Şimdi Ara

Her gün 1000 Kişiye bedava Dominos pizza! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.846
Cevap
15
Favori
72.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Az önce siparisi geçtim 30 dk çoktan geçti ve hala kontrol ediliyor aşamasında.

ozaman beleş yiyecen. ÖLÜCÜ Stayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Arkadaşlar bana geldi kod ama geldiği gün mü kullanmak şart ? Bugün geldiyse bugün mü almak zorundayım ?

Hayır 15 ekime'e kadar kullanabiliyorsunuz .

Ben üye oldum ve direkt sipariş alındı bekleme yada onay süreci olmadı , bir kişi 1 üyelik ile kaç pizza alabiliyor acaba .
  • quote:

bas şikayeti, ben yerinden aldım az önce, kola parası ver diyor uyanık, 4 lira, ulan bimde 65 kuruş, dedim herşey bedava, mailde öle yazıyor, aldım çıktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Arkadaşlar bana geldi kod ama geldiği gün mü kullanmak şart ? Bugün geldiyse bugün mü almak zorundayım ?

Hayır 15 ekime'e kadar kullanabiliyorsunuz .

Ben üye oldum ve direkt sipariş alındı bekleme yada onay süreci olmadı , bir kişi 1 üyelik ile kaç pizza alabiliyor acaba .

3 tane verdim. 5 dk aralıklarla kabul ediyor. 2si geldi. 3.sü başka şehre gidecek :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

bas şikayeti, ben yerinden aldım az önce, kola parası ver diyor uyanık, 4 lira, ulan bimde 65 kuruş, dedim herşey bedava, mailde öle yazıyor, aldım çıktım

ne alaka kola beleş değil ki

• :)) yakında herşeyi bedava alıp çıkcak arkadaşlar var :) cola ücretli SAĞDA Kİ MENÜDE KAMPANYA KODU GİRİŞİ VAR , kodu GİRDİKTEN SONRA BİR SAYFA açılıyor ve orta pizza seçiyoruz , bunun dışında cola içecek yada fazladan bişey yok ki .
  • vay bastırmış kola da almış çıkmış
  • quote:

quote:

ziyaaa. ula adama ekstra baharat vermez o çakallar, kola da aldım diyorsun?

• son durum nedir ? bedava pizza almak için esktra harcama mı yapmak zorundayız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

son durum nedir ? bedava pizza almak için esktra harcama mı yapmak zorundayız ?

Yok kalktı o uygulama.

• Sadece mangal pizza sectiriyor.

• Haber veren arkadaşa teşekkürler.
    Yemeksepetinden pizza siparişi verecektim akşam için. Konuyu görünce aklıma geldi, alışverişler için kullandığım mail hesabıma baktım.
    Kod gelmiş, pizza bedavaya geldi :)

quote:

Orijinalden alıntı: sancarterzi

Sadece mangal pizza sectiriyor.

Ben Turkish aldım. Mangal pizza yazan yer açılır menü, tıkladığınızda tüm pizza çeşitleri gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 5 Ekim 2012; 20:11:39 >
  • Dün kaydolanların ki mi bugün geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quak

quote:

quote:

ziyaaa. ula adama ekstra baharat vermez o çakallar, kola da aldım diyorsun?

• 24 mail adresi ve telefon numarası ile girdim en az 8 tane bedava bekliyorum yoksa bu iste bir is var derim

• Askerlik anılarına benzemiş...Bastım tekmeyi girdim Yüzbaşının odasına diye başlayan hikayeler gibi...
  • az önce geldi beleş pizza
  • bende yolladım bakalım ne gelecek
  • güzel kampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Askerlik anılarına benzemiş...Bastım tekmeyi girdim Yüzbaşının odasına diye başlayan hikayeler gibi...

Sen yok musun sen
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.