Şimdi Ara

Her Gün 500-1000 Soru Çözmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
19.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı Arkadaşlarım Var Mezun ama Mezun Olmayanlarda Var Günde 500-1000 Soru Hatta bir tane varki adam 155+ net yapıyor her gün 1200-1800 Soru Adam Makine gibi soru çözüyor ben her gün 7-8 saat çalışıyorum ancak 200-300 ü buluyorum :( Yani Nasıl Oluyorda Bukadar Çözebiliyorlar? Yalan Yok abi adamlar gerçekten yapıyor

• 1800 soru nasıl çözülür:
    1 gün 1440 dakika eder
    Soru başına 1 dakika verirseniz 1800 dakika eder
    Normal koşullarda dünya da 1 gün 24 saattir ve bu eleman günde 1800 dakikadan 30 saat soru çözüyor anlamına geliyor.
    Geriye tek bir alternatif kalıyor oda Merkür. Evet Merkürde bir gün 58 saattir ve bizim bu eleman orada rahat rahat hem uyuyabilir hem tuvalete gidebilir hem de günde 30 saat ders çalışabilir.
    Konu kilit.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Her Gün 500-1000 Soru Çözmek

Günlük soru çözümü, sınavlarda ve akademik hayatta başarı için kritik önem taşır. Hem öğrenciler hem de çalışan profesyoneller, bilgilerini geliştirmek ve becerilerini keskinleştirmek için düzenli olarak soru çözmelidirler.

500 veya 1000 soru çözmek, zaman ve çaba gerektiren önemli bir taahhüttür. Ancak, bu çaba karşılığını alacaktır. Günlük 500 soru çözmek, kavramları pekiştirmeye, problem çözme becerilerini geliştirmeye ve sınavlarda daha iyi performans göstermeye yardımcı olur.

Günde 1000 soru çözmek ise daha ileri bir düzeyi temsil eder ve daha fazla zaman ve özveri gerektirir. Bu seviyedeki soru çözümü, özel yetenekler, giriş sınavları veya yoğun akademik programlar için hazırlanan kişiler için önerilir.

Günlük soru çözümüne ayrılan süreyi belirlerken, bireysel hedefler ve mevcut zaman dikkate alınmalıdır. Örneğin, LGS'ye hazırlanan öğrenciler günde 300 soru çözerken, üniversiteye giriş sınavlarına hazırlananlar günde 500 soru çözmeyi hedefleyebilirler.

500 soru çözmenin ortalama olarak 6-8 saat aldığı tahmin edilirken, 1000 soru çözmek için 12-16 saat gerekir. Ancak, bu süreler kişinin hızına ve soruların zorluğuna bağlı olarak değişebilir.

Günlük soru çözme rutini oluştururken şu ipuçlarını göz önünde bulundurmak önemlidir:

• Gerçekçi hedefler belirleyin: Günde 2000 soru çözmek gibi aşırı hedefler koymayın.
    • Soru kalitesine odaklanın: Kolay sorular yerine zorlayıcı sorular çözmek daha etkilidir.
    • Düzenli olun: Günlük soru çözümüne belirli zamanlar ayırın ve bu programa sadık kalın.
    • Çeşitlendirin: Farklı konu alanlarından ve soru türlerinden sorular çözün.
    • Çözümleri inceleyin: Soruları çözdükten sonra, cevapların doğruluğunu ve çözüm yollarını inceleyin.

