|
Her devlet hastanesine gittiğinde tıp yazmaman gerektiğini hatırlatan rabbin icin (2. sayfa)

-
-
Hmm bu sene sayımız biraz artmış , askeri öğrencilerden biraz gelen olmuş . Utf kartalı kullanıyor yani 1 hastaneleri var onların kontenjanı bizi bağlamıyor , hamidiye tıp olarak sivil + askeri 28 hastane kullanıyoruz gayet fazla . Ankara tıpın yarısı kadar kişiyiz , hastane sayımız ise 28 katınız . Yani ortam düz mantık sizden 56 kat yeterli sayısal açıdan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı yerde eğitim görmüyor musunuz gülhanede aynı yerde diye biliyorum farklı yerde mi eğitim görüyorsunuz
ve uluslararası ile sizin farkınız ne
-
Tabi düz mantık hesapladım detaylı hesaplanırsa 56 kat etmez tabi üşendiğim için öyle yazdım yoksa staj bazında hesaplamak lazım
Biz hamidiye tıp olarak okulun proje grubu gibiyiz bizim akademik kadro 28 hastaneden oluşuyor , utf nin kadro kartal dr lütfi kırdaf şehir hastanesinden oluşuyor ve stajlarını orda yapıyolar . Bizim gibi seçemiyolar yani
rastgele olması dezavantaj değil mi ilk kez öğrenci ile karşılaşan hocalar acemilik çekmiyorlar mı
-
Biraz daha detaylandırabilir misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X