Şimdi Ara

Her gün 1000 Kişiye bedava Dominos pizza! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.846
Cevap
15
Favori
72.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay çakallar sepetteki üçret sınırını kaldırmamışlar yanında mutlaka bir şey almak gerekiyor

Her gün 1000 Kişiye bedava Dominos pizza!
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Listede adım var ama ne sms ne mail gelmedi... Nö'recegiz?

4443322yi arıyorum 3e bastım 5dakikadır bağlanamadı.
  • Fazla kodu olupta satmak isteyen varmı

Yarın için başcuruyu yaptık
  • Kazanamama rağmen ayn tel no ve email ile katılamazsın uyarısı veriyor. Bu takdirede hergün başvurmaya gerek yok zannımca.
  • fazla kodu olan yada kullanmayacak vs varsa, hayrına veren olursa ilk defa dominostan pizzamızı yiyeceğiz.. beğenirsek devam ederiz

var mıdır forumdaşlar?
  • Dün başvurmuştum,bugün mail geldi kazandığıma dair,ancak yukardaki arkadaşında dediği üzere minimum sipariş tutarı için en az 7.90 lık bir ürün eklemek gerekiyor uyarısı verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Listede adım var ama ne sms ne mail gelmedi... Nö'recegiz?

4443322yi arıyorum 3e bastım 5dakikadır bağlanamadı.

bağlandı tel no isim istediler. maili söyledi doğru mu dedi evet dedik işlem başlatmış iletilecekmiş bana geri dönülcekmiş falan filan
  • Hergün yapılmasına rağmen tek numara kabul ediyor. Bu da ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: figo976

kazanan yok mu. bedavadan tel no muzu verdi k 2 pizza soleseler ne olurdu komsuluk ölmüş

Kazanan var arkadaşım üstteki mesajımı okursan 7.90 lık bir ürün daha eklemek gerekiyor sipariş verebilmek için.
  • dominos kod satışlarıda başlar artık limango onaylı 20 verebilirim 1 koda
  • ARKADAŞLAR BEN KAZANDIM FAKAT KUPON KODUNU GİRECEK BİR KISIM YOK NEREYE GİRECEĞİMİZİ BİLEN VARSA YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR
  • 7.9luk güzel bir kombinasyon bulmak lazım. sufle+ koladan başka iyi birşey yok gibi gözüküyor.
  • Orta boy pizza alana küçük boy pizza bedava gibi bişey olmuş o zaman bu kampanya. Gözünü seveyim pizza hut, adamlar 10.000 tane pizza dağıttı şart mart koymamışlardı gidip 10 tane orta boy pizza alıp eve dönmüştüm ama bu dominos fos çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

Dünün kazananlar listesi.

http://www.dominos.com.tr/kazananlar/04102012.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidip şubeden alsak da, 7. bilmem kaç liralık daha birşey alın mı diyecekler bize yani? yoksa sadece netten verilen siparişlerde mi geçerli bir durum bu 7,9'luk sipariş şartı..

teklifimi yeniliyorum, kullanmayacak olan varsa versin.. dominosa 5 dakika uzaklıktayım.. öğlende oldu.. acıktım.. yarına çıkarsa bende veririm ödeşiriz..
  • Hakları yok ki ürün eklemeye zorlamaya..
    Duzelteceklerdir diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmoon

vay çakallar sepetteki üçret sınırını kaldırmamışlar yanında mutlaka bir şey almak gerekiyor

Vay çakallara bak sen , arada kitleyecekler bize
  • Ben böyl saçmalık görmedim BEDAVA diyorsun birde 7.90 ödetmeye çalışıyorsun.....
    Almam daha iyi...
  • Siteye üye olurken soruyor zaten kapıya servis mi yoksa gel-al servis mi diye.Gel al seçeneğini denemedim ama kapıya serviste alt limit 7.90 çıkardı.
    Bunun için parmesanlı kenar 1.5 TL +kola 3.5 TL+sarımsaklı ekmek 3.90 lira gibi bişey =8.90 liraya mal etmiş olduk mangal pizzayı.Kuponu girmek için ise dominos.com.tr ye kayıt yapıp fırsatlar kısmından kodu gir seçeneği var sağ orta kısımda oraya kodu yazınca zaten ototmatik pizza seçimi açılıyor ve fiyat 0 gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 5 Ekim 2012; 11:45:38 >

• Ya arkadaşlar "Her gün yapılıyor" derken her gün ayrı ayrı katılmayacaksınız ya?

Kayıt bırakanların arasından her gün 1.000 kişi seçilecek, daha önce kazananlar da kazanamayacak doğal olarak. Yani bugün kazanamadıysanız belki yarın kazanırsınız, her gün yeni mail girmenize gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.