Düzenli soru çözümü, akademik ve profesyonel başarı için çok önemlidir. Günde 500-1000 soru çözmek, bilgi birikimini, becerileri ve sınav performansını önemli ölçüde artırabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kimse günde 1800 soru çözemez kardeşim hatta bırak 1800ü 1000 soru bile çözemez ortalama bir hesapla günlük 1000 sorudan 3 günde bir kaynak bitirir.Buda imkansız gibi birşey.Günlük 900 soru desen soru başı 1 dakika desen 15 saat eder buda adam yemiyo içmiyo s*çmıyo soru çözüyor demek olur.Yani keklemişler seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judoo

Kimse günde 1800 soru çözemez kardeşim hatta bırak 1800ü 1000 soru bile çözemez ortalama bir hesapla günlük 1000 sorudan 3 günde bir kaynak bitirir.Buda imkansız gibi birşey.Günlük 900 soru desen soru başı 1 dakika desen 15 saat eder buda adam yemiyo içmiyo s*çmıyo soru çözüyor demek olur.Yani keklemişler seni.
    Sen bunlara inanıyon mu cidden? İnstagramda bi adam varmış günde 1200 soru çözüyormuş,LYS Apotemi Matematikte 47-48 net çıkartıyormuş. Ama ne hikmetse bu sene yerleşememiş,mezuna kalmış. Şöyle salaklara prim vermeyin rica ediyorum. Kendilerini bir halt sanıyorlar,sonra sonuçlar açıklanınca ÖSYM'ye küfür ediyorlar. Adam 1 günde 600-700 soru çözebilir en fazla. Ama 3 gün üst üste çözemez. Çözen de daha 2 gün kendine gelemez. Mental yorgunluk denen bir şey var.

NOT: Ayrıca bana ilkokul 3. sınıf kitabı ver. Ben günde 2000 soru çözerim. Bu 600-700 soru çözenler de muhtemelen tarih falan çözüyorlar. Sıkıyorsa okkalı türev-integral çözsünler günde 600 soru

• günde 1000 soruyu geçeneyen ilk 10k'yı unutsun
  • +155 sürekli yapılmaz bunu öğrenememişler hala , deneme şansına bildiğin gibi gelirse anca
  • Ful kolpaliyolar konulari bitirip 300 400 civari tamam da 1000 filan yalan
  • Gene gelmiş çok şey bildiğini zanneden veya rakip elemeye çalışanlar.1000 soru altında çözen 10k'ya giremez diyen ,1000 soru geçilir mi diyen arkadaşlar.
    Öncelikle günde 1000 soru çözebilecek kişinin konu eksiği yoktur,olsa yetişmez.Günde ortalama 10 saat çalışan biri 1500 soruyu rahatlıkla çözebilir.Çünkü bu soruların içinde matematik de var coğrafya da var.
    Ben her gün mat-fizik-geodan 1er konu çalışıp,toplam 400-450 soru çözüyorum.eğer konu çalışmasam 800-900 matematik geometri veya fizik sorusu çözebilirim.Tarih coğrafyadan zaten 1000 soru çok rahat bitirebilirim.
    1800 çözemez diyen olmuş.Çözülür.1800 tarih sorusu çözülebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.2.3.4

Gene gelmiş çok şey bildiğini zanneden veya rakip elemeye çalışanlar.1000 soru altında çözen 10k'ya giremez diyen ,1000 soru geçilir mi diyen arkadaşlar.
    Öncelikle günde 1000 soru çözebilecek kişinin konu eksiği yoktur,olsa yetişmez.Günde ortalama 10 saat çalışan biri 1500 soruyu rahatlıkla çözebilir.Çünkü bu soruların içinde matematik de var coğrafya da var.
    Ben her gün mat-fizik-geodan 1er konu çalışıp,toplam 400-450 soru çözüyorum.eğer konu çalışmasam 800-900 matematik geometri veya fizik sorusu çözebilirim.Tarih coğrafyadan zaten 1000 soru çok rahat bitirebilirim.
    1800 çözemez diyen olmuş.Çözülür.1800 tarih sorusu çözülebilir.
    birazcık mantık yahu.günde 1000 soruyu çözmek demek dk da ortalama 1 soru çözsen 16 saat eder.kolpayı milleti kandırmayı bırakın artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogcnice

birazcık mantık yahu.günde 1000 soruyu çözmek demek dk da ortalama 1 soru çözsen 16 saat eder.kolpayı milleti kandırmayı bırakın artık.

