Şimdi Ara

Her firsatta UEFA Kupamizi kucumseyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ...ve dalga gecenler. Yil olmus 2017, basarimizin yanina yaklasabilen yok. Saygilar.

• Kolay mı öyle Arsenal Leeds' Dortmund gibi köklü kulüpleri üst üste yenip kupayı almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçümsediklerinden değil.

"Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş"
  • İşin ironik kısmı siz de o başarıya ne bjk ne fb kadar yaklaşabildiniz bir daha. Sonra şans deyince mucize diyince çıldırıyonuz resmen. Şimdi biz bir kere kazandık bidaha niye kazanalım diyecek biri çıkacak sgdhdg sanki herif bana cl şampiyonluğunu hedefliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

İşin ironik kısmı siz de o başarıya ne bjk ne fb kadar yaklaşabildiniz bir daha. Sonra şans deyince mucize diyince çıldırıyonuz resmen. Şimdi biz bir kere kazandık bidaha niye kazanalım diyecek biri çıkacak sgdhdg sanki herif bana cl şampiyonluğunu hedefliyor

yaklaşabilmek ? ula kaç yıldır yazmam şuraya bıraktım futbolu ama kuşların zihniyet hala aynı

bi ilk önce galatasarayın en son ne zaman bizi sahamızda yendiğinin hesabını yapacağınıza en son ne zaman şlye katıldınız onun hesabını tutun

http://www.cnnturk.com/spor/futbol/fenerbahcenin-bitmeyen-sampiyonlar-ligi-hasreti?page=6

• sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Adamın mantığa bak ahahahaha , yaklaşmayı kıyaslıyor.Aldık diyoruz sanırım anlamadın ALDIK büyük yazıyorum anlarsın belki senin yaklaştığın kupayı biz ALDIK.Krasnodar fatihinin yaptığı yorumlara bak sen.

• quote:

İşin ironik kısmı siz de o başarıya ne bjk ne fb kadar yaklaşabildiniz bir daha. Sonra şans deyince mucize diyince çıldırıyonuz resmen. Şimdi biz bir kere kazandık bidaha niye kazanalım diyecek biri çıkacak sgdhdg sanki herif bana cl şampiyonluğunu hedefliyor

Kardes, sen olayi anlamamissin. Yazdiklarinin konuyla alakasi yok. Burada elestirilen basarimizi surekli kucumsemeniz, fakat bir turlu becerememeniz.

Hala provokatif mesajlar atacagina demen gereken su: "17 sene ugrastik, yapamadik. Galatasaray Turkiye'dir"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fener benficayla berabere kalsa finaldeydi. Yaklaşan oldu yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian1 -- 21 Nisan 2017; 12:44:4 >
  • uefa kupası küçümseniyor gibi bir algo yarattınız. Kupa 10 numara ama siz şansa aldınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Draco0

Fener benficayla berabere kalsa finaldeydi. Yaklaşan oldu yani.

Halamin biyiklari olsa...

Siz de kupayi aldiniz sayilir uzulme. Lyon'un ucagi dusse bence gecerdiniz turu.
  • quote:

uefa kupası küçümseniyor gibi bir algo yarattınız. Kupa 10 numara ama siz şansa aldınız :)

Sen gercekten benim mesajlarimi okumuyorsun. "UEFA Kupamizi" demisim, yani bizim basarimizi kucumsediginizi soylemisim.

Soylemediklerimi soylemis gibi gostermeyi ve soylediklerimi carpitmayi birak lutfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

quote:

Orijinalden alıntı: Draco0

Fener benficayla berabere kalsa finaldeydi. Yaklaşan oldu yani.

Halamin biyiklari olsa...

Siz de kupayi aldiniz sayilir uzulme. Lyon'un ucagi dusse bence gecerdiniz turu.

O zaman uefa başarımızı küçümsüyorlar yazmalıydın kupayı kimse küçümsemiyor

• sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Şansa aldınız demek o dönemki emeğe yazıktır . Şansta lazım tabi futbolda ama şansa aldınız demek kıskançlıktır .
  • quote:

uefa kupası küçümseniyor gibi bir algo yarattınız. Kupa 10 numara ama siz şansa aldınız :)

Yaw bir bitin artık yahu!O sene kupaya giden yolda oynadığımız takımlar hep kura şansıydı,attığımız goller,oynadığımız futbol hep şans eseriydi zaten!He biladerim he,kendinizi böyle avutmaya devam edin!Ah unutmadan kupayı fetönün yardımları ile aldığımızı eklemeyi unutmuşsun,onu da ekle ki inandırıcılığı artsın!
  • Suanki avrupa ligiyle galatasarayin aldigi donemi kiyaslamak sacmalik 2002 ye kadar uefadaki takimlara bakin simdi suankilere sampiyonlar ligine katilan takim cok o yuzden avrupa ligi suan degersiz gozukebilir ama onuda alamiyorlar😂😂

• quote:

Şans denince şans diyene acıyoruz.

Şans ile maç kazanırsın oda BELKİ.. Kupa kazanmak nasıl şans ile? Anlat bi bunu da öğrenelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Şans denince şans diyene acıyoruz.

Şans ile maç kazanırsın oda BELKİ.. Kupa kazanmak nasıl şans ile? Anlat bi bunu da öğrenelim.

Yunanistan adamlar top oynamadan çağdışı futbolla Avrupa şampiyonu oldu
  • Yaklaşan bile olamadı dedin de o yüzden söyledim.

Ayrıca penaltılarla aldınız şansla yani.

• Kimsenin küçümsediği yok. Her avrupa maçından sonra itici şekilde "bizim uefa kupamız var" muhabbeti yapıyorsunuz. Resmi hesabınız bile yapıyor bunu. Sidik yarıştıran küçük çocuklar gibisiniz.
  • Bugüne bakın bugüne, sizin gibi saf taraftarlar olduğu sürece öyle 20 yıl daha aynı kupayla övünür durursunuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.