Şimdi Ara

Her günüm boş geçiyor boşa yaşıyorum gibi hissediyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
7.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PC'yi kapatıp televizyonun başına geçiyorsan işe yarayamayabilecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayRealist

PC'yi kapatıp televizyonun başına geçiyorsan işe yarayamayabilecektir.

Aslında tamamen kendimi elektroniğe verip bazı projelerle uğraştım tamamen pc ortamından uzak bi şekilde sadece mekanik bir bölümde.
  • e bir uğraş bul kendine. git biyerde çalış mesela? ya da photoshop tarzı programlarla ilgilen. kısa sürede tasarım yapabilecek duruma gelirsin zaten. freelance olarak çalış. emin ol tüm gününe anlam katacak.
  • Bazen banada oluyor o sonra patlatıyorum bi . şaka bir yana ingilizcen yoksa ingilizce öğren
  • Benim odada bi arkadas var senden de bos olduguna yuzde yuz eminim sen duzelirsin de benim odadaki duzelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor yap cidden işe yarar. en kötü olduğun sporda bile ustalaşabilirsin. örneğin kendimi örnek vereyim yaş 16 boy 1.80 kilo 95. anlayacağın iri, hantal biriyim. ancak geçenlerde basketbola başladım. gidip de rakiplerin arasından sıyrılmaya çalışmak yerine pota altı oynuyorum. iyi ribaund alırım. atışlarım iyidir skorun yarısı bana ait olur genelde. bu arada pc telefon sosyal medya internet vs. uzak durmaya çalış. kafanı toparlamak için müzik dinle örneğin ben hip-hop tarzı dinlerim genelde. ancak üzücü değil hareketli şeyler dinle. sürekli evde oturma. başarılı olabileceğin alanlara yönel, kazanma hissi moralini düzeltecektir. ve en önemlisi devamlı takılabileceğin bir arkadaş grubun olsun. eğer okuyorsan yurtta kalmak tüm bunlara vesile olacaktır.
  • Hayata dair anlamsızlık yaşıyorsan din konusuna değinmen gerek. Satanist veya Kuran'a tabi olabilirsin.

İnsanlarla sohbet et, park neyin bir yere git otur. İnsanlara nasıl olduğunu sor.
    Genelde psikolojik bunalımlar sıkılmalar ya din konusundaki eksiklikten (hayatı anlamsız bulma) ya da asosyal yaşamaktan çıkıyor (ekstra bi sıkıntı yoksa ).

Sorunun kaynağına ulaşman gerek. Senin canını sıkan olay/durum nedir? Önce bunu bul sonra çözümü kolay.

Daha yazarsan konuşuruz hocam. Eğer extrem bi durum yoksa, hallederiz.

Edit: Mastürbasyon yapıyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayRealist -- 26 Nisan 2016; 19:42:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BayRealist

Hayata dair anlamsızlık yaşıyorsan din konusuna değinmen gerek. Satanist veya Kuran'a tabi olabilirsin.

İnsanlarla sohbet et, park neyin bir yere git otur. İnsanlara nasıl olduğunu sor.
    Genelde psikolojik bunalımlar sıkılmalar ya din konusundaki eksiklikten (hayatı anlamsız bulma) ya da asosyal yaşamaktan çıkıyor (ekstra bi sıkıntı yoksa ).

Sorunun kaynağına ulaşman gerek. Senin canını sıkan olay/durum nedir? Önce bunu bul sonra çözümü kolay.

Daha yazarsan konuşuruz hocam. Eğer extrem bi durum yoksa, hallederiz.

Edit: Mastürbasyon yapıyor musun?

Mastürbasyonla başlıyayım. Evet, yapıyorum ama zevk almıyorum. Yani artık zevk vermiyor. Başta her şey iyi idi. Ben ona istediğini veriyordum o da bana zevk veriyordu. Ancak cinsel açlığımı kaybetmiş durumdayım. Evet, ilk sefer harikaydı.. İlk sabunlayışım ve ilk elime alışımı hatırlıyorum( tamam tamam abartmayalım). Son bir kaç aydır anlamını yitirdi. Topu topu 3 kere filan yapmışımdır son 3 ayda ama yok. Hep o an vermesi gereken zevki bekliyorum ama olmuyor.. Aradığım bu değil. Hani en azından pişmanlık duyarsın ama birkaç saniye için verdiği bir zevk vardır o an her şeyi unutursun. O bende olmuyor işte artık o da gelmiyor. Sanırım düşüncelerim yeni bi olgunluk seviyesine ulaştı. Artık yapmıyorum.. Yapmıyacağım..

Bunun dışında böyle hani şu bana buna neden oluyor diyebileceğim bir şey yok. Aslında hem arkadaş çevrem var hem de sevdiğim insanlar yakınımda. Ama her şey bittiğinde boş kaldığımda yaptığım tek şey müzik dinlemek oluyor. Artık sözlerde sıktı. Sadece ritim ritim ritim.. Bass ağırlıklı.