Alıntıları Göster
    Günde 1000 soru çözülmez. Hele hele ağustos ayında hiç çözülmez. Günde 1000 soru çözen adam ne zaman konu çalışacak? Konuyu felan geçtim ne zaman yanlışlarını kontrol edecek o konuyu gerekiyorsa tekrar edecek?
  • Deneyimsiz Adam D kullanıcısına yanıt
    Günde 1000 soru rahatlıkla çözülür,çözenler var.kendi yapamadığınız şeye yapılmaz demeyin.
  • Günde 800 çözülüyor kendimden biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogcnice

Dakikada 1 soruyu ancak temeli sağlam olmayanlar çözer.Konu işini bitiren hedefi yüksek adam bir tarih,coğrafya sorusunu en fazla 20-25 saniyede çözmelidir.
  • Bizim okulda da biri vardı millet 110ken 143 yapmıştı 3-4-5te en son 158 net yapmışt, sonuç mezun
  • sözel dersler için olabilir.sayısaldan bahsediyorum.ayrıda hangi bölüm olursa olsun 1000 soru fazla abartı.günde 300-500 arası gayet yeterli.1 ay çözersin 1000 soru sonra 1 ay hiç soru çözemezsin
  • Çalışacak hiç bir konusu kalmayan, tüm konuları yalamış yutmuş 1000 soruda 10 yanlış yapan birisi çözebilir. Eğer bahsettiğin kişi öyleyse diyecek bir şey yok. 45 saniyede bir soru çözdüğünü varsayıyorum 12-13 saat yapıyor. Sadece 12 saat soru çözen birisi ne zaman konu çalışıyor, ne zaman yanlışlarına bakıyor, ne zaman o soruları kontrol ediyor, ne zaman yemek yiyor, ne zaman uyuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

Çalışacak hiç bir konusu kalmayan, tüm konuları yalamış yutmuş 1000 soruda 10 yanlış yapan birisi çözebilir. Eğer bahsettiğin kişi öyleyse diyecek bir şey yok. 45 saniyede bir soru çözdüğünü varsayıyorum 12-13 saat yapıyor. Sadece 12 saat soru çözen birisi ne zaman konu çalışıyor, ne zaman yanlışlarına bakıyor, ne zaman o soruları kontrol ediyor, ne zaman yemek yiyor, ne zaman uyuyor?
    şunun farkına varsanız artık, önemli olan çok soru çözmek değil önemli olan kaliteli ve ufkunuzu açacak sorular çözmek.
  • nnnggg17 N kullanıcısına yanıt
    dostum sen s*ktır et onları, ben tıp okuyom benim sınav hazırlığımda çözdüğüm max. soru 550 olmuştu bi kere o kadar hiç yukarısna çıkamadım, genelde 200-250 de geziyordum yeterlidir.
  • İmkansız olan bir eylemdir . (En azindan mat fizik için)
  • Günde1000 soru kimya tarih cografya dan rahat bir şekilde çözülebilir.(kimisi 20saniyede kimisi 30saniyede ). 1500tane ing sorusu da cozulebilir . Fizikten max 400 cozulur . Mattan en fazla ben 480 civari yapmistim . Karekokten Turev integral cozceksen 10 testte kafa yanmaya başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA6EED738

Günde1000 soru kimya tarih cografya dan rahat bir şekilde çözülebilir.(kimisi 20saniyede kimisi 30saniyede ). 1500tane ing sorusu da cozulebilir . Fizikten max 400 cozulur . Mattan en fazla ben 480 civari yapmistim . Karekokten Turev integral cozceksen 10 testte kafa yanmaya başlıyor.
    kankim 2 sene önce mf4 15.si oldu hem liseden arkadaşım hem de üniversiteden (aynı odada kalıyoz 2 yıldır). Hiç sabah akşam deli gibi soru çözdüğünü görmedim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.