanız tadından yenmez.Ram takviyesi yapılmış hali vatanda satılıyor.

Bunun dışındahttp://www.hepsiburada.com/msi-gp62-leopard-2qd-092xtr-intel-core-i5-4210h-2-6ghz-3-2ghz-8gb-1tb-15-6-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601865

MSI olarak bunu önerebilirim.Ama işlemci artı ekran kartı olarak yukarıdaki linkteki asus kadar iyi değil.

quote:

Orijinalden alıntı: infected_

Hocam açıklayıcı cevabın için teşekkür ederim

Ne demek hocam rica ederim.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

quote:

Orijinalden alıntı: seksenadam

arkadaşlar benim bütçem 1700 lira 1900 liraya kadar anca zorlayabilirim bu fiyat aralığındaki en iyi bilgisayarı nasıl alabilirim

Normalde U işlemcili tavsiye etmem ama en iyisini istemişsiniz.

http://www.hepsiburada.com/lenovo-g5080-80e502v5tx-intel-core-i5-2-2-ghz-8-gb-1-tb-15-6-windows-8-1-tasinabilir-bilgisayar-p-BD80E502V5TX
    O fiyatlarda ortalama iyi bir notebook.

Ben bunu almak yerine Lenovo z50 75 AMD A10 7300 İşlemcili notebook aldım.Gta 5 denedim en son normal ayarlarda oynatıyor.Ekran kartı olarak biraz üzdü beni.64Bit ekran kartı.2GB R6 255DX ekran kartı mevcut.1800'e media markt'tan aldım.Diğer yandan memnunum.GTA 5'i 1-1 bucuk saat oynadım el yakacak bir sıcaklığa gelmedi.Ilık derecesindeydi.

Son olarak

http://www.hepsiburada.com/lenovo-59-431759-intel-core-i7-4510u-6gb-500gb-8gb-ssd-2gb-15-6-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-BDLEN1861

i7'li buda U işlemcili.AMD ekran kartlı.

Unutmadan Asus'un xx550jx-xx099d olması lazım bu model ekran kartı olarak iyi GTX950M mevcut.İşlemci olarak i5 4210H kullanıyor diye hatırlıyorum.Fiyat olarak kampanyaları kovalarsanız.1800-2100 arası.

• Hocam iki pc arasında kaldım.monsterı mavi ekran hataları ve fps drop yaşıyolarmış galiba o konuda ne söylemek isterseniz ?
    1.si
    - http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-2-1.html#.VtgRvH2LQff

2.si
    - http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7559-b70w81c-i7-6700hq-8gb-1tb-4gb-gtx960m-156-windows-10-pmu349903

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkayGRBZ -- 3 Mart 2016; 12:32:15 >

• cihankc kullanıcısına yanıt
    Hocam peki asusun ekran çözünürlüğü oyun oynarken sıkıntı olur mu?
  • Dell'i tercih ederdim hocam.Şimdi monster mavi ekran hataları hakkında bir şey diyemem teknoloji birazda şans işi.Kimi yaşar kimi yaşamaz bu sorunları.Örnek bende AMD var ısınma söz konusu bile değil.Ama sorduğunda çoğunda AMD ısınır.Öyle diyolar yani ısınıyomuş sözde.Yani şans.Ama mavi ekran da olsa fps düşüklüğüde olsa.Ben Dell'i tercih etmenizi öneririm.Hem işlemci hemde ekran kartı olarak daha iyi.Monsterla aynı ekran kartı ama Dell'de 4GB paylaşımsız.Monster'da ise 2GB paylaşımsız.Her türlü Dell önce hocam.İşlemci olarakda önde.Monster'da 5700HQ kullanılırken Dell'de 6700HQ işlemci kullanılıyor.

quote:

Hocam peki asusun ekran çözünürlüğü oyun oynarken sıkıntı olur mu?

