Şimdi Ara

Her gün 1000 Kişiye bedava Dominos pizza! (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.846
Cevap
15
Favori
72.332
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

Çift soyadlılar sizin bildiğiniz gibi değil. Olay şu şekilde oluyor form doldururken

AD: Necmi Zeren (adam el çabukluğu veya anlayamamış olacak bazen bana da oluyor isim yerine hem isim hem soyad yazıyorum sonra aşağı inip soyadı görünce yukarıdaki soyadı siliyorum)
    Soyad: Zeren (şeklinde yazıyor listede de Necmi Zeren Zeren olarak çıkıyor)

Açıklaması budur. Kimse durduk yere Necmi Zere Zeren diye yazmaz. Yukarıdakiler hepsi farklı farklı kişiler.

NOT: Ben içinde yokum ama eminim olan vardır biri çıkar evet o şekilde yaptım der.

Bu kadar kişinin aynı gün aynı şekilde form doldurması tesadüf yani Önceki günlerde böyle birşey yok. Ya sistemsel bir hata oldu, ya da biri bilerek böyle doldurdu..

Denemesi Bedava

Ad kısmına hem isim hem soyad yaz
    soyada da sadece soyadını yaz ben de dua edeyim inşallah çıkar diye yarın bakarız listeye.
    Hatta ben deniyorum birazdan bu şekilde katılım yapıcam sonucu da buraya eklerim.

• adamın biri program yapıp binlerce kayıt gönderir, diğeri akşama kadar tek tek kayıt eder birde beleşden alıp satmazlar mı....
  • quote:

quote:

quote:

Çift soyadlılar sizin bildiğiniz gibi değil. Olay şu şekilde oluyor form doldururken

AD: Necmi Zeren (adam el çabukluğu veya anlayamamış olacak bazen bana da oluyor isim yerine hem isim hem soyad yazıyorum sonra aşağı inip soyadı görünce yukarıdaki soyadı siliyorum)
    Soyad: Zeren (şeklinde yazıyor listede de Necmi Zeren Zeren olarak çıkıyor)

Açıklaması budur. Kimse durduk yere Necmi Zere Zeren diye yazmaz. Yukarıdakiler hepsi farklı farklı kişiler.

NOT: Ben içinde yokum ama eminim olan vardır biri çıkar evet o şekilde yaptım der.

Bu kadar kişinin aynı gün aynı şekilde form doldurması tesadüf yani Önceki günlerde böyle birşey yok. Ya sistemsel bir hata oldu, ya da biri bilerek böyle doldurdu..

Denemesi Bedava

Ad kısmına hem isim hem soyad yaz
    soyada da sadece soyadını yaz ben de dua edeyim inşallah çıkar diye yarın bakarız listeye.
    Hatta ben deniyorum birazdan bu şekilde katılım yapıcam sonucu da buraya eklerim.

Kampanya bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: e34

quote:

Orijinalden alıntı: cektakass

derin dondurucusu olanlar pizzaları sipariş edip dondurucuaya atabilr. sora çıkarıp çıkarıp yiyebilir. ne kadar kodunuz varsa sipariş edin :) benim son kodlarım, 2 kod 10tl, 5 kod 20tl, 10 kod 40tl, 12 kod 45tl. bekliyorum.

yuh diyorum sana hem piyasayi ..okluyon hemde uckagitcilik

Sen 7,5 isterken iyi idi ama?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e34

quote:

derin dondurucusu olanlar pizzaları sipariş edip dondurucuaya atabilr. sora çıkarıp çıkarıp yiyebilir. ne kadar kodunuz varsa sipariş edin :) benim son kodlarım, 2 kod 10tl, 5 kod 20tl, 10 kod 40tl, 12 kod 45tl. bekliyorum.

yuh diyorum sana hem piyasayi ..okluyon hemde uckagitcilik

Sen 7,5 isterken iyi idi ama?

tamam iste 12 tane 45 tl ne demek. 5 den versen herkes alir 60 girer cebinede. gel sana 2 kod vereym 15 e sen uzerinede 5 liraya vereyim 5 kod ver bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Benden1filmizle

http://www.r10.net/alisveris-bolumu/891618-dominostan-pizza-yemeyen-kalmasin-235-adet-stok.html

ibretlik 235 adet çıkmış adama

Çift soyadlılar belli oldu 12 saat sonra geçersiz olacak muhtemelen kodlar. Turşusunu kursun artık..

