Şimdi Ara

Her gün 1000 Kişiye bedava Dominos pizza! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.846
Cevap
15
Favori
72.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neyse ulaştım online sayfada iyileştirme çalışması yapılıyormuş anlayışla karşılayan delan dediler. bende suratlarına kapattım..

lan bir kampanya yapıyorsunuz elinize yüzünüze bulaştırmayın bari

• quote:

Orijinalden alıntı: boxor

neyse ulaştım online sayfada iyileştirme çalışması yapılıyormuş anlayışla karşılayan delan dediler. bende suratlarına kapattım..

KArdeş online sayfada bir sıkıntı yok.Sen hangi hatayı aldın acep?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

neyse ulaştım online sayfada iyileştirme çalışması yapılıyormuş anlayışla karşılayan delan dediler. bende suratlarına kapattım..

7,90tl olayını hocam.

kampanya katılım kosullarından bedava yazıyor

sepete tamamlamak için 7.90tl lik urun almaya gerek yani... onu düzeltiyorlar

• Eve gidince bir inceliyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

7,90tl olayını hocam.

Anladım kardeşim.Biz vermiş olduk napalım mide açıkınca başka bişey görmüyor
    Ama sizin çabalarınızla kaldırılarsa ilerde sipariş verecek olan arkadaşlara faydası olur inşallah.

• Şu 7.90 olayı doğruysa herkes şikayet var'a yazsın. Baskı yaparsak kaldırırlar 7.90 olayını

• quote:

quote:

quote:

quote:

7,90tl olayını hocam.

Anladım kardeşim.Biz vermiş olduk napalım mide açıkınca başka bişey görmüyor
    Ama sizin çabalarınızla kaldırılarsa ilerde sipariş verecek olan arkadaşlara faydası olur inşallah.

Ben 8 kez aradım ARKADAŞLAR sistemi düzelteceklerini söylediler,
    Gün içerinde aktif hale geitirip kullanılabilir durumda olacakmış....
    telefonla sipariş vermek için kodum yoktu deneyemedim.
    öğleden sonra tekrar arayacağım,
    bi gelişme olursa yazarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Şu 7.90 olayı doğruysa herkes şikayet var'a yazsın. Baskı yaparsak kaldırırlar 7.90 olayını

yayınlanması 3 gün sürüyor zaten kampanya bitcek ozamana
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Şu 7.90 olayı doğruysa herkes şikayet var'a yazsın. Baskı yaparsak kaldırırlar 7.90 olayını

yayınlanması 3 gün sürüyor zaten kampanya bitcek ozamana

Ama pizzalar 15 ekim pazar gece yarısına kadar alınabiliyomuş. O yüzden baskı yapmamız lazım geç olmadan

• 14 ekimde kazanan 100 kişi bakalım o pizzayı yiyebilecekmi pizza borsası olur walla
  • bana kod hala gelmedi
  • Bana da mail gelmedi (gmail) Bu arada siteye giriş yapıyorum ama girişi de kabul etmiyor
  • kazandım fakat minimum sipariş tutarı 7.90 bu pizza 1.50 biraz abur cubur eklemek gerekiyo
  • kazananlar almasın arkadaşlar bekleyin sistem düzelecek ver 7.90tl uyarısı olmyacak direk 0.00tl ye alacaksanız aceleye gerek yok

zaten görürsünüz gelen pizza ortaboy ile alakası olmayan malzemeden çalınmış pizza olacak :D

isteyen denesin. birde normal 13.90tlye ortaboy alın aradaki farkı görürsünüz :D

birde kazandığı halde kodu gelmeyenler... daha önceden dominosu spam olarak işaretleyip engellediyseniz

hangi mail, isim soyisim ve gsm numarasıyla kayıt oluşturduysanız info@dominospizza.com.tr adresine "1000 kişiye bedava pizza hk." başlıklı bir mail atıp

gerekli bilgileri yazın ve kodun yinelenmesini talep edin. gelmediğini ve listede isminizin bulunuduğunu belirtin size dönüş yapacaklardır.

ben gönderdim bakalım. adamlara bir ara uyuz olmuştum engelledim. şimdi kazandım kod gelmedi buyüzden :D

• kod kullanmayacak arkadas varsa ben alabilirim
  • ne zaman düzelecek 15 ekim 23:59 da değildir inşallah
  • banada kod gelmiş. pazar günü derbi eşliğinde yerim pizzamı
  • isim önemli mi ya ben abimin adına başvurdum o evde yok diye pizzayı vermemezlik yapmazlar dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertozden

isim önemli mi ya ben abimin adına başvurdum o evde yok diye pizzayı vermemezlik yapmazlar dimi

Öyle bir durum yok kardeşim nüfus memuru mu bu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertozden

isim önemli mi ya ben abimin adına başvurdum o evde yok diye pizzayı vermemezlik yapmazlar dimi

Öyle bir durum yok kardeşim nüfus memuru mu bu

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.