< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
95liyim. üni gitmedim geleceğim yok hedefim yok. 1 tane arkadaşım yok. sabahtan akşama kadar pc başındayım. beraber büyüdüğüm kuzenlerim mühendis oldu evlendi. sen intihar etmekten korkuyorsun ben nasıl intihar ederim diye düşünüyorum.
|
Gerrcekten ulkemizin genclerine uzuluyorum gelecek yok beklenti yok para yok vs bircougunun. Ki Turk insansi gercekten zeki aslinda imkan verseler dunyayi yerinden oynatir turkler.
Allahin gerizekali rumeni gidiyor hicbisey yapamiyorsa AB uyesi oldugu icin gider ingilterede vs calisir para biriktirir, tipsiz olmasina ragmen erkek eksikligi ve guzel kiz oraninin %90 olmasi sebebiyle tas gibi kizlari goturuyor 15 yasindan beri. Benim turk gencim 30 una kadar kari kiza eli degmeden is guc para olmadan yasasin. Dunyayi dolastim, turkun pratik zekasi hickimse de yok ciddi soyluyorum zeki ve isbitiren insanlariz. |
artık sen de bizden birisin knk.
|
Aslında bu iyi bir şey ölümden sonra daha kötü bir yere gitmek korkutuyor
|
Uzun süredir hayal ettiğim şeyleri başaramadım. Gelecekten ümidim yok sürekli patinaj çekiyorum. İçim bunalıyor artık bir şey yapasım gelmiyor
|
Hocam benim türk gencim 30 una kadar eline kız eli deymiyor diyince gözyaşlarım şelale oldu
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|