Şimdi Ara

Her oyun Akali-Nidale görmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nidalee oynamak her babayiğidin haddi değildir.

bkz : voyboy adam 2500 eloda q kaçırmıyor . Kazanmak için nidalee veya akali pickliyor .

Onu geçersek nidalee oynaması biraz daha zordur .

Ama akali tam bir noob herosu ve hakikaten hard cc dışında free win gibi birşey.
  • LEE SİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Evet arttı diyolla bu aralar zate.

o nas turkc.

Adamda şive var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Return Of The * KıL .

Bu arada bende nidalee oynuyorum bir sakınca göremiyorum ?
  • zamanında kimse nidaleyi beğenmezdi ne sup ne mid olarak görürdü şuna geldiğimiz günlere bak şimdi
  • quote:

O "zatte" olucak diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadığım şey insanlar neden nerf yedikten sonra champlara yöneliyor Nidalee nerf yemeden önce şu ankinden çok daha iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Anlamadığım şey insanlar neden nerf yedikten sonra champlara yöneliyor Nidalee nerf yemeden önce şu ankinden çok daha iyiydi

Eğer bir karakter nerf yediye o karakterde iş var demektir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbatba

quote:

Anlamadığım şey insanlar neden nerf yedikten sonra champlara yöneliyor Nidalee nerf yemeden önce şu ankinden çok daha iyiydi

Tayyar baba biliyo bu işi

• karşıma akali gelince ilk item giant bells alıyorum yada mr veren bi item oldu bitti genelde böyle
  • Turnuvalarda fazla alındığı için popülerliği arttı sanırım bu heroların.İkiside middede top lanedede oynayabiliyor.Nidale oyuncuları genelde fail oyunlar oynasalarda akali çok basit ve kolay counter yiyebilen bir şampiyon görmekte sakınca yok bence :)
  • Mid nidalee etkisiz su an bence, tf lerde 1 kisi eksik oynuyosunuz resmen, midde nidalee yerine akali,diana,orianna vs gibi herolari tercih ederim

• quote:

Oyunu yaklaşık 1 senedir oynuyorum tr ve west serverlerinde hesaplarım var oyundan şuana kadar hep zevk alarak oynadım ama her oyun en az birer tane akali ve nidale görmekten sıkıldım desem yeridir.Oyuna ilk girdiğimizde biri mid yazıp akali alıyor ve hemen lockluyor(en çokta tr de).Tamam bunlar güzel herolar lafım yok ancak adamlar resmen kill almak için oynuyorlar 50 canlı adamı almak için 4 kişinin arasına giren mi dersin yoksa 25 e 2 gitmesine rağmen bize kill bırakmayan mı.Bunlar tamamen egolarını tatmin etmeye çalışan zavallılardır.Bir ara da Darius modaydı biz canını indirirdik adam bir ulti koyar öldürürdü.Yani anlamadığım insanların böyle yapmaması için illa o şampiyonun nerf mü yemesi gerekiyor?Bunu buraya yazma sebebimde bu arkadaşların yazıyı okuyup kendini bizim (Akali ve nidale oynamayanların) yerine koymasını istememdir.

Fix herolar var :

Master Yi , akali , Nidale , Lux Her oyun varlar

• quote:

Orijinalden alıntı: JULIETTA

quote:

O "zatte" olucak diye biliyorum

Canım latte çekti
    konuya gelirsek zamanında oyun sonu ezik, alınmaz, hasarı yok, daha iyileri var, karma v2 diyenler vardı ne zaman bir iki oynayanı gördüler op op op başladı. Nerf gelse de kurtulsak sizin dilinizden

• 3 haftadır oynamayınca her şeyi unuttum. Akali'ye bakıyorum o da bana bakıyor. Elim alışması için yapay zekaya karşı mı girsem?
  • Bu kill bırakma olayını nerden çıkarıyorsunuz merak ediyorum. Kimse 10 hpli adamı ya benim adc'm kessin diye bırakmaz. Tank hiç feedlenmemeli mi? solo top mid jungle hatta support az para ile item almaya üstüne oyunu çevirmeye çalışıyor.Bu mantığı bırakın en basiti 2 kill supporta bıraksanız harita devamlı wardlı kalır.Gidip bir akali,zed,kha için sen neden takıma hiç kill bırakmıyorsn diyemezsin.İyi bir adc zaten farmını yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Bu kill bırakma olayını nerden çıkarıyorsunuz merak ediyorum. Kimse 10 hpli adamı ya benim adc'm kessin diye bırakmaz. Tank hiç feedlenmemeli mi? solo top mid jungle hatta support az para ile item almaya üstüne oyunu çevirmeye çalışıyor.Bu mantığı bırakın en basiti 2 kill supporta bıraksanız harita devamlı wardlı kalır.Gidip bir akali,zed,kha için sen neden takıma hiç kill bırakmıyorsn diyemezsin.İyi bir adc zaten farmını yapar.

Olması gereken düşüncede bu ama işte server tr olunca :(
  • sadece tr de değil ki dostum west de kaynıyor ben de oynuorum bol bol
  • Lee Sin al vur ağzına

• quote:

quote:

Nerfleniyorsa o işi götürüyorlar olay orda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.