Bildirim
Her Renk, Her Araç İçin Rötuş Boyası (20. sayfa)
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
bana opel corsa gümüş gri lazım. boya kodu 157 sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Montana007
bana opel corsa gümüş gri lazım. boya kodu 157 sanırım.
Merhabalar
İsim soyisim adres telefon bilgilerinizle yarin gonderim yapabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. 2015 beyaz ford fiesta için rötuş boyası varmı? Var ise nasıl temin edebilirim? Ayrıca arkadaşlara sorduğumda 3-5 yıkamaya çıkar diyorlar sizce ne derece doğru? -
quote:
Orijinalden alıntı: bilkentlireis
Merhabalar. 2015 beyaz ford fiesta için rötuş boyası varmı? Var ise nasıl temin edebilirim? Ayrıca arkadaşlara sorduğumda 3-5 yıkamaya çıkar diyorlar sizce ne derece doğru?
Merhabalar
İsim soyisim adres ve telefon bilgilerinizle ürünü hazırlayabilirim
Benim hazırladığım boyalar renk koduna göre makinede üretilen aracınıza özel rötuş boyalarıdır. Selülozik tiner haricinde çıkmaz. Ne basınçli su ne de pasta vs ile çıkmaz.
Sizin bahsettiginiz çıkar denilenler genelde rötus kalemi gibi cizigin icini gecici olarak dolduran maddelerdir.
Mesajim olsun kismetse alicam -
-
Boya kodunu bilmiyorum. 2015 model corolla sedefli beyaz diye geçiyor. Var mi elinizde?
quote:
Orijinalden alıntı: narec
Boya kodunu bilmiyorum. 2015 model corolla sedefli beyaz diye geçiyor. Var mi elinizde?
Merhabalar
İnci beyazi 070 renk kodu
İsim soyisim adres ve telefon bilgilerinizle gonderim yapabilirim
Merhaba aracım 2007 Hyundai Accent Era Select. Renk kodu ruhsatta titanyum gri, araçta ise NT olarak geçiyor. Bir adet rütuş boyası almak istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: emirsencer
Merhaba aracım 2007 Hyundai Accent Era Select. Renk kodu ruhsatta titanyum gri, araçta ise NT olarak geçiyor. Bir adet rütuş boyası almak istiyorum.
Merhabalar
İsim soyisim adres ve telefon bilgilerinizi PM atarsanız hazırlayip kargolayabilirim
-
-
kitapçık olacak sanırım, yazar mı orada? -
quote:
Orijinalden alıntı: surgeon84
kitapçık olacak sanırım, yazar mı orada?
Merhaba
Yazması gerekir. Orda da yazmıyorsa servisden şase numarası ile öğrenmeniz gerekiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Red_Robin
Hocam merhaba. Sizden daha öncede boya almıştım şimdi yeni aracım için tekrar almak istiyorum. Etiket resmini ekledim hangisi kod bilemedim. Araç 2014 yeni kasa peugeot 308. Birde bugün daha önce aldığım boya çok benziyor diye aynanın ucundaki bir kısma sürdüm ama pek uymadı. Hemen peçete ile sildim ama kısmen kaldı ve kabarıklık oluştu. Sıfır zımpara ile fazla zarar vermeden çıkarmı acaba?
Merhabalar
EPY renk kodu aracın
Sürdügünüz boyayi Selülozik tiner ile cikartabilirsiniz. Ama kullanirken dikkat edin.
İsim soyisim adres ve telefon bilgilerinizle bugun gonderim yapabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: arda-34
http://i.hizliresim.com/n2N8la.jpg
http://i.hizliresim.com/RBp7gG.jpg
hocam benim araç hundayi accent 2011 era iki kutuda bana lazım renk kodu olan yeri resmini atıyorum
Renk kodu WK
PM atiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
herkez gonderım işini nasıl halledıyor havale ilemı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X