< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
200'den fazla soru bankası bitirmek
-
-
Oysa sadece en sağ sütunu bitirerek derece bile yapabilirdi, eğer haber doğruysa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yozgot book uni insaat gayet iyi bir bolum. Rumeysa'nin basarilarinin devamini, bekliyoruz. Sakarya uni insaat masteri hedefledigi ile ilgili birkac sey okudum. Biraz zor bir hedef, anladigim kadariyla "yıldızları hedef al ulaşamasan da göğe yükselirsin" mottosu ile yaşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyazaaa -- 20 Eylül 2023; 15:54:55 > -
bu fotoğrafı hatırlıyorum, bitmiş kitapları okula getirmişti öğrenciler geri dönüşüm için hatta arkada lise askılığı var.
-
sene sonu akrabalarımın vermiş olduğu ama hiç dokunmadığım kitaplarla poz veriyorum >>>>
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben okula götürmeye utanırdım arkadaş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arada kitapları bitirip nasıl böyle bi sonuç yaptı ,büyük ihtimal fosforcu tayfa
Bu kadar kitabı maymun çözse daha iyi yapar çözdükleri ve sınavda çıkanlar arasında ilişki kurarak.
Bence gerçek değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
olabilir , baktım da bölüm dolmamış bile.
yaw okulun bütün öğrencileri getirmiş kitapları sadece bu kız değil
CİGER BUNLAR BÖYLE - Sabah kayve olmadan güNe başlaMaMak, güneşe saat 5 selamı, diğer insanlar uyuyor diyip kendini pohpohlayan tiplemesi, kamp pump proğramlara girip şakşaklı böcekli kalemlik demircide 5tl olan demire, calisma masası ve raf renk uyumu oldu mu annecim 🤔penpe sari kağıt yapıştırıp onları okumak📿📿📿😁 sabaH calisamaYınca diyer güne ertelemek+v2 pazartesi SendRoMu , fosforlu süslü programlar, yorumlara negatif iqlu hoca yalaqası nickler, vaLizler bu sene hazir canim hocammmmm, Her vidyo sonunda yorumlara ✔️☑️1.Gün devamm tarzı yorumlar. Her ders min 4 kaynak 💯💯
vs ütü masasında ders calisan say 500 namik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir şey fark ettiniz mi bu tür garip olaylarda üni hep yozgat bozok oluyor
YOZlaşmış ondandır
Tum siniftan bu kadar kitap cikmistie hocam , onun haricinde bu kadar kitabi hakikaten cozduyse cok iyi yapardi ki bugune kadar bu kadar kitaba yaklasan bile olmamistir . Muhtemelen yuzde 90 i bostur veya dedigim gibi sinifin tumunun kitaplaridir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
CİGER BUNLAR BÖYLE - Sabah kayve olmadan güNe başlaMaMak, güneşe saat 5 selamı, diğer insanlar uyuyor diyip kendini pohpohlayan tiplemesi, kamp pump proğramlara girip şakşaklı böcekli kalemlik demircide 5tl olan demire, calisma masası ve raf renk uyumu oldu mu annecim 🤔penpe sari kağıt yapıştırıp onları okumak📿📿📿😁 sabaH calisamaYınca diyer güne ertelemek+v2 pazartesi SendRoMu , fosforlu süslü programlar, yorumlara negatif iqlu hoca yalaqası nickler, vaLizler bu sene hazir canim hocammmmm, Her vidyo sonunda yorumlara ✔️☑️1.Gün devamm tarzı yorumlar. Her ders min 4 kaynak 💯💯
vs ütü masasında ders calisan say 500 namik
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X