Şimdi Ara

HER MARKA VE ÇEŞİT SUPPLEMENT, EN UYGUN FİYATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba arkadaşlar.

Başlıkta yazdığım gibi, bir çok marka ve çeşit supplementı piyasanın altında fiyata satıyorum. İstanbul içi elden alışverişler çok uygun fiyata gelir. Kargo ile alışverişlerde ise yine piyasaya göre daha uygun fiyata alabilirsiniz.

Ürünlerin hepsi sıfırdır, jelatinini ilk siz açacaksınız. İstenirse sanalpazar üzerinden de satış yapabilirim. Toplu alımlarda indirim ve hediyelerim olacaktır.

Stok durumunu lütfen sorun. Bazı ürünler her zaman stoklara girmiyor veya çabuk bitiyor. Bir kaç gün içinde listede olmayan ürünleri de ekleyeceğim.

Protein Tozları

Optimum Nutrition Casein Gold Standart 450 gr Vanilya Aromali 55TL
    Optimum Nutrition Platinium Hydro Whey 1600 gr Çilek Aromalı 225 TL
    Optimum Nutrition %100 Whey Gold Standard 2273 Gr Double Çikolata Aromalı 199 TL
    Optimum Nutrition %100 Whey Gold Standard 2273 Gr Muz Aromalı 199 TL
    Optimum Nutrition %100 Whey Gold Standard 2273 Gr Çilek Aromalı 199 TL
    Optimum Nutrition %100 Whey Gold Standard 2273 Gr Sütlü Çikolata Aromalı 199 TL
    Optimum Nutrition Platinum Hydro Builder 2080 Gr Çikolata Aromalı 210 TL
    Optimum Nutrition Complete Protein 2000 Gr Çikolata Aromalı 170 TL
    USN Whey oats Kahvaltı Proteini 800 Gr Elma + Tarçın Aromalı 90 TL
    BSN Syntha 6 2270 Gr Çilek Aromalı 160 TL
    Weider CFM Whey Protein 908 Gr 165 TL
    Weider Premium Whey Protein 2273 Gr Muz Aromalı 265 TL
    Weider Protein 80 Plus 2000 Gr Çilek Aromalı 240 TL
    weider Gold Whey Protein 2000 Gr Çilek & Mango Aromalı 240 TL
    Muscletech Phase 8 2100 Gr Çikolata Aromalı 199 TL
    Muscletech Nitrotech Performance Series 1800 Gr Çilek Aromalı 215 TL
    Muscletech Essential Series Platinum %100 Whey 2280 Gr Çilek Aromalı 235 TL
    Scitec Nutrition Warrior Juice Whey+Micellar Casein Protein 2100 Gr Çikolata Aromalı 170 TL
    Scitec Nutrition Jumbo Professional 3240 Gr Muz Aromalı 160 TL
    Scitec Nutrition Egg Protein 930 Gr Çikolata Aromalı 110 TL
    Ultimate Nutrition %100 Whey Protein 2390 Gr Çikolata Aromalı 215 TL
    Xpro Nutrition Whey Complex 2300 Gr Çikolata+Muz Aromalı 180 TL
    Xpro Nutrition Whey Complex 2300 Gr Vanilya+Çilek Aromalı 180 TL
    Dymatize ISO 100 Hydrolyzed whey Protein 2275 Gr Çilek Aromalı 260 TL

Aminoasitler

Optimum Nutrition Glutamine Powder 600 Gr 110 TL
    Optimum Nutrition BCAA 5000 Powder 324 Gr 110 TL
    Optimum Nutrition Platinum Pre-Workout 300 Gr Karışık Meyve Aromalı 90 TL
    Optimum Nutrition Essential Amino Energy Fruit Fusion 70 TL
    BSN Noxplode 1080 Gr Karışık Meyve Aromalı 135 TL
    Ultimate Nutrition BCAA Powder 12000 457 Gr Üzüm Aromalı 130 TL
    Ultimate Nutrition Glutamine Powder 1000 Gr 140 TL
    Weider Whey Aminos 300 Tablet 140 TL
    Weider Premium BCAA 500 Gr Tropikal Meyve 130 TL
    Weider Amino Blast Mega Forte 20 Ampul Elma & Kiraz Aromalı 185 TL
    BE Sports Amino Likit 20 Ampul 99 TL
    Xpro Nutrition Amino 6000 200 Tablet 80 TL
    Xpro Nutrition Glutamine Drink Powder 300 Gr Limon Aromalı 55 TL
    Xpro Nutrition Noxpro 300 Gr Karışık Meyve Aromalı 75 TL

Kreatinler

Optimum Nutrition Creatine Powder 300 Gr 50 TL
    Ultimate Nutrition Creatine Powder 300 Gr 50 TL
    Weider Pure Creatine 600 Gr 110 TL

Protein Bar

Xpro Xpack Bar 65 Gr 12 Adet Çikolata Aromalı 70 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerrath -- 26 Eylül 2015; 17:15:12 >

• iyi satışlar diliyorum. ama uygun fiyat göremedim kusura bakmayın.hatta bazı ürünler daha pahalı şuan protein7 de xprolar 170tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imdante

iyi satışlar diliyorum. ama uygun fiyat göremedim kusura bakmayın.hatta bazı ürünler daha pahalı şuan protein7 de xprolar 170tl.