Çevremde işten arkadaşım almış Asus'un x550jx-x171d modelini almış.Grafik işi yapıyoruz ps'de kaç GB dosyalar açıyoruz kaydediyoruz bunların rengiydi filan iyi örünmesi gerekiyor.Demek ki çözünürlük olarak bir problem yok.Olsaydı arkadaşım bahsederdi bana.

• Çok teşekkürler hocam tavsiyeler için.

Hocam soyle birseyde var aklima takilan dell yani yurtdisinda daha once cikmisti ama turkiyeye yeni geldi pc yeni oldugu icin sikinti olmaz dimi

• Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler :)

• Merhaba arkadaşlar piyasada satilmakta olan notebookların Kulaklık girişinde spdif çıkışı olan var mı acaba?

• quote:

Çok teşekkürler hocam tavsiyeler için.

Rica ederim hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

quote:

Orijinalden alıntı: BerkayGRBZ

Hocam soyle birseyde var aklima takilan dell yani yurtdisinda daha once cikmisti ama turkiyeye yeni geldi pc yeni oldugu icin sikinti olmaz dimi

Hocam Dell ile birlikte ülkemizde satışta olan markaların çoğu modeli ülkemizde yoktu.Dell'in Türkiye pazarına girmesiyle birlikte diğer markalar amiral gemilerini Türkiye pazarına koymaya başladı.Bunu bir açıklama olarak yazdım.Diğer yandan Dell'de satılırdır fakat diğer markaların model seçenekleri kadar modeli yoktu ülkemizde.XPS serileri bile çok sonradan geldi.American modelleride öyle.Sorunuza gelicek olursak.Dell'de her hangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.Küçük bir markada değil.

quote:

Orijinalden alıntı: O.M.F.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler :)

Rica ederim hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

quote:

Orijinalden alıntı: hyperborea61

Merhaba arkadaşlar piyasada satilmakta olan notebookların Kulaklık girişinde spdif çıkışı olan var mı acaba?

Merhabalar hocam.S/PDIF çıkışını bilen kullanıcı sayısı çok az bu sebeple sorunuza cevap bulmanızda bi hayli zor.Fakat sizin için araştırma yaptım bir aparat yardımıyla çıkışı kullanabilir.Fakat ses kartı desteklemediği halde bunu yapmak zarar verirmi bir bilgim yok.

Eyvallah. Artik notebooklara hdmi koydukları için spdif'e pek ihtiyaç duyulmuyor sanırım. Benim amacım üzerinde dac olan stereo amfime notebooku optik kabloyla bağlayıp müzikleri bu şekilde dinlemek.

• hyperborea61 H kullanıcısına yanıt
    Hocam artık amfi devrini bile bitiriyolar.Benim kuzenim de amfi vardı evi tesisatlıydı.Şimdi yeni ev tipi sinema sistemi var.
  • Konuda paylaşılan bütün linkleri inceledim ama bende kararsız kaldım sonunda :) 2000TL bütçem var. Buna uygun olarak Notebook tavsiyelerinizi bekliyorum. Aslinda konuda baylasilan notebooklardan alan kullanan varsa bilgilerini paylaşırsa herkese faydalı olur.
    İkinci bir kafamdaki soru işareti acaba masaüstümü toplasam diyorum 2000TL'ye. Çünkü oyun oynarken 1 saatte aşırı ısınıp bir problem çıkmasina karşın masaüstü ile saatlerce rahat rahat takılabilirim. Ama yok hoca 2000lik bir Notebook ilede rahat rahat saatlerce takılişin derseniz, Notebook devam. 5 yıldır i3 işlemcili 1gb harici ekran kartli samsung Notebook vardı. Kör topal idare etti bu zamana kadar. Oyun pek oynatmıyordu ama yinede işimi görüyordu video edilemede filan. Ama artik bende istiyorum oyun oynatıcak bir bilgisayar. Yetti artık yıllarca Twitchen insanların oyun oynamalarini izlemek.

