Şimdi Ara

Her gün 1000 Kişiye bedava Dominos pizza! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.846
Cevap
15
Favori
72.414
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: netten

quote:

Orijinalden alıntı: alfist

sadece ücretsiz promosyonlar için değil, örnek veriyorum geçenlerde koçtaş indirim yapmıştı. adam diyo 10 tane vantilatör aldım ,diğeri 5 tane masa aldım. bi insan aç gözlü olmasın arkadaş ya.. nefret ediyorum böyle tiplerden

Kesinlikle katılıyorum,forumda ad soyad olarak tanıdığım birkaç kişi, ve tanımadığım birkaç ismi birkaç kez gördüm listede.

Sonra niye artık bu tip kampanyalar yapılmıyor v.s v.s (çek konusunu takip eden bilir) Diye sitem ederler.

• vay arkadaş bedava olunca geç getiriyorlar. geldi yedim bitti gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

quote:

sadece ücretsiz promosyonlar için değil, örnek veriyorum geçenlerde koçtaş indirim yapmıştı. adam diyo 10 tane vantilatör aldım ,diğeri 5 tane masa aldım. bi insan aç gözlü olmasın arkadaş ya.. nefret ediyorum böyle tiplerden

Kesinlikle katılıyorum,forumda ad soyad olarak tanıdığım birkaç kişi, ve tanımadığım birkaç ismi birkaç kez gördüm listede.

Sonra niye artık bu tip kampanyalar yapılmıyor v.s v.s (çek konusunu takip eden bilir) Diye sitem ederler.

Hocam değidiğiniz kesinlikle doğru yanlış anlaşılmasın ama herşeyin bişeyini çıkarıyoruz....
    Adamlar ne güzel yapmış paylaşmak yardımlaşmak yok ben 100 tane , ben 100 tane kaydettim diyip egosunu tatmin ediyorlar,
    yarın mesaj atsan hocam bi tane verir misin diye yok sattım yok hediye ettim yok şu kadar para gibi mesajlar gelir....
    Yakında forumun adı değişecek ben hatırlarım yardımlaşma birileri için yardım vardı yeni gelene öğretilir yardım yaıpılırdı,
    şimdi nerdeee.....

• Eve kadar getiriyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Eve kadar getiriyorlar mı?

hiç mi dışardan birşey söylemedin
  • kazanmışım bende ama kod fln yollamadılar bana kodu yollanan arkadaşlar varmı
  • quote:

quote:

quote:

ben bu tip insanlara daha çok ASALAK diyorum ... bedava veya indirim olayını abartmak asalaklıktan başka birşey değildir ... ayrıca bence bu tip insanlar bu tür şeylere para verecek güçte ve ihtiyacı olmadığı halde uyuzluğuna başkalarının haklarını gasp ediyorlar ... bunu ben daha çok migrosun bedava olayını abartanlarda görüyorum ... zatı-ı muhteremin(!) elinde birden çok kart veya facebook hesabı varmış ve şu kadar yüzde yüz kaptım diye yaptığı marifetmiş gibi utanmadan hava atıyor ... ülkemizde bu kadar açgözlü insan varken Allah korusun savaşa girsek sonumuzu hiç parlak görmüyorum ... düşmanla çarpışmaktan çok birbirimizi yeriz herhalde ...

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aynen....AÇ SIRTLAN gibiler...
  • kod gönderebilecek varmı?yarına beklemek istemiyorum.cekiliş yapılsın yarınaa kodunu iade ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: charliezy

quote:

Orijinalden alıntı: taner__1903

isterseniz 1000 tane yollayın aynı ınternet ip si üzerinden olduğu sürece hiç farketmez

Yok yok rahat olun, öyle bir şey yokmuş. Mesajlara bakılırsa 10-20 mail ile katılıp kazananlar bile var.

Ne yapsın elin gavur şirketi, onlara da ders olur. Bu kadar açların olduğu bir ülkede kesin kurallar ve yasaklar belirtmeden yarışma düzenlersen böyle olur işte. Başkaların hakkını yemeye bu kadar meraklı bir millet ne duydum, ne gördüm.

işte bu yüzden 3. dünya ülkesiyiz ya...asla medenileşemeyeceğiz...japonya depreminde depremzedelere yardım dağıtılırken herkes 1 tane alıyo..bizim burda da millet birbirini eziyo...

• Yav kazananların kodları sms olarak atsınlar, anca öyle düzelir bu olay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wuc

Arkadaşlar fazla alan varsa 1 adet kod gönderebilecek olan var mı ? ben kazanamamışımda.

kimse vermez hocam boşuna istemeyin...fazla fazla alanlar çek-takas bölümünde 5 tl ye satıyorlar...hatta bi tane verin limango vereyim dedim...adam kaç limango vercen diyor..1 limangoyu beğenmedi vermedi kodu....çakallığın bu kadarı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 6 Ekim 2012; 0:23:46 >
  • Takip pc ye gecince katilirim + konuya acan arkadasa tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolladım, bakalım
  • quote:

quote:

Yok, hayır, hep içeriden söyledim.. Mutfağa seslenerek söyledim şu ana kadar sadece.

Bedava pizzaları şubeden mi veriyorlar diyorum, ücretsiz pizzayı kurye ile yollamayabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

quote:

quote:

quote:

ben bu tip insanlara daha çok ASALAK diyorum ... bedava veya indirim olayını abartmak asalaklıktan başka birşey değildir ... ayrıca bence bu tip insanlar bu tür şeylere para verecek güçte ve ihtiyacı olmadığı halde uyuzluğuna başkalarının haklarını gasp ediyorlar ... bunu ben daha çok migrosun bedava olayını abartanlarda görüyorum ... zatı-ı muhteremin(!) elinde birden çok kart veya facebook hesabı varmış ve şu kadar yüzde yüz kaptım diye yaptığı marifetmiş gibi utanmadan hava atıyor ... ülkemizde bu kadar açgözlü insan varken Allah korusun savaşa girsek sonumuzu hiç parlak görmüyorum ... düşmanla çarpışmaktan çok birbirimizi yeriz herhalde ...

+2012

• quote:

quote:

quote:

Yok, hayır, hep içeriden söyledim.. Mutfağa seslenerek söyledim şu ana kadar sadece.

Bedava pizzaları şubeden mi veriyorlar diyorum, ücretsiz pizzayı kurye ile yollamayabilirler.

yolluyorlar
  • Ben kazanmışım ama kod falan gelmedi
  • dün kayıt olduk yeni liste ne zaman açıklanacak
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.