Şimdi Ara

Her maç aynı terane (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: okan855

Hep demişimdir fener taraftarı türkiye'deki en kötü taraftar topluluğudur.Zenginlerdir sözde elitlerdir ama asla yönetimine karşı ayaklanamaz baş kaldıramaz çok aciz bir taraftar topluluğudur.

Dedi yüce ATAM'ı tekbirlerle cihada gider gibi ziyaret ziyaret eden taraftarın parçası. Fenerbahçe taraftarı her yönden elit bir taraftardır. Her sene Çanakkale ve Anıtkabir'i ziyaret eder. Yardım toplayıp köy okullarına destek verir. Sosyal sorumluluk projelerine el atar. Fenerbahçe Kulübüne yakışır şekilde davranır. Kulübümüzde sporun her kolunda mücadele eder, ülkeye kupalar madalyalar kazandırır. Ülkemizi sporun her dalında gururla temsil eder. Bu ülkede Atatürk'ün değerlerini yaşatan son kulüp Fenerbahçe'dir. Aziz yıldırımla ivme kaybetmemiz sizi fazla havalandırmış belli ki.

• All Nightmare kullanıcısına yanıt
    İşte arada bir maç kazanırsınız iyi takımları da yenebilirsiniz ama bir sezonu şampiyon tamamlamak veya avrupada üst turlara yükselmeniz bu kafayla imkansız. Senin yendik dediğin man u o sezon uefa kupası aldı siz ne aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

İşte arada bir maç kazanırsınız iyi takımları da yenebilirsiniz ama bir sezonu şampiyon tamamlamak veya avrupada üst turlara yükselmeniz bu kafayla imkansız. Senin yendik dediğin man u o sezon uefa kupası aldı siz ne aldınız?

Hocam konu o değil adam Kadıköy hikaye Avrupa'da hakemler müsaade etmiyor tarzı bi şeyler yazmış ben de ona cevaben yazdım. Takım olarak en kötü sezonlarımızdan birinde olmamıza rağmen Avrupa'da iç saha maçlarında 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik aldık ki galibiyetlerin arasında Monaco ve Manu var.

Yoksa yensek ne olur yenmesek ne olur. Derbi galibiyetleri falan beni çok ilgilendirmiyor açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • All Nightmare kullanıcısına yanıt
    İyi de o gruptan çıkınca diğer grubun ikincisi krasnodar a elendiniz. Man U kupayı aldı. Ligde de benzerleri oldu. Gs yi her sezon kadıköyde yendiniz ama düşme hattındaki takımlar falan evinizde çok yendi sizi. Takımın devamlılığı yok.
  • mesela bu maçlardada futbol oynamamışız değilmi

https://www.youtube.com/watch?v=t95D9k8R64s

https://www.youtube.com/watch?v=7ZOK7eFqFP4

bir maçta hakem hata yaptı diye bütün kazandığımız maçları lekelemeye çalışıyorsun yada çocuksun hatırlamıyorsun ama neredeyse tüm iç saha maçlarında tek kale oynayıp kazandık artık kendi işinize bakın diyeceğimde işiniz bu kadıköye gelip yenilip gitmek o yüzden işinize odaklanıyorsunuz anlıyorum.

• Hobar kullanıcısına yanıt
    Gerilimi yüksek, kazanması zor maçlarda takım içerde daha iyi oynuyor. Daha dengeli oynuyor. Bunu görmek için alim olmaya gerek yok.

Kaldı ki son 4-5 sezondur yaşadıklarımız ortada. Durumdan biz de rahatsızız. Ama futbol tarihindeki başarıları son 5 seneye sığdırmış takımın taraftarı kalkıp bana " avrupada ne yapıyorsunuz?" derse gülerim yahu.
  • Beşiktaş ve galatasaray tribünleri 3.ligden bir takımla dahi oynasalar fenerbahçeye laf atıyorlar küfür ediyorlar kimlerde nefret var belli böyle bir konu açmış olmaları dahi yılların verdiği ezikliğin dışa vurması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    İyi de fenerin tarihi çok mu başarılarla dolu sanki. Gs olsa anlarım. Bir iki çeyrek final ve kazandığınız birkaç büyük maç dışında ne var? Bizim de farksız ama en azından doğru yoldayız ve imkanlar dahilinde iyi işler yapıyoruz. Yıllar önceki barça chelsea galibiyetleriyle mi övünelim?

Maçlarda ortamı bu hale getiren yönetimden başlamak üzere tüm camia. Makul bir fenerbahçe taraftarının rahatsız olması da normal. Futbol katili olarak maç kazanırsınız ama kupa kaldıramazsınız. chelsea yi ikili averajla kaçıran fener nerde bugünkü fener nerde. Öyle süper pahalı bir kadrosu falan da yoktu o zaman. İyi bir hoca ve takımın ruhu vardı ve oynanan futbol göze hoş geliyordu. Şimdi full çirkeflikle, hakem hatalarıyla, ortam germeyle arada bir büyük maç kazanıyoruz diye sevinecek hale geldiniz. Platini'nin "büyük takımlar aldıkları kupalarla, küçük takımlar büyük takımları yenmeleriyle övünürler." sözü durumu sizin açınızdan özetliyor. En azından takımın mali durumu iyi. Azizin tek başarısı bence o.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.