• cilekci kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam.Öncelikle şu bir gerçek hiç br notebook bir masaüstü performansı vermez.Ben notebook aldım aslında isteğim masaüstü almaktı.Fakat işim gereği taşıyabileceğim bir cihaz lazım dı o da notebook.Size tavsiyem yanınızda taşıma gereğiniz yoksa.O paraya güzel bir masaüstü toplamanızdır.Şahsen 2000 TL bandında iyi soğucusu olan bir oyun bilgisayarı bulmak zor.
  • hocam çok yararlı konu hemen favorilere ekledim. Hiç hepsiburada dan alışveriş yapmadım. Güvenilir mi sizce? Yada bu laptopları teknosa gibi mağazalardan bulabilir miyim? bütçem 1000-1500 tl arası. Verdiğiniz örnekleri inceledim hoşuma gitti. Bunları teknoloji mağazalarından bulabilir miyim?
  • http://www.sadecenotebook.com/asus-k555ub-xo099d-pmu400968

1750 tl civarinda tavsiye ederim

• cihankc üstadım linkteki pc'yi yorumlar mısın? Fiyatı özelliklerine göre nasıldır?

http://www.hepsiburada.com/hp-15-ac116nt-intel-core-i5-5200u-2-2ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p4j52ea-p-BD601936
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebula-bunela-labune

hocam çok yararlı konu hemen favorilere ekledim. Hiç hepsiburada dan alışveriş yapmadım. Güvenilir mi sizce? Yada bu laptopları teknosa gibi mağazalardan bulabilir miyim? bütçem 1000-1500 tl arası. Verdiğiniz örnekleri inceledim hoşuma gitti. Bunları teknoloji mağazalarından bulabilir miyim?

Hocam ben hepsiburada.com'daki fiyatları baz aldığımdan linkleri oradan verdim.Diğer teknoloji mağazalarında bulabilirsiniz tabii ki.

quote:

Orijinalden alıntı: macellan83

http://www.sadecenotebook.com/asus-k555ub-xo099d-pmu400968

1750 tl civarinda tavsiye ederim

Bu modeli kuzenim almış.Bende bugün öğrendim gittiğimde kullandım.Asus kalitesi ne diyebilirim.Fakat U işlemcisi olması beni soğuttu notebook'tan o kadar.

quote:

Orijinalden alıntı: hyperborea61

cihankc üstadım linkteki pc'yi yorumlar mısın? Fiyatı özelliklerine göre nasıldır?

http://www.hepsiburada.com/hp-15-ac116nt-intel-core-i5-5200u-2-2ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p4j52ea-p-BD601936

Merhabalar hocam.İşlemci olarak beğenmiyorum.U model olduğundan.Sırf bu sebeple gidip AMD işlemcili notebook aldım gayette memnunum 1799TL'ye media markt'an aldım.Parasına göre iyi bir notebook.

Diğer yandan U işlemciler ultra güç tasarrufunun kısaltılmış hali u modellerdir.Şöyle söyleyeyim aldığınızda size sıkıntı çıkarmaz U işlemci.Fakat bir HQ MQ K X serisinin verdiği performansı beklemeyiniz.Şöyle tarif edeyim.4 . Nesil bir HQ MQ işlemci linkte belirttiğiniz 5.nesil U işlemciyi katlar atar.

Mümkünse o fiyatta Asus'un 099d i5 H işlemcili notebook'u var ona bakın oda 1800-2000 arası fiyatta.

• Merhaba hocam bu yararlı konunuz için teşekkür ederim öncelikle. Benim 3500 tl bütçem var çok az üstüne çıkabilirim. Oyun oynamak için ve makine mühendisliği okuyacağım bazı programları kullanmak için alacağım. Ve özellikle dizi film izlemeyi sevdiğimden iyi bir ekranı olsun istiyorum. Çok şey istedim ama isteklerime en yakın cevap veren bilgisayar ne. Marka olarak monsyer dışında her marka olur.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.