Şimdi Ara

Her gün 1000 Kişiye bedava Dominos pizza! (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.846
Cevap
15
Favori
72.332
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cektakass

düşünsenize 10 gün sürüyo kampanya. her gün 1000 katılım yaptınız. rahat en az 50 tane kod çıkacak.
    10 gün de 50 tane kod 500 kod eder.

500 kodu tanesi 4 tl den satıyosunuz 2000 tl ediyo. 10 günde 2000 lira para kazanıyosunuz havadan. %100 kar. aklıma sokayım neden böyle bişey yapmadım son güne bıraktım

dışarıdan kolay görünüyor. aynı ipleri kesmiş adamlar. günde 1000 toplam 10bin mail adresi demek kimse uğraşamaz o işle ayrıca sakat iş bu işler. Kendinize başka işler bulun hayırlı kazançlar peşinde koşun

• 2 adet kod alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Son gün para verip kod almayın yazık günah.

Kod satanların elinde patlasın. Bugün gece kodlar silinecek.

zaten alacak olan ne yapsın 13-14 Lira verip mi _alsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

Katıldım.

Bu arada 10.000 Şube bizim burada açıldı.

giresun'a mı açıldı?
    4 yıl boyunca "bir dominos bile yok. pizza pizza'ya mahkum..." diye söylendik. bu yıl okulu bitirdiğimizi duyunca açtılar demek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.s.b.3

quote:

Katıldım.

giresun'a mı açıldı?
    4 yıl boyunca "bir dominos bile yok. pizza pizza'ya mahkum..." diye söylendik. bu yıl okulu bitirdiğimizi duyunca açtılar demek...

Kağıthane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: u.s.b.3

quote:

Katıldım.

giresun'a mı açıldı?

Giresunda avm bile yok tu değilmi

• g city var. ev yemeği yiyoruz orda. pizzayı netten biliyor insanlar.
    doğrusu şu an ankara'dayım ama yakın dominos şubesinin pizzalarını beğenmedim.

bulunduğun şehirde olmayınca beklenti büyük oluyor demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel.turk

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

Orijinalden alıntı: cruel.turk

Bugün kodla alabilen oldumu pizza? Ankara Cebeci şubesinden almak istedim ama şubeyi görmedi telefonla aradım internette çökme felan var diyo pek inanasım gelmedi vermemek için yapıyolar heralde diğer şubelerde aynı dedi varmı alabilen yoksa dediği gibi bir kitlenmemi var?

Bende şimdi sipariş vereyim dedim, cebeci seçilmiyor. Nasıl yapcaz.

Telefonla aradım kodla alıcam diyorum sadece internetten oluyo diyo internet olmuyo diyorum gelip alıyım kendim diyorum ona da yok diyo. Ondan sonra bi de siparişinizi alıyım isterseniz diyo dalga geçer gibi kod olmadı parayla yersen diyolar resmen.

Ayrıyetten 2 3 günde en az 2 3 isim benim açtığım isimler ama mail gelmiyo nedense sadece ismini kullanıyolar ama kod gelmiyo. 2 kere kod geldi aynı gün çekilişinde. Çekiliş gününden sonra gene ismin çıkarsa yollamıyolar heralde. Bu arada önceki mesajlarda yahoo yedi kodumu demiş bana da aynı oldu heralde bi tane mailime giremiyom şifre aynı hatırlatma sorusu da vardı bi o maile yapılmıyo hiçbişi kapadılar. Koda çöktüler heralde yazık aç kalmış elemanlar

Siparişi vermeden önce siteye üyelikle gireceksiniz.
    Sonra ana sayfanın sağ orta kısmında Kampanya Kodu Girişi diye bir bölüm var.
    Oraya kodu girdikten sonra siparişinizi ücretsiz verebilirsiniz.

• Elimde 7 tane kod var ikisini yerim artık geri kalanı da eşe dosta dağıtırım. Burada satanları gördükçe sinirim bozuluyor. Satmadım, satmayacağım. Kalan olursa da burada açık olarak paylaşmayı düşünüyorum.

Edit: Kafamda birden şimşek çaktı 1 tane kodu şu 20'lik alt limtsiz limango çekleriyle takas edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 14 Ekim 2012; 15:20:16 >
  • Arkadaşlar birtane ikram etmek isterseniz bu kardeşinize kabulümdür (: 2 adresim vardı ikisi ilede katıldım ama çıkmadı malesef, genede sağlık olsun pizza yiyerek büyümedik.
  • yarın mı son bugün mü, bir tane çıktı onu da çöpe atmayalım bari
  • Bugün son. Beyler altlimit var mı pizza siparişlerinde? Şimdi saat 8'de gelmesi için sipariş butonuna tıkladım hata verdi. Acaba altlimit mi koymuş adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

pizza alımınızı kredi kartı ile güvenle yapın.
    http://www.sanalpazar.com/2-Adet-Dominos-Orta-Boy-Pizza-Kodu__isp4745062

Kodları hangi kargoyla yolluyorsun ? Domins kargo mu ?

Hocam işte Türk pratik zekasına bir örnek daha...

Ne deyim pes yani....

Harbiden kargo olayı olmadan ödeme onayı verilmeyen siteden nasıl satış oluyor ?

1 tane alıcam da
  • Bir tane kod verebilecek arkadas var mı? :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Son gün para verip kod almayın yazık günah.

Kod satanların elinde patlasın. Bugün gece kodlar silinecek.

Aslında haklısında hocam ama nerde bu millette dirlik.

En azından bugün kodlar 2 tl olması lazım.

Ben 5 tl den aldıydım önceden bu saatte kadar kimseye hayrına da kod ver demedik. Hiç hayır sahibi kalmamış forumda zaten.. Var mı acaba hayır sahibi ben bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

pizza alımınızı kredi kartı ile güvenle yapın.
    http://www.sanalpazar.com/2-Adet-Dominos-Orta-Boy-Pizza-Kodu__isp4745062

Kodları hangi kargoyla yolluyorsun ? Domins kargo mu ?

Hocam işte Türk pratik zekasına bir örnek daha...

Ne deyim pes yani....

Harbiden kargo olayı olmadan ödeme onayı verilmeyen siteden nasıl satış oluyor ?

1 tane alıcam da

Sorma, bu arkadaşın aklıyla yola çıktık 20 tl min iadesini bekliyorum şimdi..

• STOK İÇİN KOD ALACAĞIM,
    Uygun fiyatla sorunsuz alışveriş için TEK KİŞİ TERCİHİMDİR.

kodlarınız çöp olmasın !
  • 6 adet dominos kod alınacaktır.

elinde olan arkadaşlar pm atarsa fiyat için görüşmek isterim

kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gryerg

Elimde 7 tane kod var ikisini yerim artık geri kalanı da eşe dosta dağıtırım. Burada satanları gördükçe sinirim bozuluyor. Satmadım, satmayacağım. Kalan olursa da burada açık olarak paylaşmayı düşünüyorum.

Edit: Kafamda birden şimşek çaktı 1 tane kodu şu 20'lik alt limtsiz limango çekleriyle takas edebilirim.

Canın bir aç doyurmak ister isen bana bir kod gönderebilirsin :)
  • Kampanyada son gün yarın değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.