Şimdi Ara

Her Sabah Başım Çatlıyor dostlar öneri verir misinz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her sabah başım agrıyor sünizit de var ama baya süreen agrımıyordu 12 de yatıp 7 de kalkıyordum bügün uyuyakalmışım 8 .30 da kalktım neden bu kadar agrıyor ki ama ögleden sonra geçiyor agrı

Edit :https://www.youtube.com/watch?v=qBY9q32C4do bu video daki tavsiyeyi yapan var mı benim yaz mevsimine kadar bu hastalıktan kurtulmam lazım

veya buhttps://www.youtube.com/watch?v=jv9Q-YOrinY himalaya tuz karışımı kullanan var mı bir ara yine agrımıştı doktor antibiyotik yazdı kullandım bir yandan da bu tuzlu suyu kullandım agrı geçti antibiyotigin etkisiydi geçieren bence .şimdi bol tuz atıp bunu kullansam yararı olur mu lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞekerPancarı -- 13 Ocak 2017; 16:41:10 >

• Dersten dolayı ağrıyor olabilir diyeceğim olmaz. Bence sen birşey de değişikliğe gittin mesela erken kalkmadan bünye etki etmiştir. Şöyle düşün sen mesela 10.30 da akşam dersi bitirdin beyin onu sindiriyor (tabiri caizse :) ) Normalde tam beyninde yerleşmeden uyanıyordun ve buna alışmıştın. Şimdi değişiklik olunca. Yarın kalktığın saatlerde kalk bu sefer bakalım ne olacak ?
  • Odan havasız
  • Gece ıslak saçla uyuma.
    Saçını iyi kurut.
    Uykunu iyi al
  • oda moda havasız değil sinüzit baş ağrısı yapar . hasta hissetmesende (ggrip vs yoktur) ama hastasındır kbb ye git açıkla durumuna o burnuna bakar antibiyotik ve kuvvetli ağrı kesici yazar. kbb y gitmen lazım
  • kendini takip et bu böyle her gün tekrarlıyorsa uykudan uyanınca baş ağrısı başlıyor ögleden sonra geçiyorsa birde bu baş ağrıları uzun suredir değil (1 yıldır aynı problemi çekiyorsundur bu sıkıntı değil) bir anda başladıysa nörolojiye gözükmen gerekiyor. korkutmak gibi bir amacım yok ama bir çok yere çekilebilir bir şikayet. isterseniz araştırabilirsiniz beyin tümörü bulunan hastaların çoğu ilk şikayet olarak bu yüzden gitmişler doktora. he psikolojik cart curt olabilir işte gidin ona nöroloji uzmanı bu işin ehli adam karar versin.
  • Her gece öyle yatıyorum acaba ondan mı her sabah baş ağrısıyla kalkıyorum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Her gece öyle yatıyorum acaba ondan mı her sabah baş ağrısıyla kalkıyorum?

Evet, kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

oda moda havasız değil sinüzit baş ağrısı yapar . hasta hissetmesende (ggrip vs yoktur) ama hastasındır kbb ye git açıkla durumuna o burnuna bakar antibiyotik ve kuvvetli ağrı kesici yazar. kbb y gitmen lazım

gittim dostum gittim 2 ay oldu antibiyotik yazdı burun spreyi yazdı onu da kullandım o günden beri agrımıyordu son 3 gündür agrıyor uyandıkttan 1 saat sonra başlıyor ta ki ögleden sonraya kadar şuan bile agrıyor.
    Ne denemedim ki tuzlu suyla burnumdan solisyonlar yapmalar,agrı kesiciler,burnumun bir deligi kapatarak diger delikten hava alıp vermeler ...
  • Gün içinde bol su iç,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wepawet

kendini takip et bu böyle her gün tekrarlıyorsa uykudan uyanınca baş ağrısı başlıyor ögleden sonra geçiyorsa birde bu baş ağrıları uzun suredir değil (1 yıldır aynı problemi çekiyorsundur bu sıkıntı değil) bir anda başladıysa nörolojiye gözükmen gerekiyor. korkutmak gibi bir amacım yok ama bir çok yere çekilebilir bir şikayet. isterseniz araştırabilirsiniz beyin tümörü bulunan hastaların çoğu ilk şikayet olarak bu yüzden gitmişler doktora. he psikolojik cart curt olabilir işte gidin ona nöroloji uzmanı bu işin ehli adam karar versin.

