Şimdi Ara

HER OLAYI KAFAMA COK TAKIYORUM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 1 aydır ne olursa olsun kafama cok takıyorum
    bi cocukla yoldan geçerken göz göze geliyoruz .Hemen aklıma bunlar geliyor
    ya göz göze geldik die sinirlenirse ya birilerini çağırırsa ya kavga cıkarırsa ya evimi öğrenirse zat zut
    Ark bana diyo seni buna sölicem dalgasına diyor
    hemen kafama takıyorum eyvah ya sölerse ya böle olursa nabarım bütün gün üzüntü ile geçiyor
    mesela bu sana laf attı diyerekten seni ispilicem diyor vb. moralim bozuluyor direk pff
    ne yapmam gerekiyor sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkFinish -- 17 Mart 2008; 15:29:01 >

• herşeyi kafana taktığının farkına vardığına ve bunu söyleyebildiğine göre, senin sorunun çözülmüş demektir. geçmiş olsun.
  • Git uzan biraz. Her şey geçecek.
  • Bu laflarından anladığım Erkeksin ama kendine tam güvenim yok Fazla tırsma her şeyden.Dayak yemekde zevkli oluyor bazen onu düşün tik tik bak gelirse göreceği var filan düşün
  •  HER OLAYI KAFAMA COK TAKIYORUM !
  • birşey olmayacağını biliyorum ama öle kafama takılıyor
    bende anlamadım
  • Takma kafana en fazla dayak yersin nolvak. Hem o ara dayak yememek için kavga etmen gerektiğinden kavga kültürün gelişir. Birileri sana öle bidaha baktığında bu sefer şöle dersin, ya şimdi kavga çıkarsa ben bu çocugu ne pis döverim, sonra bu psikopat birilerini çağırır onlarıda döverim Hayat ne güzel. Dersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

Takma kafana en fazla dayak yersin nolvak. Hem o ara dayak yememek için kavga etmen gerektiğinden kavga kültürün gelişir. Birileri sana öle bidaha baktığında bu sefer şöle dersin, ya şimdi kavga çıkarsa ben bu çocugu ne pis döverim, sonra bu psikopat birilerini çağırır onlarıda döverim Hayat ne güzel. Dersin.

inş dediğin gibi olur

• quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

YA YİNE

• quote:

Orjinalden alıntı: DarkFinish

Arkadaşlar son 1 aydır ne olursa olsun kafama cok takıyorum
    ya göz göze geldik die sinirlenirse ya birilerini çağırırsa ya kavga cıkarırsa ya evimi öğrenirse zat zut
    hemen kafama takıyorum eyvah ya sölerse ya böle olursa nabarım bütün gün üzüntü ile geçiyor
    mesela bu sana laf attı diyerekten seni ispilicem diyor vb. moralim bozuluyor direk pff

Sadece fiziksel şiddet görmekten mi korkuyorsun ? Yoksa başka korkuların da varmı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: prodacoma

quote:

Orjinalden alıntı: DarkFinish

Arkadaşlar son 1 aydır ne olursa olsun kafama cok takıyorum

Sadece fiziksel şiddet görmekten mi korkuyorsun ? Yoksa başka korkuların da varmı ?

hayır şiddetten korkmuyorumda çok kafama takılıyor sade bu konular değil diğer konularda aynı

• ya olaylar sana taksaydı? bı de boyle dusun.
  • arukardın da dediği gibi sadece bi dayak yersin en fazla. onunda acısı en geç 2 gün sonra geçer.(1 sat içinde gaçenlerde wardır haliyle) bnde korkarım dayak yemkten ama düşününce nolcakki dayak yicen ölmücen yha.
  • Sen Kafana takmıon bariz korkuyon be kardeşim..

Ölümden öte köy mü var?

Yaş 17 falansa okuyorsan kork ama askerliğini yapmış çalışıosan Korkma en kötü ne olabilir ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

tamda "Montla ..." diyecektim

Şaka bir yana arkadaşın maden sana öyle diyor ve sende bunun şaka olduğunu biliyorsun sende "hee..hee.." diyip geç arkadaşım.Kafaya takılacak şeyler var takılmayacak şeyler var.Relax ol

• ya arkadaşlar sorun sadece kavga deilki
    diğer olaylardada öle ben sadece örnek olarak onu verdim
  • ya birşey olmayacaığını biliyorum ama paso aklıma takılıyor
  • aynen ama kafama taktığım şeyler bunlar değil bunlar kadar küçükte değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 17 Mart 2008; 18:07:03 >
  • Sıkma tatlı canını okşa patlıcanını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.