Şimdi Ara

Her gün bulmaca eki veren Gazete?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
24.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar bulmaca çözmeye sardım da, ne bileyim hem yeni bir sürü kelime öğreniyorum hem yaz döneminde yazı yazmayı unutmamış oluyorum. Var mı her gün ek veren gazete?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bulmacaları Sevenlere: Her Gün Bulmaca Eki Veren Gazeteler

Günlük bulmaca keyfinden vazgeçemeyenler için her gün bulmaca eki veren gazeteler vazgeçilmez bir kaynaktır. Türkiye'de çok sayıda gazete, takipçilerine bulmaca imkanı sunmaktadır.

En çok bulmaca veren gazete arasında Milliyet öne çıkmaktadır. Milliyet'in her gün yayınlanan bulmaca ekinde, klasik bulmacalardan çapraz ve sudoku gibi farklı türlerde bulmacalar yer alır.

Hürriyet de bulmacalı gazeteler arasında yer alır. Hürriyet'in bulmaca ekinde çeşitli zorluk seviyelerinde bulmacaların yanı sıra, zeka oyunları ve köşe yazıları da bulabilirsiniz.

Sabah gazetesi, bulmaca ekiyle tanınan bir diğer gazetedir. Sabah'ın bulmaca ekinde her türden bulmacanın yanı sıra, bulmaca çözümleri de yayınlanmaktadır.

Cumhuriyet gazetesi de bulmaca meraklıları için her gün bulmaca eki vermektedir. Cumhuriyet'in bulmaca ekinde, zorlu bulmacaların yanı sıra kolay bulmacalar da mevcuttur.

Türkiye gazetesi, her gün yayınlanan bulmaca ekiyle öne çıkan bir diğer gazetedir. Türkiye'nin bulmaca ekinde, geniş bir bulmaca yelpazesi bulabilirsiniz.

Bulmacalı gazeteler 2022 yılında da yayınlarına devam etmektedir. Yukarıda sıralanan gazeteler, her gün bulmaca eki vererek bulmaca tutkunlarına hitap etmeye devam etmektedir.

Hangi gazetede bulmaca var veya hangi gazetelerde bulmaca var diye merak ediyorsanız, bu gazeteleri inceleyebilirsiniz. Bulmaca eki olan gazeteler, bulmaca keyfini günlük rutininize dahil etmenize ve zihinsel egzersiz yapmanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up hadi beyler illaki gazete okuyan vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoraGokbakan

Posta biraz cıvık geliyor, biraz daha ciddi bi gazete arıyorum.
  • Sabah
  • sabah, tavsiye ederim
  • Eyvallah beyler de her gün veriyor muydu ya sabah?
  • Sabah veriyor hergun +renkli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyyah

Bu aralar bulmaca çözmeye sardım da, ne bileyim hem yeni bir sürü kelime öğreniyorum hem yaz döneminde yazı yazmayı unutmamış oluyorum. Var mı her gün ek veren gazete?
    ikiye mi geçtin?
  • ht

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DosutWarrior

quote:

Bu aralar bulmaca çözmeye sardım da, ne bileyim hem yeni bir sürü kelime öğreniyorum hem yaz döneminde yazı yazmayı unutmamış oluyorum. Var mı her gün ek veren gazete?
    ikiye mi geçtin?

Unutmak derken liseye giderken her sene sene başında yazı yazmam yavaşlıyordu artı çok iğrenç yazıyordum, sonradan düzeliyordu tekrar. O mesele yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyah -- 17 Temmuz 2012; 19:56:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DosutWarrior

quote:

ikiye mi geçtin?

Unutmak derken liseye giderken her sene sene başında yazı yazmam yavaşlıyordu artı çok iğrenç yazıyordum, sonradan düzeliyordu tekrar. O mesele yani

Aynış ley bendede oluyor 3 ay boyunca hiç birşey yazmıyorum sadece klavye yamuk yumuk oluyor 3 ay sonra ilk yazışta

• Bir Posta sabah aksam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Habertürk .
  • eyvallah beyler, bu gazetelerden 2 tanesini alsam bulmacaları beni o gün götürür sanırım. teşekkürler.
  • akşam da veriyordu galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.