Şimdi Ara

HER EVE PC TTNETIN KAMPANYASINDAKI 481$ +KDV OLAN PC NIN OZELKLRNİ. HEPSINI BILEN YARDIM EDEBILIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O BILGILERI ISTIYORUM PC MI ORDAN ALDIM VE ONA GORE PARCA EKLIYECEM

LUTFEN ELINDE OLAN BANA GONDEREBILIRMI FOTO YADA BILEN NASIL BI EKRAN KARTI ALABILIRIM ONA DAHA ONCE RAM ALMISTIM SIMDI 512 LIK EKRAN KARTI ALMAYI DUSUNUYORUM YARDIM EDENLERE SIMDIDEN TESEKURLER

• valla bi bilğim yok ama öle iddalı bi sistem olacanı sanmıyorum en fazla 128 ekran kartı 512 ram celeron işlemci falandır bence
  • INTEL PENTIUM 4 3.0 GHz, 512 MB DDR-II RAM, TÜMLEŞİK 256 MB RAM'li AGP/VGA EKRAN KARTI, TÜMLEŞİK SES KARTI, 80 GB SABİT DİSK, DVD-CDW, 17” CRT FLAT MONİTÖR, TÜRKÇE Q MULTIMEDYA KLAVYE, OPTİK PS/2 SCROLL MOUSE, 300W STEREO HOPARLÖR, 10/100 ETHERNET, MICROSOFT WIN XP HOME EDITION TÜRKÇE, MICROSOFT OFFICE 2003 TÜRKÇE**, ANTIVİRUS YAZILIMI, EBEVEYN KONTROL YAZILIMI, MICROSOFT YAZILIM GELİŞTİRME ARAÇLARI EXPRESS SÜRÜMLERİ

BEN ALDIM VE 512 RAM EKLEDIM 1 GB OLDU RAM 512 EKRAN KARTI ALCAM ISTE NASIL BISI ALCAM

ONU BILEMIYORUM 2 CESIT WARMIS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeply -- 10 Ekim 2007; 0:38:25 >
  • bu ne ya boyle. aynı paraya ne makineler alınır. yazılım satıyolar bu fiyata sadece. bi xp bi office kaç dolar? en az 200dolar. bilgisayarda 300 dolara geliyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.