Şimdi Ara

HER GÜN SİSTEM KUPONLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her gün olmasa da arada 1 2 defa kazanınca güzel paralar alınıyo bu yüzden artık sistem kuponları yapacağım başka yapan arkadaslar varsa onların kuponlarını da değerlendirmek isterim oynamak babında

HER GÜN SİSTEM KUPONLARI

HER GÜN SİSTEM KUPONLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martinistt -- 27 Eylül 2011; 11:29:46 >

• sistem 3-4 daha iyi olmazmıydı?
  • i54.tinypic.com/3090f42.jpg kupon bedeli 8tl

benim kuponda bu ama daha oynamaim kararsizim suanda ,anladigim kadariyla ayni tip kupon yapiyoruz ama ben daha yeni basladim bu tarz kupon yapmaya,

senin kupon guzel olmus bol sans.

ama bisi sorucam bu iste yeni oldugum icin hesaplamayi bilmiyorum mesela bankolar tuttu 4 orani var sonra 3 mac daha tuttu ve 1.macin orani 6 soyle mi oluyor yani 4*6:24 diger macin orani 3 , 24*3:72 , diger macinda orani 17 , 72*17: 1,200 ediyorr ve biz bu parayi mi aliyoruz yoksa baska sekilde mi hesapliyoruz beni bi aydinlatirsan cok harika olur :)

edit: link sadece yazi seklinde gozukuyorsa linki tarayiciya kopyala yapistir yapin o sekil resim acilacaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 27 Eylül 2011; 19:25:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinistt

her gün olmasa da arada 1 2 defa kazanınca güzel paralar alınıyo bu yüzden artık sistem kuponları yapacağım başka yapan arkadaslar varsa onların kuponlarını da değerlendirmek isterim oynamak babında

HER GÜN SİSTEM KUPONLARI

HER GÜN SİSTEM KUPONLARI

bankolarn 3 üde tutmuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.