Şimdi Ara

Her Renk, Her Araç İçin Rötuş Boyası (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
56
Favori
126.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 2013 Mercedes A180 CDI "Beyaz" renk için de pm atarmısın bana. Kodu yoksa gönderebilirim. Saygılar.
    Not: Arada renk/ton farkı olur mu bu ürünü kullansam? Sadece ufak tefek noktalar için kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caliskanbulent

Hocam 2013 Mercedes A180 CDI "Beyaz" renk için de pm atarmısın bana. Kodu yoksa gönderebilirim. Saygılar.
    Not: Arada renk/ton farkı olur mu bu ürünü kullansam? Sadece ufak tefek noktalar için kullanacağım.

Merhabalar
    Aracın renk kodu 650 olarak geçmekte
    Aracın renk kodu ile üretildigi icin birebir rengi yakalayabiliyorum
    Pm atıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Fiat linea 2012 beyaz renk var mıdır elinizde acaba? Renk koduna ihtiyaç var mı? PM'den ödeme bilgilerinizi gönderirseniz ödemeyi yapıp adresi yollayalım. Birde fiyat halen aynı mı acaba? Ne kadar yollayacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-2

Merhaba,

Fiat linea 2012 beyaz renk var mıdır elinizde acaba? Renk koduna ihtiyaç var mı? PM'den ödeme bilgilerinizi gönderirseniz ödemeyi yapıp adresi yollayalım. Birde fiyat halen aynı mı acaba? Ne kadar yollayacağım?

Merhabalar

Beyaz linea için renk koduna gerek yok,
    İsim soyisim adres ve telefon bilgileriniz ile bugün gönderim yapabilirim

Fiyat aynı, tek şise 13tl iki şise 20tl olarak gönderim yapabiliyorum.
    Pm gönderdim

• Hayırlı işler.Bu ürünler sanayideki boyacılarda satılmıyor mu?Neden herkes buradan alıyor merak ettim.Fiyatı mı uygun?
  • Merhaba aracım 2005 accent admire ruhsatta buz gri geçiyor ama kodunu bilmiyorum elinizde mevcut mu ? Birde ben tamponlardaki sürtmeden dolayı boyası atan yerleri boyayacağım uygun mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinar626

Merhaba aracım 2005 accent admire ruhsatta buz gri geçiyor ama kodunu bilmiyorum elinizde mevcut mu ? Birde ben tamponlardaki sürtmeden dolayı boyası atan yerleri boyayacağım uygun mudur ?

Merhabalar
    Buz grisi YK olarak geçmekte ama yinede aracın sol ön kapı içinden renk kodunu kontrol edebilirsiniz

Her Renk, Her Araç İçin Rötuş Boyası

Bahsettiğiniz sürtmelere uygulama yapabilirsiniz.

İsim soyisim adres ve telefon bilgilerinizle bugün gönderim yapabilirim

• Bu aracın boya kodunu nereden bulabılırım veya sız bılıyorsanız bana ulasabılırsenız sevınırım

0542 8007868 salih gümüşhttps://store.donanimhaber.com/1c/ea/d3/1cead3654a0cee57480012acac3cb1c2.jpg

https://store.donanimhaber.com/84/22/0e/84220e3b239f6d6bfed1aedb0d619a01.jpg
    Her Renk, Her Araç İçin Rötuş BoyasıHer Renk, Her Araç İçin Rötuş BoyasıHer Renk, Her Araç İçin Rötuş Boyası

• quote:

Orijinalden alıntı: CadissEtrama

Bu aracın boya kodunu nereden bulabılırım veya sız bılıyorsanız bana ulasabılırsenız sevınırım

0542 8007868 salih gümüşhttps://store.donanimhaber.com/1c/ea/d3/1cead3654a0cee57480012acac3cb1c2.jpg

https://store.donanimhaber.com/84/22/0e/84220e3b239f6d6bfed1aedb0d619a01.jpg
    Her Renk, Her Araç İçin Rötuş BoyasıHer Renk, Her Araç İçin Rötuş BoyasıHer Renk, Her Araç İçin Rötuş Boyası

Merhabalar
    Aracın renk kodu

https://store.donanimhaber.com/c0/ba/49/c0ba49e2ed4755899eeeaeb8ef70d96b.jpg

Fotograftaki gibi kg etiketinde yazacaktir. Bu etiket kapı içlerindr veya kaput içinde yer alır

• Birazdan arabanin yaninda olacam bakacagim ne kadar etiket varsa ceker yollarim

• Aracin kapisinda kg olarak bu etiket vardi

https://store.donanimhaber.com/d2/63/02/d263021b8c948ad6caec5c1f51cf3158.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CadissEtrama -- 31 Temmuz 2015; 9:29:46 >

• Konu bana gelınce kılıtlendı cevap gelmedı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CadissEtrama

Konu bana gelınce kılıtlendı cevap gelmedı :D

Merhaba
    Size bir kaç kez PM gönderdim ama dönüş alamadım

Şuan yine gönderiyorum

• Connectimizin ön tamponunda surtmeden dolayi kavlamalar var bunun icinde kullanilabilir mi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: AsTraLL

Connectimizin ön tamponunda surtmeden dolayi kavlamalar var bunun icinde kullanilabilir mi ??

Merhabalar
    Tabi ki kullanabilirsiniz
    Aracın rengi, isim soyisim adres telefon bilgilerinizle hazırlayıp kargolayabilirim ürünü

• 2007 ford fiesta tango kırmızı 2kutu almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eres_26

2007 ford fiesta tango kırmızı 2kutu almak istiyorum

Merhabalar
    Pm atiyorum

• Günaydın,

Hocam bende megane 3 bulut gri var, ben yine de bi kaportadan bakıp sana tam kodu söyleyeceğim. Bulut gri için boyayı hazırlayabilmen mümkün müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlatkosus

Günaydın,

Hocam bende megane 3 bulut gri var, ben yine de bi kaportadan bakıp sana tam kodu söyleyeceğim. Bulut gri için boyayı hazırlayabilmen mümkün müdür?

Merhabalar

Bulut gri için
    İsim soyisim adres ve telefon bilgileriniz ile bugün gönderim yapabilirim

• 2012 kia rio göremedim renk kodunu?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.