Hocam ağız burun açıkta kalmasın atkı bere kapatınYuzunuzu .İyi kurulayin.Alerjiyle alakası olabilir mi ? Bende genelde sinüzit oluyorum toz vs fazla olmasın ortamda.Pencere onu oturmayin ayrıca bu aralar fazla ders çalışıyorsanız gözlerinizi patlayacak şekilde öne doğru ağrı olur kafanızı öne egmektendir arada mole verince yatın başınızı geri atın.Goz sorunu yoktur herhalde ? Hayat boyu hastalık bilgimi sorguladim
Sobalı evde yaşadıgım için olabilir mi bazen sobamızın tütügü gün oluyor dumanı hemen yok etmeye çalışıyor pencereleri açıyorum.fakat is kokusu kalabiliyor ondan olabilir tozlu ortamlara giremem bogulur hemen öksürüge kapılırım.dışarı da fazla çıkmıyorum ihtiyac halinde anca çogu vaktim evde geçiyor çünkü mezunum
quote:
Orijinalden alıntı: Macella
aga benimde başım ağrıyordu boynumda dahil. bir ara oturup adam akıllı ders programı yaptım konular çok rahat yetişecek şekilde sonra düzelmeye ve rahat hissetmeye başladım yani psikolojik olabilir boş yere ilaçlara gömülme bide gece yatmadan 1 saat önce televizyon pc falan takılma uyku kalitesini düşürüyor
psikolojik degil aga ya moralim felan yerinde konular da iyi gayet ama başım agrıdıgından sabahtan beri çalışamıyorum :/
Hocam bilmem sobadan mıdır ama eğer bir süre daha devam ederse muhakkak nöroloji ye gidin Mr mı ne çekiyorlardı kardeşim migren çıkmıştı şimdilerde kendini aç bırakmıyor tetikliyor çünkü.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr A
Hocam bilmem sobadan mıdır ama eğer bir süre daha devam ederse muhakkak nöroloji ye gidin Mr mı ne çekiyorlardı kardeşim migren çıkmıştı şimdilerde kendini aç bırakmıyor tetikliyor çünkü.
Devam ederse gidecegim kardeşim
yusufcanöztürkY
kullanıcısına yanıt
forumda resmi olan tek kişisin tebrik ederim
Dostum bende kronik sinüzit vardı çocukluğumda ayda bir hasta ediyodu beni lise 2 de tamamen kurtulmak için doktora gittim bana yakma yöntemini yapalım dedi ameliyata girdim lokal anestezi yaptı uyutmadı sinüsleri yaktı geçti 20 dk sürdü falan sürdü ameliyat 1 2 gün burnumdan kan aktı sonra sinüzitim yüzde 90 kayboldu lise 2 den beri çekmiyom ciddi bi sıkıntı 15 tatilde araştırabilirsin istersen bide doktor asla saçını uzatma dedi o da etki ediyo mümkünse saçını hep kısa tut 5 numara tarzı😀
quote:
Orijinalden alıntı: Magdur12
Dostum bende kronik sinüzit vardı çocukluğumda ayda bir hasta ediyodu beni lise 2 de tamamen kurtulmak için doktora gittim bana yakma yöntemini yapalım dedi ameliyata girdim lokal anestezi yaptı uyutmadı sinüsleri yaktı geçti 20 dk sürdü falan sürdü ameliyat 1 2 gün burnumdan kan aktı sonra sinüzitim yüzde 90 kayboldu lise 2 den beri çekmiyom ciddi bi sıkıntı 15 tatilde araştırabilirsin istersen bide doktor asla saçını uzatma dedi o da etki ediyo mümkünse saçını hep kısa tut 5 numara tarzı😀
Dostum mezunum zaten eve çalışıyorum ama bu süreçte ameliyat felan kaldıramam yazın düşünüyorum dedigini.Narkozsuz dayanabildin mi canın felan yanmadı demi o endişemde var benim.Saçım çogu kez kısa kestiriyorum zaten bügüne mahsus duş alıp cumaya gittim dışarı da da kar vardı biliyorum kafayı yıkayıp dıarı çıkmak iyi degil ama mecbur kaldım :/
quote:
Orijinalden alıntı: endersgame0120
forumda resmi olan tek kişisin tebrik ederim
Ne deyim kardeşim Allah razı olsun mu diyeyim bilemedim. Sağol.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme