Abicim benim derdim cok büyük yıllar once bu anasını sattıgımın mavibilgisayarından bilgisayar aldım o günden beri bu porblem cözülemedi ne zman elektirik gitse ne zman bi program yüklesen geri silsem ne zman bi hata yapsam karşıma bu hata cıkıyo bu yüzden dewalı format atmak zorunda kalıyorum artık bu alanda prof oldum benden hızlı kimse format atamaz onu soyleyim porblem şu
örnegin internete girmek isteyim hemen şu hata cıkıyo iexplore.exe- Bozuk Dosya dosya veya dizini bozuk ve okunamaz durumda. lütfen chkdsk hizmet programını calıştırın diyo resimde oldugu gibi bu sadece internet explore acarken olmuyo pc acıldıgında ve diger porgramları actıgımdada oluyo
ve bişi daha war pc her acılıyoken karşıma chdkdsk programı gözden geciriliyor yazıyo 10 saniye cıkıyo bi tuşa basarsam dewam ediyo basmazsam pc de ne war ne yok siliyo sonra iptal bi daha format at 2 prblemimi 2 senedir cözemedim en son care siz kaldınız yardımcı olursanız cok sevinirim cookkkkkkkkkk.a
komut satırına chkdsk c: /f /r yazın ve ok basın.gelen soruya "E" ye basarak evet diyin ve sistemi yeniden başlatın.hdd de badsector yok ise sorun muhtemelen düzelecektir.sorun devam ediyorsa "Hddtune" ile harddiski kontrol edin.programı açında error scan gibi bi bölüm olması lazım.en sağdaki sekme.tarama işleminden sonra kırmızı kutu gösteriyorsa badsector var demektir.
HD Tune programını kullanırken Quick scan ı tiklemeyiniz
evet,ölü harddiskte bile quick scan ile hata bulduğunu görmedim.
kardes ilk dedigini yaptım düzelmedi gene aynı hata dewam ediyo konturol et derken neyden bahsediyon biraz daha acık yaz yada ltfn başka cözüm soyleyin yoksa kıracam a.q pc yi
Sen daha formatlamı uğrasıyorsun
Format atmak tarihe gömüldübikere at yeter .
Sistemi geriyüklemeyi ne olmaz başka bir şletim sisteminden aynı dosyayı kopyalayıp atmayı dene . Oda olmazsa işletim cdsinde onarmayı dene.