Şimdi Ara

HER SEVDA BİR VEDA - Yeni dizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basrollerinde Cemal Hünal, Engin Benli, Nik Xhelilaj(Kayıp Şehir), Civan Canova,Açelya Elmas Defne Halman, Devrim Evin gibi isimlerin rol aldığı dizinin adı daha önce 'Gönül Yarası' olarak açıklanmış ardından 'Her Sevda Bir Veda' olarak değişmiş.

ayrica Melisa Asli Pamuk 2011 TURKIYE GUZELI Yer Gok Ask oyuncusu da kadrosunda

Bundan önce Kayıp Şehir i de yapan Tomris Giritlioğlu'nun projesi bu dizi

Aralıkda duyurulmuştu bu dizi ancak Kanal belli değildi

Show tv ile anlaşılmış şimdilik

hadi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 14 Ocak 2014; 22:32:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nik Xhelilaj dikkat çekecek gibi.
  • buraya yazıyorum show tv
    bunu da harcar aşk ekmek hayaller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikimi Kim 7 -- 23 Ocak 2014; 9:55:44 >
  • bende şimdi tvde gördüm güzele benziyor müziğide güzelmişs

• izledim ekrandan ayrılamadım şimdilik
  • zengin kızın aşık olması biraz saçma değil mi ?
  • netden izledim dram komedi aşk enrika ekşınnn şu an için
  • Çok güzel bir dizi bazı klişeler var ama çok içten çok samimi, karadayı out bu dizi in

• benim için eskiden pazartesi deli yürek vardı sonra ezel şimdi bu
  • dün akşam tekrarı vardı sanırım izlettiriyor kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezeltesi

benim için eskiden pazartesi deli yürek vardı sonra ezel şimdi bu

bugün pazartesi
    kullanıcı adı
  • Başarılı

• Komedi niyetine izliyorum diziyi , başka bir niyetle izlenmez zaten.Dizideki saçmalıklara gülüp eğleniyorum fakir oğlan zengiz kız , bu tip hikayeler ilgi çekici oluyor.Oyunculuklar rezalet bir oğlanın sesi iyi oda seslendirme maalesef
  • Ahaha oto yıkamadaki sahnede bastım kahkahayı.çalan şarkıya ne demeli Cem Karaca işçi kal
  • izlettiriyor kendini
  • İzlettiriyor ama çok saçma abicim ya bayılıyorum Türk dizilerine. En son filmde düğüne gidip oynadılar ya orda bittim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahm

İzlettiriyor ama çok saçma abicim ya bayılıyorum Türk dizilerine. En son filmde düğüne gidip oynadılar ya orda bittim..

med cezir'de ilk bölümlerde vardı bu tip bir sahne Mira ve Yaman vol.2345432

ben Fatih Sultan Mehmet i canlandıran adamı (Devrim Evin) büyük abi çok cool buldum
    adam hiç tınmıyo . Burhan'a odaklanmış o kadar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 18 Şubat 2014; 18:34:12 >

• Şimdi tv'de özetini izliyorum.

Oyuncu kadrosu harika. Devrim evin ve Jale Arıkan zaten sevdiğim isimlerdi. Elif atakan çok güzel bi kız, oyunculuğunu muhteşem yuzyildaki kısa performansından dolayı bilmiyorum ama iyidir herhalde :D

Diziyi internetten izlicem, kayıp şehir gibi supriz olur umarim. O diziyi de ilk başta sevmemiştim sonra sevmiştim. Bi tek başroldaki çocukta dublaj sıkıntısı var. Türkçe biliyor mu ? Biliyorsa dublajsız oynasın nedir bu dublaj sevdası.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.