• Arkadaşlar gidip kendimiz alabiliyoruzmu ....

• quote:

quote:

http://www.r10.net/alisveris-bolumu/891618-dominostan-pizza-yemeyen-kalmasin-235-adet-stok.html

Çift soyadlılar belli oldu 12 saat sonra geçersiz olacak muhtemelen kodlar. Turşusunu kursun artık..

aklı olan kod satın almaz böyle adamlara pirim vermeyin. gece 2tlden satacaklar kesin ozaman alırısnız

• quote:

şimdiye kadar günde max 2-3 maille katıldım hiç çıkmadı bu gün 200 maille yakın maille katıldım inat ettim şimdide çıkmazsa kafayı na böle duvara vurcam

hocam bu çift soyadlılar senmisin yoksa? 200 tane kadar var
  • neyse ben gidip r10 dan satayım. orada herkes 5 e satıyor. ben 4 e satıp piyasayı düşürüyüm. sora bana hakaret edeceğinize teşekkür edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

quote:

aklı olan kod satın almaz böyle adamlara pirim vermeyin. gece 2tlden satacaklar kesin ozaman alırısnız

r10 da kapış kapış gidiyo adam zengin oldu la :D tanesi 5 tl den = 1175 tl hadi 1000 olsun bende dün hırs yaptım 250 tane e-posta ile katıldım 3 tene çıktı hiçbiride gelmedi e-postama bi kere bile ücretsiz yiyemedim hep 5 tl satın aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

quote:

şimdiye kadar günde max 2-3 maille katıldım hiç çıkmadı bu gün 200 maille yakın maille katıldım inat ettim şimdide çıkmazsa kafayı na böle duvara vurcam

işte o 200 taneden 3 tane çıktı galiba onlarda mailime glemedi şu üsteki adam acaba kaç maille katılmışta 235 tane çıkmış

• quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

quote:

evet benim bana çıksa burda işim ne gider satarım...

• 2 mail ile katıldım çıkmadı. Sağlık olsun. Çıkanlara afiyet olsun.
  • Geçen gece 3 maille katıldım. Şansıma bir tane çıkmış. Afiyetle yiyim bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

bizim milletimiz bazı şeylerin cacığını çıkarmayı çok seviyor, hadi 3-5 taneyi anlarım ama bi ton mail ve telefonla katılıp bunları daha sonra satmak için stok yapanlar terbiyesizlik yapıyor. kendin ye bari adam ya da öğrenciye falan hediye et

o tarz şerefsizler yüzünden böyle kapmanyalar yapılamıyor... DOMINOS kesin pişman olmuştur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

quote:

Ben de almayı düşünüyordum fakat yarına kadar süresi olduğunu bilmiyordum. bu saatten sonra kuponları 5 tl e satın almak mantıksız büyük olasılıkla kodlar ellerinde patlayacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar hıyrınıza bi kod verebilirmısınız ya açlıktan oluyorum
  • quote:

quote:

r10 da o konuyu açan kaqan kullanıcı adlı arkadaş PHP programcısı. Muhtemelen Dominos içinde program yazmıştır.Konuyu bugün açtığını düşünürsek muhtemelen çift soyadlı isimler onun programı sayesinde çıkmıştır.

Kendisi programlama konusunda oldukça iyidir. IP adresi resetleme ve mail olayını hallettikten sonra bu olayı kolayca yapmıştır. Zaten doğrulama resmi için 1 dolara satılan captcha kırıcı siteler var. Kısacası bu arkadaşı her ne kadar r10 dan uzun süredir tanıyor olsamda yaptığını tasvip etmiyorum.

• quote:

düşünsenize 10 gün sürüyo kampanya. her gün 1000 katılım yaptınız. rahat en az 50 tane kod çıkacak.
    10 gün de 50 tane kod 500 kod eder.

500 kodu tanesi 4 tl den satıyosunuz 2000 tl ediyo. 10 günde 2000 lira para kazanıyosunuz havadan. %100 kar. aklıma sokayım neden böyle bişey yapmadım son güne bıraktım

aynen

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.