Şimdi Ara

her klasöre yeni pencere açılıyor lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba windows xp sp2 var makinemde. yanlız şöyle bir sorun oldu. her dosya yeni pencerede açılıyor. mesela my computer da c: ye 2 kere tıkladığımda yeni pencere sonra ordan bi klasöre tıkladığımda ayrı pencere açılıyor. folder options da open each folder in same window seçili. buna rağmen neden böyle yapıyor çözemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• klasör seçeneklerinden her klasörü ayrı pencerede aç'ı seçip(halihazırdakinin tam tersini) deneyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferdcasx

klasör seçeneklerinden her klasörü ayrı pencerede aç'ı seçip(halihazırdakinin tam tersini) deneyin.

onu da denedim ama sonuç vermedi :(
  • tema kullanıyorsanız,temayı iptal edip deneyin.
  • yok tema falan da yoktur ama neden böyle anlayamadım. formattan başka bi şekilde çözemeyeceğim sanırım.
  • klasör seçeneklerini varsayılanlara geri çevirmeyi denediniz mi?
    olmazsa ekteki reg dosyasını bilgisayarınıza kaydedip çift tıklayın ve kayıt bilgisi değerini yazın.bilgisayarınızı yeniden başlatın ve kontrol edin.
    http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/settingssamewindow.reg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdcasx -- 28 Ocak 2007; 23:26:43 >
  • kardeş bilgisayarıma gir ordan araçlar menüsünden kalsör seçeneklerine gir genel sekmesinden klasöre göz at dediği yerde her tıklanan yeni bir safyada aç seceneğini kaldır diğer seceneği işaretle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.