Kbb ye gittim başkan nöroloji anlamadı başından savdı kbb ye gittim direk anladı tomografi ye baktı noröloji deki doktor kurcaladı kurcaladı ama olumlu veya olumsuz sonuç bulamadı bir sonraki gün tekrar gel dedi Mr a felan gönderdi mr da sıra verdi ben de o gün içerisinde hem başımın agrıdı sırada KBB ye gittim adam anladı direk antibiyotigi yazdı kulllandım içim atmasa da mecburen çünkü başım öyle böyle degil fena şekilde agrıyordu . geçti sonunda ama bügün yine o günü arattı aynı agrı sol tarafta ders felam çalışamıyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

Gün içinde bol su iç,

Onlar etki etmiyor ki hocam denedim denedim çok şey denedim doktora da göründüm bende anlamıyorum doktora tekrar gitsem yine antibiyotik yazacak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: certokar

Gece ıslak saçla uyuma.
    Saçını iyi kurut.
    Uykunu iyi al

Cerokar, bu dediklerini yapmıyorum ama yine de uyandıktan snra 1 saat sonra agrıyor yere egilemiyorum hacı :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞekerPancarı

quote:

Gece ıslak saçla uyuma.
    Saçını iyi kurut.
    Uykunu iyi al

Cerokar, bu dediklerini yapmıyorum ama yine de uyandıktan snra 1 saat sonra agrıyor yere egilemiyorum hacı :/

Sinüzit ameliyatı olup sinüs boşluklarını temizletmen gerekiyot.
    Ya da bitkisel tedavi var(arkadaşım denemişti işe de yaramıştı).Toz haline getirilmiş bir ilacı var burundan çekiyon.İki gün boyunca burnunda ne pislik varsa bildiğin aşağıya akıyor.
    Ama bu sene dayanmaya çalış yazın tedavi olursun
  • quote:

quote:

quote:

Gece ıslak saçla uyuma.
    Saçını iyi kurut.
    Uykunu iyi al

Ya da bitkisel tedavi var(arkadaşım denemişti işe de yaramıştı).Toz haline getirilmiş bir ilacı var burundan çekiyon.İki gün boyunca burnunda ne pislik varsa bildiğin aşağıya akıyor.

Kardeşim biliyorum o ameliyatı yazın olacagım inşalalh yoksa böyle agrıyla sızıyla gitmeyecek o bitkisel ilacın adını biliyormusun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gece ıslak saçla uyuma.
    Saçını iyi kurut.
    Uykunu iyi al

Kardeşim biliyorum o ameliyatı yazın olacagım inşalalh yoksa böyle agrıyla sızıyla gitmeyecek o bitkisel ilacın adını biliyormusun

Yok ya tam olarak bilmiyorum maalesef

• quote:

quote:

oda moda havasız değil sinüzit baş ağrısı yapar . hasta hissetmesende (ggrip vs yoktur) ama hastasındır kbb ye git açıkla durumuna o burnuna bakar antibiyotik ve kuvvetli ağrı kesici yazar. kbb y gitmen lazım

gittim dostum gittim 2 ay oldu antibiyotik yazdı burun spreyi yazdı onu da kullandım o günden beri agrımıyordu son 3 gündür agrıyor uyandıkttan 1 saat sonra başlıyor ta ki ögleden sonraya kadar şuan bile agrıyor.
    Ne denemedim ki tuzlu suyla burnumdan solisyonlar yapmalar,agrı kesiciler,burnumun bir deligi kapatarak diger delikten hava alıp vermeler ...

bi daha gitmen lazım geçmedi de tekrar başladı de .

• Hocam ağız burun açıkta kalmasın atkı bere kapatınYuzunuzu .İyi kurulayin.Alerjiyle alakası olabilir mi ? Bende genelde sinüzit oluyorum toz vs fazla olmasın ortamda.Pencere onu oturmayin ayrıca bu aralar fazla ders çalışıyorsanız gözlerinizi patlayacak şekilde öne doğru ağrı olur kafanızı öne egmektendir arada mole verince yatın başınızı geri atın.Goz sorunu yoktur herhalde ? Hayat boyu hastalık bilgimi sorguladim
  • aga benimde başım ağrıyordu boynumda dahil. bir ara oturup adam akıllı ders programı yaptım konular çok rahat yetişecek şekilde sonra düzelmeye ve rahat hissetmeye başladım yani psikolojik olabilir boş yere ilaçlara gömülme bide gece yatmadan 1 saat önce televizyon pc falan takılma uyku kalitesini düşürüyor
  • quote:

quote:

quote:

bi daha gitmen lazım geçmedi de tekrar başladı de .

Yine aynı hapları yazıp göndercegni tahmin ettigimden gönlüm el vermiyor hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.