Sorun kısacası boş anımda uğraşacak bir şeyimin olmaması da denebilir. Pc de olmasa yapacak uğraşacak hiçbir şeyim yok. Ama bu demek değil ki pc olunca sıkılmıyorum. Tam aksine daha da sıkılıyorum. Ya hani sanki içimde sıkışmış bi enerji var ve artık o kadar birikmiş ki her an kendini ortaya çıkarmak istiyo. Artık harcanması gerekiyo saatlerce durmadan koşmak istiyorum dövüşmek iatiyorum biyere vurup parçalamak istiyorum bacaklarım sanki artık fazla enerjiden aşırı yükleme yapmış gibi. Boş durmak benim için bitenw kadar eziyet. Uyumak istemiyorum devam etmek istiyorum sabahlamak istiyorum gece dışarı çıkıp deli gibi eylenmek istiyorum hareket istiyorum canlılık istiyorum yorgunluktan bayılarak yatağa kafamı uzattığım gibj uyumak istiyorum 30 kişiden dayak yiyip hastanelik olmak ve dinlenmek dinlenirken rahatlamak istiyorum. Sanki vücuduma ihanet ediyorum vücudum canlılık için yaratılmış ama ben onu cansız bir varlık gibi kullanıyorum sınırlarımı artık zorlamak kendi potansiyelimi görmek istiyorum. Neleri başarabileceğimi görmek istiyorum. Kendime kendimi kanıtlamak istiyorum. Hayatta bir şeyi " Evet, bunu sen başardın" demek istiyorum. Ve en önemliside değer verdiğim birisi uğruna yaşamak istiyorum. Bunun nedeni ise bana amaç verebilecek tek şeyin şu saatten sonra bulabildiğim tek şey olması. Zengin olmak istemiyorum ya da çok güçlü olmak siyasete atılmak ya da birilerini yönetmek mafyalık vb. Kendi halimde biri olmak istiyorum. Hatta evim olmasın evsiz olayım. Yemek yiyecek param olmasın. Ama mutlu olayım. Ve. Karşımda dediğim şeylere sahip birini görünce " Ne gerek var, ben zaten mutluyum fazlasına ihtiyacım yok" demek istiyorum ama kalp ten... Kısacası aslında ben de ne istediğimi bilmiyorum. Çünkü gerçekten istesydim tüm bunları bir amacım olucaktı ve hayatımı ona göre düzenliyecektim ama neden hala böyleyim benim ne sorunum var? Neden hala boş boş oturuyorum. Tüm bunlara sahip olamamaktan mı korkuyorum yoksa? Artık cevaplar isstoyorum ama bu cevaplar bende değil. Eğer öyle olaaydı çoktan ulaşmıştım ancak kabul edelim. Bunlar benim için cevapsız sorular. Asla bir yanıt bulamıyacağım çünkü düşündüm hem de çok düşündüm. Boş zamanım çok idi çok düşündüm. Saatlerce aralıksız bazen ama bir yanıt bulamadım. Farklı olmak istiyorum. Beni ben yapan şeyi bulmak. Ancak anlaşılan sadece bir canlı gibi belli evreleri yaşıyıp ölücem.. Bari sevdiğim biri için öleyim. En azından o beni mutlu eder diyorum. Biraz fazla yazdım, daha da yazılırda gerek yok. İşsiz insanın bile bi uğraşı olur ama benim hala yok.

Aslında biliyomusun? İstediğim şey tam olarak şu. Şuan boş duruyorum ve zevk almıyorum sıkılıyorum patlıyorum hareketsizlikten vb. Asıl böyle saatlerce aval aval oturmaktan boş durmaktan zevk almak istiyorum. Bu da imkansız anlaşılan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enpara gibi masrafsız bir mobil banka hesabı aç. Dolar, euro ve altın fiyatlarını takip et. Ufak bir miktarla yatırım yap. En azından bir süre sayılarla uğraşmış olursun. Çok cüzi de olsa paranı arttırmanın heyecanını yaşarsın.

One piece manga ve anime serilerine başla.

Regular show serisine başla.

Stephan King, the dark tower, yani kara kule serisini okumaya başla.

• 1-2 hafta hiç internet kullanma.
    Dinler sana amaç verir. Senin de ihtiyacın bu. Bir amaç istiyorsun. İslamı tavsiye ederim.

Yahu kardeşim sıkılmak diye bir şey yok. İnternet ortaya çıkınca sıkılma diye bir şey oluştu. Eskiden insanlar bir şeylerle uğraşır ekip biçerdi. Şimdi millet haz peşinde, yoğun miktarda haz almadıktan sonra sıkılmaya başlıyorlar.

Bir çözüm varsa o da dindir. Satanistte olabilirsin eğer istersen. Şeytan'ı efendin alır milleti sapıklığa sürüklersin.

Çevrenden ufak tavsiyeler alabilirsin, bunu yap şunu yap diye. Fakat bunun bir çözüm olmadığını sen de biliyorsun. Kendini mutlu olduğuna inandırıp mutluluk takliti yaparak sadece kendini kandıracağını da biliyorsun.
  • Bence IŞİD e falan katıl ugruna savaşacagın bir amacın olur

• Dağcı ol kendi yemeğini kendin bul kendini doyurmak icin ormanlarda yaşa

• İş bul çalış amaçlar peşi sıra gelir.

• Benden bir tane daha

• quote:

Orijinalden alıntı: kesnek

Benden bir tane daha

Baya baya var ya bizim gibi grup kursak şimdiden 100+ kişi buluruz

• dinmiş masturbasyonmus boş işler bunlar. gir bi ise calıs, yeni arkaslar kazanırsın is tecrüben olur para kazanırsın.
  • ders yap
  • Sen çevrene bakıyon, benim bakacağım çevre de yok.

Okul yok, iş yok, para yok. Sürekli evdeyim. Başıma kötü bişey de gelmiyor; iyi bişey de.
  • Yigilante kullanıcısına yanıt
    Alakta nasıl alak?
  • Sarı Bıyık kullanıcısına yanıt
    Hocam düşüneceksin, arayış içerisinde olman gerek. Gerçekten bu hayatta senin hayat gayen olmayı hak edecek ne var? Somut olmasına gerek yok, soyut bir şey de olabilir.

Seni hayata bağlayacak şeyi bulabilecek en iyi kişi yine sensin, yoksa tek yolun ne olduğunu sen de gayet iyi biliyorsun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.