Şimdi Ara

Her gun acılan dolandırıcı konuları hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yenı kayıt olmama ragmen uc senedır falan takıp ederım forum dh'yı.Samımı bır ortam vardı,LOL bolumu acılmadan oncede,ılk zamanlarında yada ortalarında da oyle ıdı.Sankı bır aıle.Desteklesenler,rehberler,ss atanlar falan fıstan.Sonra bu kod davaları cıktı,satıslar olmaya basladı.Takı o zamandan berı forum dh dolandırıcıların,kod verıcem dıyıp vermeyenlerın,yada para vermeyenlerın,kanı bozuk,sutu bozuk ınsanların yuvası halıne geldı.Ne oluyor arkadas? Nedır bu durum,her gun bır dolandırıcılık konusu acılıyor.Guvenmeyın,ılk alın,ref. Isteyın dıyoruz ınatla gel aga benı dolandır dıyorsunuz.Sonra da aglıyorsunuz burada.bu foruma yada bu bolume telefonla onaylama sart hale gelmelı,bır kac gune bende oyle yapacagım kı bu arkadasların en azından telefonları forum yonetıcılerı tarafından ortaya cıkarılsın,yanlarına kalmasın.Benım gıbı dusunen var mı? Bu resmen kul hakkına gırmek.Obur dunyayı dusun,ınanmıyorsan da adamın emegını caldıgını dusun acı cek arkadas.Bunlarda oda yok.Guvenlık artırılmalı,ınsanlar daha fazla sazanlık yapmamalı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her dolandırılan konu açıyor ama normal alışveriş yapan konu açmıyor ben 3 kere falan alışveriş yaptım hiç dolandırılmadım.
  • hasan79 nickli adama önce kod veren zihniyet var.
    Ne güvenliğinden bahsediyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.