http://www.protein7.com/urun-protein-tozu-whey-complex-2280-gr-5-lbs-kas-gelisimi-icin-2-2.html#.VgfNcZTIZfg

Nasıl 170 lira anlamadım. Ürünleri karıştırmış olmalısınız.
  • xpro 170

http://www.protein7.com/urun3-protein-tozu-whey-complex-2280-gr-5-lbs-kas-gelisimi-icin-2-2-4475680993-Facebook2.1.2.0-1.html#.Vgfbo_ntlBc

dymatize 228

http://www.protein7.com/urun3-dymatize-iso-100-hydrolyzed-whey-protein-tozu-2275-gr-231-2-5150979030-Facebook2.1.2.0-1.html#.VgfcJPntlBc

gibi gibi. yani neyse burada amacım kimsenin ekmeğiyle oynamak değil.bunları yazma sebebim bende alıcıyım hatta antrenörlük yapıyorum.yani uygun fiyatlı yazınca bende almak isterdim.o yüzden. yanlış anlamayın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imdante -- 27 Eylül 2015; 15:09:31 >

• Kampanyalı fiyatlar sanırım. Site üzerinden o fiyatlara erişemedim. Aynı ürün iki farklı fiyatla gösteriliyor. Protein 7 benim distrübitör firmam, görüşüp fiyatları ona göre güncelleyeceğim. Uyarınız için teşekkürler.
  • Aynen düşündüğüm gibi, bayram kampanyasıymış. Kampanyada olan iki ürünü göstererek "fiyatlarınız ucuz değil" demeniz, art niyetli bir hareket gibi görünse de ben bu şekilde düşünmek istemiyorum. Kampanya dışındaki ürünlerim şu anda piyasanın altında, kampanya ürünlerinin fiyatı da bu günün sonunda artacak. Fiyatları yarın karşılaştırırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerrath -- 27 Eylül 2015; 16:41:45 >

• Son kullanma tarihine 2 ay kalmış ve kampanya indirimli ürünleri yazıyorsunuz. Ölü fiyat araştırmanızda başarılar dilerim. Yakaladığınız kampanyada alabilirsiniz ürünleri. Benim fiyatlarım her zaman geçerli.
  • Hocam 2 Kutu Xtend Almayı DÜşünüyorum Fiyat Ve Stok Hakkında Bilgilendirirseniz PM İle Teşekkür Ederim ....
  • ben de scivation xtend alıcam fiyat alma şansımız var mı ?
  • Xtend ve amino 3001 icin fiyat bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.

Şu an için bütün bcaa ürünleri bitmiş durumda, muhtemelen bir iki hafta içinde tekrar stokta olur. Bu arada, xtend yerine Ultimate üzüm aromalı tavsiye ederim. İçerik aynı, tadı hoş ve servis miktarı xtend in iki katı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerrath

Merhabalar.

Şu an için bütün bcaa ürünleri bitmiş durumda, muhtemelen bir iki hafta içinde tekrar stokta olur. Bu arada, xtend yerine Ultimate üzüm aromalı tavsiye ederim. İçerik aynı, tadı hoş ve servis miktarı xtend in iki katı.

peki onun fiyatı hakkında bilgi verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben7_x

quote:

Orijinalden alıntı: nerrath

Merhabalar.

peki onun fiyatı hakkında bilgi verir misiniz?

115 lira. Aşağıdaki ürün.

https://www.gym-market.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=7&ProductId=722

Bu arada, karpuzlusunu hiç tavsiye etmiyorum. Üzümlü ve limonlu güzel,

• Kreatininlere baktımda piyasanın altında bir fiyat göremedim hocam hatta gg'de 45 tl bile satan var diğerleride piyasanın 5-10 tl altında
  • Gittigidiyor'dan supplament almayın, aldırmayın. Glutamine diye un yiyen adam gördüm ben salonda. Nerden aldın diye sorudum GG' dan çok ucuza aldım dedi. İyi dedim suyla karıştırıp içme de midene oturmasın...
  • Xtend bcaa karpuz aromalı geldi arkadaşlar. Stokta 10 tane var.

Son kullanma tarihi 07/2017

Fiyat 100 TL
  • Merhabalar, bsn syntha 6 edge olan mı yoksa normal olan mı? normal bsn syntha 6 internette hiç bir yerde stokta yok o yüzden soruyorum ve son kullanma tarihleri nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelDust!

Merhabalar, bsn syntha 6 edge olan mı yoksa normal olan mı? normal bsn syntha 6 internette hiç bir yerde stokta yok o yüzden soruyorum ve son kullanma tarihleri nedir ?

Merhabalar. Bu da Syntha 6 Edge 2017 son kullanma tarihi. Normal Syntha 6 Türkiye'ye gelmiyor uzun süredir.
  • Hocam Selamlar, saygısızlık etmek istemem ama siz kimsiniz? Yani hangi firmasınız, ithalatçı mısınız değilseniz ithalatçınız kim? Bunu belgeleyip koyabilirseniz daha rahat satış yaparsınız o yüzden söylemek istedim, iyi satışlar :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.