Şimdi Ara

Her devlet hastanesine gittiğinde tıp yazmaman gerektiğini hatırlatan rabbin icin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A693F654 -- 19 Ocak 2024; 15:14:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CENG.

• KBB'ciye gittim geçen gün suriyeli veledin teki geldi kustu muayenin ortasına kustu bir de çevirmen getirmişlerin rezillik.

• sen de devlet hastanesinde çalışma kardeşim o zaman

• Üniversite de vaka çok az yapılıyor diye şikayet ediliyor hep o yüzden doktorlar şehir hastanesinde vakanın çok olduğu yerde çalışmak istiyorlar

bir çözemedim ben de, asistanlar şehir hastanesinde vakanın hastanın çok olduğu yerlerde çalışmak istiyorlarHer devlet hastanesine gittiğinde tıp yazmaman gerektiğini hatırlatan rabbin icin 

• inanmayın ben gittim tertemizdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeforeIforget -- 20 Ocak 2024; 18:36:42 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

asistanken işi daha iyi öğrenmek için çok vakanın olduğu hastanelerde çalışmak istiyorlar hocam ama uzmanlığı aldıktan sonra çok da kasmıyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DanzaKudurooo kullanıcısına yanıt

uzmanlıkta çok daha fazla bizim üniversite vaka ve hasta sayısı az diye uzman durmuyor, uzman atanıyor ertesi ay istifa edip eğitim araştırma ya da şehir hastanesine geçmeye çalışıyor hep

çünkü döner sermaye baya rol oynuyor ne kadar çok puan o kadar çok para olduğundan, daha çok vaka yapıp daha çok vaka yapmak istiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 20 Ocak 2024; 20:57:21 >
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

saat 2 de gittim ismimi yazdılar tahlil sonucuma bakacaktı doktor. saat 4 oldu dedi ki sizin iş pazartesiye kaldı :D

yanımdaki yaşlı adama bağırıyor oe sağlıkçı. buna kafayı gömsen sağlıkta şiddet oluyor age. biz de şiddete karşıyız ama fazla merhamet vatandaşa ihanet.

• Rabbim bana hatırlatmayı unuttu yaptık bi hata

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aynen bizim hastanelerde vaka çok sbü farkı

Üzüldüm vakanın az olmasına siz bi de baya kalabalıksınız , sbü burda da farkını koymuş ortaya. Yavaş yavaş itiraf ediyonuz eksik yanlarınızı sonuçta 28 hastaneyle nası yarışacaksınız tek üni hastanesi olarak . Yazın bi de o kadar övdünüz ankara tıpı, öğrencileri keşke vaka yoksa yanlış yönlendirmeseydiniz

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

o açıdan iyi asistanlar daha çok kazanırlar maddi açıdan

• asıl önemli olan tus, tusta 75 üzeri çıkaramıyorsanız büyük bir önemi yok çünkü

beyoğlu göz olsun, siyami ersek olsun en iyi hastaneler ilk 200den öğrenci almaktaHer devlet hastanesine gittiğinde tıp yazmaman gerektiğini hatırlatan rabbin icin 

Çıkartıyoruz senede 3-4 tane, şimdilik yeterli zamanla artar . Zaten çoğumuz bu hastanelere çok kolay erişiyoruz sizin aksinize . Onun dışında ben zaten derece öğrencisiyim çok düşünmem gereken konular değil bunlar sen düşün ama biraz bence

1 tane çıkarmak önemli değil önemli olan kendinin ne yaptığı, ilk 100e girecek misiniz yoksa giremeyecek misinizHer devlet hastanesine gittiğinde tıp yazmaman gerektiğini hatırlatan rabbin icin 

Soruyu anlayamadım soru banaysa , tusa girersem kendimi potansiyel 1. Olarak görüyorum

• sizin okul da çok fazla kalabalık bina ve doktor sayısına göre

Her devlet hastanesine gittiğinde tıp yazmaman gerektiğini hatırlatan rabbin icin

belli olduHer devlet hastanesine gittiğinde tıp yazmaman gerektiğini hatırlatan rabbin icin 

Ne belli oldu anlayamadım ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.