Şimdi Ara

Her sene yeni çıkan iPhone modelini almak mantıklı mı sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence kesinlikle mantıklı değil. Ama alışmışız her sene çıkan yeni iPhone modelini almaya. İrade meselesi. Ayrıca Apple öyle bir reklam yapıyor ki almamak elde değil. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Sizce bu alışkanlık mantıklı mı? iPhone 7 kullanıp Eylül'de çıkacak iPhone 7S/8 alacak olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şubat 2016'dan beri (yaklaşık 1,5 yıldır) aynı telefonu (iPhone 6S) kullanıyorum. iPhone 7S almayı düşünmüyorum. iPhone 8 'efsane' bir telefon olursa, değiştirmeyi düşünebilirim, aksi takdirde değiştirmeyi düşünmüyorum. Tabi iphone 8 fiyatı çok uçuk olmamalı.
  • 4 senedir iphone 5 kullaniyorum yogunda kullanirim bi eksiklik yasatmadi bana tek elle kullanmak rahat

• 3 senede bir toplu bir para vermektense kimileri her yıl daha düşük rakamlar verip, hem telefonu değer kaybetmiyor hem telefonunu güncel tutuyor. kimisi de 5-6 sene kullanıp birden değiştiriyor iki farklı yol herkesin bakış açısı farklı tabiki.
  • Görmemişlik ve bilhassa şekilcilik bizim milletimizde statü göstergesi olduğu için ihtiyacı olmadığı hâlde her yıl yeni modeli alan tipler sadece barzoluklarını belli ediyorlar ve ben her zaman o barzoları burada aşağılayacağım. Kimse de gelip zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış demesin. 6s kullanıyorum ve satıp üzerine biraz koysam 7 alırım ama gereksiz bir şey. 7 ile yapıp 6s ile yapamayacağım ne var? 6s çıktığında da sırf 6s olduğu belli olsun diye rose gold alan aşağılık barzolar vardı. Tabi rose gold rengini sevdiği için alanlar istisna.

6s donanımsal olarak hâlâ çok güçlü bir cihaz. O yüzden yeni nesil iPhone serisinde 6s/SE alınabilecek en düşük cihaz konumunda. Mesela 6 ile 6s arasında donanımsal anlamda uçurum var fakat 6s ile 7 arasında bu denli fark yok. Ayrıca 6s benim için son iPhone modeli. Çünkü 3.5 mm girişli son tepe model 6s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 25 Mayıs 2017; 21:43:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evine masraf yap telefona para verilmez.
  • Canı isteyen durumu olan alır konu işini görmekse iphone'a gelene kadar bir sürü marka var uygun fiyatlı herkesin bütçesine göre.iphone 3g zamanları çok geride kaldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mantik disi aslinda ama insan dayanamiyor ve aliyor. 6s ile mutluyken 7 ye kapildim ama pekte memnun degilim suan i8 dusunmuyor dersem yalan olur.
  • iPhone 6 kullanıyorum.6s-7 gibi bir cihaza geçeyim dediğimde " elimdekinden farklı ne yapacak " diye kendime soruyorum,paranız varsa geçilir ancak diğer türlü boşa masraf :/

• Telefon artık güncelleme almamaya ve kasmaya başlayınca değiştiriyorum. İnsanın canı istemiyor değil, doğru.

Hiç unutmam 2011'de iPhone 4'ü yeni almıştım. 3 ay sonra 4S çıkmıştı. Çift çekirdekli işlemci, siri, daha iyi kamera ile gelince üzülmüştüm Tabi gereksiz bir üzülmeydi yeni modelinin çıkması elinizdekini çöp yapmıyor. Şuan iPhone 6 kullanıyorum. Bozulana yada kasmaya başlayana kadar da kullanırım. Bana göre 3-4 senede bir değiştirmek en mantıklısı.
  • aslında elindekini satıp üzerine 300-400 koyup her sene yeni cihaza geçmek mantıklı çünkü hesap edince 3-4 yılda bir telefon değiştrince totalde daha pahalıya geliyor.ama ben 3 genelde 3 yılda bir değiştiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

aslında elindekini satıp üzerine 300-400 koyup her sene yeni cihaza geçmek mantıklı çünkü hesap edince 3-4 yılda bir telefon değiştrince totalde daha pahalıya geliyor.ama ben 3 genelde 3 yılda bir değiştiririm.

Hocam 300-400 liradan daha fazlasını koymak gerekmiyor mu?

Vatan'ın sitesinden şimdi baktım:

iPhone 6S 32 GB - 3.000 TL

iPhone 7 32 GB - 3.500 TL

Ben 6S'i kaça satacağım ki, 7 alabileyim hesaplı?

• En iyisi iPhone 8S beklemek forumun tavsiyelerini ve yolunu izlemek gerekirse. (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 25 Mayıs 2017; 21:47:19 >
  • İlk çıktığında aldığım Iphone 5 ile hala devam. 7s-8 iki modelden birine geçerim.
  • 6S kullanıcısıyım 1 yıldır. AMOLED ekran, kablosuz şarj ve şarj süresinde güzel bir ilerleme olursa değiştirebilirim.

• 4 senelik ios 6 sürümlü 4S ile mutlu mesut geçiniyoruz,gerisi boş
  • kırmızı çekiç kullanıcısına yanıt
    Yani ortalama o civarda dedim.aslında şöyle yapmak gerekiyor.yeni iphone çıkmadan eskisini 1 ay önceden elden çıkarıp sonra yenisini almak daha mantıklıda çok ayrıntısını yazmadım ben.

• 5s'le iOS 9.3.5'le yola devam.

• Bana saçma geliyor,çok güzel bir özellik gelir değiştiresin tamam ama çıkan telefonların öyle aman aman bir farkı yok.ayrıca seneler zaten su gibi geçiyor ben erinirim her yıl değiştirmeye içindekileri vs. İp6 kullanıyorum 4 yıl olmuş ne ara geçti diyorum daha dün gibi :)

• mantıksız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.