Oyunu yaklaşık 1 senedir oynuyorum tr ve west serverlerinde hesaplarım var oyundan şuana kadar hep zevk alarak oynadım ama her oyun en az birer tane akali ve nidale görmekten sıkıldım desem yeridir.Oyuna ilk girdiğimizde biri mid yazıp akali alıyor ve hemen lockluyor(en çokta tr de).Tamam bunlar güzel herolar lafım yok ancak adamlar resmen kill almak için oynuyorlar 50 canlı adamı almak için 4 kişinin arasına giren mi dersin yoksa 25 e 2 gitmesine rağmen bize kill bırakmayan mı.Bunlar tamamen egolarını tatmin etmeye çalışan zavallılardır.Bir ara da Darius modaydı biz canını indirirdik adam bir ulti koyar öldürürdü.Yani anlamadığım insanların böyle yapmaması için illa o şampiyonun nerf mü yemesi gerekiyor?Bunu buraya yazma sebebimde bu arkadaşların yazıyı okuyup kendini bizim (Akali ve nidale oynamayanların) yerine koymasını istememdir.
Akali'yi çoğu kişi counterlayamaz tr de. Çünkü ne pink ward alan vardır ne hard cc li hero alan vardır.Nidalee bi ara 395 rp di beleş gelen 400 rp le almışlardır o yüzden görüyorsundur
Akaliyi arada oynardım severdim şimdi skin aldım 3 oyunumdan biri akali bu hemşire bağladı beni kendine..
quote:
Orijinalden alıntı: above and beyond
Akali'yi çoğu kişi counterlayamaz tr de. Çünkü ne pink ward alan vardır ne hard cc li hero alan vardır.Nidalee bi ara 395 rp di beleş gelen 400 rp le almışlardır o yüzden görüyorsundur
Nidalee kimse oynamazken biz oynardık herkes oynar oldu
O zaman sen al kill birak takima. Ben genelde hep kill birakmaya calisirim ama her seferinde adam kacirir sonra no dmg report oluyor.
kazanmaktan zevk alan birinin kazanmak için güçlü olduğunu düşündüğü heroyu alması saçma değil ki. yani çoğu online oyunda genel kitlenin amacı başkasını ezip bundan dolayı mutlu olabilmektir. ha arada böyle arekadaşlarla kybetmek falanda hoştur ama nolursa olsun kazanmak daha keyiflidir sonuçta. adam da kazanması daha kolay olan/olduğunu düşündüğü heroyu alıyo gayet normal
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
senin şomağzın
quote:
Orijinalden alıntı: GhilleintheMist
kazanmaktan zevk alan birinin kazanmak için güçlü olduğunu düşündüğü heroyu alması saçma değil ki. yani çoğu online oyunda genel kitlenin amacı başkasını ezip bundan dolayı mutlu olabilmektir. ha arada böyle arekadaşlarla kybetmek falanda hoştur ama nolursa olsun kazanmak daha keyiflidir sonuçta. adam da kazanması daha kolay olan/olduğunu düşündüğü heroyu alıyo gayet normal
İyide adam Akali alıp lockladığında ben mid oynamak istesem bile oynayamıyorum mecburen heromu değiştirmek zorunda kalıyorum ve o zevk alacak diye tüm takım zevksiz bir oyun geçiriyor.Ayrıca o akali ile 25 kill alacağına 10 kill alıp 15 ini bize bıraksa hem oyunu kazanma şansımız artar hemde tf de sürekli onu kollamak zorunda kalmayız.Haksızmıyım?
trde akali bol.Nidalee belli q cok vuruyor ondan aliyolar aslinda turklere sadece viktor,kassadin,ryze falan oynatsalar keske.
quote:
Orijinalden alıntı: tbatba
quote:
Orijinalden alıntı: GhilleintheMist
İyide adam Akali alıp lockladığında ben mid oynamak istesem bile oynayamıyorum mecburen heromu değiştirmek zorunda kalıyorum ve o zevk alacak diye tüm takım zevksiz bir oyun geçiriyor.Ayrıca o akali ile 25 kill alacağına 10 kill alıp 15 ini bize bıraksa hem oyunu kazanma şansımız artar hemde tf de sürekli onu kollamak zorunda kalmayız.Haksızmıyım?
oyun tarzı konusunda bişey demedim zaten. o konuda böyle tüm killeri kendisine alan tiplere gıcığımdır. adc olmadığım sürece killeri bırakmaya çalışırım takıma genelde. ama solo girerken ya onlar gibi -çirkef- olcaksın yada bunları maruz görceksin. ama arkadaşlarınla girmek daha iyi tabi:P
quote:
Orijinalden alıntı: LLoncept
quote:
senin şomağzın
Dedim ben bir gün keşfedecekler diye
Evet arttı diyolla bu aralar zate.
quote:
Orijinalden alıntı: * KıL
s1in sonlarında akali ile oynuyordum euw da.en sevdiğim heroydu sonra oyunu bıraktım 2013de tekrar başladım.şuan nefret edıyorum akaliden.her oyun akali,masteryi,darius görmekten GINA geldi.1-2 bu karakterlerde pro olan vardır ama bu 3 karakterle turk serverınde oynayan adamların %90 oyunu bılmıyodur.
quote:
Orijinalden alıntı: hellraisers
Valla Dianayken o kadar Akali geldi karşıma hiçbiri yenemedi bi ward aldınmı işi bitiyo denebilir
quote:
Orijinalden alıntı: * KıL
o nas turkc.
quote:
Orijinalden alıntı: MyDevrim
quote:
Orijinalden alıntı: hellraisers
Valla Dianayken o kadar Akali geldi karşıma hiçbiri yenemedi bi ward aldınmı işi bitiyo denebilir
Alıntıları Göster
nidalee'yi cidden iyi oynayanlara saygım sonsuz çünkü nidalee zordur, q tutturamazsan çöp olursun. el çabukluğu yetenek gerektiriyo. ama akali öyle değil. tam bir noob hero su olduğu için çok fazla görüyosun.
quote:
Orijinalden alıntı: MechanicsSolid
nidalee'yi cidden iyi oynayanlara saygım sonsuz çünkü nidalee zordur, q tutturamazsan çöp olursun. el çabukluğu yetenek gerektiriyo. ama akali öyle değil. tam bir noob hero su olduğu için çok fazla görüyosun.
Alıntıları Göster
Bir kere bile oynamadım herhalde oynayacağım son herodur akali
quote:
Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak
Bir kere bile oynamadım herhalde oynayacağım son herodur akali
Alıntıları Göster
Olsun kardeş sana zararı ne
quote:
quote:
quote:
senin şomağzın
o kadar kötü oynuyorlar ki herkesi öyle sanıyorlar, nida aldığımda artık OMG Useless diyorlar ameleler.. Pokelamadan girenler zaten neyin kafasındaysalar..
quote:
Orijinalden alıntı: blackmolla
quote:
quote:
quote:
senin şomağzın
o kadar kötü oynuyorlar ki herkesi öyle sanıyorlar, nida aldığımda artık OMG Useless diyorlar ameleler.. Pokelamadan girenler zaten neyin kafasındaysalar..
Alıntıları Göster
Doğru herkez akali seciyor ama ben fizz aldığımda pek zorlamıyor beni, oracle de aldımmı gayet iyi oluyor