Şimdi Ara

Her gün 1000 Kişiye bedava Dominos pizza! (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.846
Cevap
15
Favori
72.411
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    FRİTOLAY YASTIK

KAZANANLARA BAK HELE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 12 Ekim 2012; 20:37:39 >
  • 12 ekim kazananları açıklanmamış sitede ne zaman açıklanıcak bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.UniquE

12 ekim kazananları açıklanmamış sitede ne zaman açıklanıcak bilen var mı ?

13 Ekim de
  • Gece 00.00da mı açıklanıyor ?
  • 6 Ekim'de kazanmıştım, hala mail gelmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde fazladan 1-2 tane kodu olan verirse sevinirim arkadaşlar 2 gün sonra bitiyor kampanya zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 12 Ekim 2012; 21:04:59 >
  • dominos pizza kodu satılır son 2 adet kaldı 10tlden burdan ulaşabilirsinizhttps://www.facebook.com/eray.aydin.90?ref=tn_tnmn
  • 4 Tane abimlere gönderdim öğrenci evine adam nasıl alıyorsunuz bedava diye sormuş :D
  • Kod satın alınır hemen ödeme yapılır fiyat tekliflerinizi pm ile atabilirsiniz
  • yaa ben kazanmışım ama bana kod falan gelmemişş.. nezamn geliyor kod ben dünkü listedeyim.. ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki_gs

Ya şu pizzadan bir biz yiyemedik. parayla kod istiyoruz o da yok.

Cidden varsa fazla kodu olan parası neyse verelim pm atsın 5 e mi 10a mı havale yapayım kontor yükliyim alıp bizde yiyelim bi.

En yakın Ekmek Fırınına git şöyle söyle
    Abi ben ramazan ayinda yurt dışındaydim yeni geldim. ramazan ayında pide yiyemedim Allah rızası için ekmek hamurundan pide yaparmisin diye ricada bulun
    sonra üzerine kaşar peyniri + 2 sucuk at al sana dominos pizza
  • sagolsun bi arkadas kod yolladı da az önce pizza yiyebildik. üstüne de yarım kilo antep sarma yedik uçuyorum su andaaa:) kod tekliflerine hala acıgızcünkü hala açız doymadıkk...
  • $$$$$$$$$$$ D İ K K A T $$$$$$$$$$$$$$$$

2 adet kod alaınacaktır ücreti anında havale veya TERCİHEN şans oyunları plartformlarına gönderilir...
  • Şu dakikadan itibaren katıldım ama, kazanırsam bu sabah 11de ki listede mi olacağım yarın ki 11de mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Şu dakikadan itibaren katıldım ama, kazanırsam bu sabah 11de ki listede mi olacağım yarın ki 11de mi?

14 TARİHLİ PAZARTESİ AÇIKLANACAK LİSTEDE...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Şu dakikadan itibaren katıldım ama, kazanırsam bu sabah 11de ki listede mi olacağım yarın ki 11de mi?

14 TARİHLİ PAZARTESİ AÇIKLANACAK LİSTEDE...

Hafta sonu liste açıklanmayacak mı?

Cumartesi-Pazar günü çekilişleri Ptesi mi açıklanacak ?
  • ilk 2 gün katıldım sonraki günlerde adım var mı diye bakmalı mıyım, ilk günler katıldığınız isimler şu son günlerde hiç kazanmış mı bakan var mı? kısaca katılımlar sadece o gün için mi geçerli tüm günler için mi
  • dunku liste bugun aciklanmayacak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apulo

dunku liste bugun aciklanmayacak mi?

Dünkü liste bugün , Bugün ki liste yarın açıklanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: csimurat

ilk 2 gün katıldım sonraki günlerde adım var mı diye bakmalı mıyım, ilk günler katıldığınız isimler şu son günlerde hiç kazanmış mı bakan var mı? kısaca katılımlar sadece o gün için mi geçerli tüm günler için mi

Kampanya bitti nerdeyse kimse anlamadı

Diyelim bugün katıldın yarın listede varsan alırsın pizzanı yoksan alamazsın

Başka günlerde adın yazmaz katıldığın günün yarını açıklanır sonuçlar...
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.