Şimdi Ara

Her devlet hastanesine gittiğinde tıp yazmaman gerektiğini hatırlatan rabbin icin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1. belli biz de 2.lik için çabalayacağız artık 
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hmm bu sene sayımız biraz artmış , askeri öğrencilerden biraz gelen olmuş . Utf kartalı kullanıyor yani 1 hastaneleri var onların kontenjanı bizi bağlamıyor , hamidiye tıp olarak sivil + askeri 28 hastane kullanıyoruz gayet fazla . Ankara tıpın yarısı kadar kişiyiz , hastane sayımız ise 28 katınız . Yani ortam düz mantık sizden 56 kat yeterli sayısal açıdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

aynı yerde eğitim görmüyor musunuz gülhanede aynı yerde diye biliyorum farklı yerde mi eğitim görüyorsunuz

ve uluslararası ile sizin farkınız ne

Tabi düz mantık hesapladım detaylı hesaplanırsa 56 kat etmez tabi üşendiğim için öyle yazdım yoksa staj bazında hesaplamak lazım

Biz hamidiye tıp olarak okulun proje grubu gibiyiz bizim akademik kadro 28 hastaneden oluşuyor , utf nin kadro kartal dr lütfi kırdaf şehir hastanesinden oluşuyor ve stajlarını orda yapıyolar . Bizim gibi seçemiyolar yani

rastgele olması dezavantaj değil mi ilk kez öğrenci ile karşılaşan hocalar acemilik çekmiyorlar mı

Biraz daha detaylandırabilir misin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.