Şimdi Ara

Her şey çok güzel olmaya devam ediyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
6.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nokta. Daha ne denilebilir bunun üzerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

İstanbul'a ara ara gelirim. Yine gelcem. İstanbul bu ülkenin bir şehri . Bende bu ülkenin bir vatandaşıyım. Bu konu hakkında konuşmam bence normal . Çünkü Ekrem başkan çok iddialı girdi . Ama dedikleri ile yaotiklariy arasında farklılar var.

Bu konunun 6 ay önce olduğunu bilmiyordum. Ama konuyu açtıktan sonra sanki zammı ben yapmışım gibi bir hisse kapıldım. Nasreddin hoca misali hırsızın hiç mi suçu yok ?

Yarım bırakılan metro olayı hakkında bilgim yok. Bu arada konu süte kadar geldiyse Sivaslı dayının dediği gibi zabaha kadar buradayız herhalde. Çok ısrarcısınız kardeş . Nedir bur israrin sebebi . Ananızı babanızını bu kadar savunmasınız. Bak ciddi söylüyorum . Özellikle forumda üç beş üye var . İşleri güçleri burda akp yi karalamak , chp yi savunmak . Bana para verseler böyle bir işe girmem . Açılan başlıklar çok taraflı. Sence bu dediklerim doğru mu ( bana onlarda söyle yapıyor bunlarda böyle yapıyor demeden sadece soruma cevap verirsen sevinirim)

Alıntıları Göster
    Bosa masal anlatiyorsun. Su baslik bile amacinin ne oldugunu belli ediyor. Tipik akpli gibi davranip ama bana hakarrt ediyorlar diye aglamayin.
    Cok basit 5 dk da bulabileceginiz seyleri yapmayip sonrada aglamak komik oluyor.

O zam olaylarina hic girmeyelim ulkede zam gelmeyen bir sey goster iett bilet zammini elestirelim.
    İstanbula o ara sira gelmelerinde hala eski belediye olsa o metroya degil cift bilet 200 bilet atsan bile binemeyecektin. Cunku yoktu. Gecd metro sefetlerini sinirli sayida da olsa calistirmiyorlardi bitmeyen yarim kalan metro projelerine ise hic bir zaman habetiniz olmaz cunku isinize gelmez
    Konuyu sute ve suya ben veya baska biri getirmedi okuman olduguna gore getitenlerin siyasigorusu belli az cok tahmin edebilirsin.
    İett zammini elestirme diyen yok ama en azindan neyi elestirdigini ogren.

• Gündüz, gece tarifesinin olmasını garip bulan aktroller
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Bu mesaj silindi.
    Şu konuda haklısın.

SALAKLAR ZAM YAPANI DESTEKLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 25 Şubat 2020; 21:40:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

koysun önümüze istanbuldaki yolsuzlukları, vardı hani nerede istanbuldaki yolsuzluklar?

Alıntıları Göster
    5 ayda bütün verileri silmişlerdir bilgisayarlardan

İyi zaman kazandılar sayma ayağına oyları

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Senin gece mesaisi ne kadar

• Ağustos'dan önce var olmayan bir hizmetin Ağustos'dan beri sabit olan tarifesine zam yapıldığı haberini yapmak bir de foruma taşımak nasıl bir kafa ürünü ? Taksi tutmak çift biletten daha ucuzdu heralde onu kastediyorsunuz. Yoksa art niyetiniz olduğunu düşüneceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tla776

Bosa masal anlatiyorsun. Su baslik bile amacinin ne oldugunu belli ediyor. Tipik akpli gibi davranip ama bana hakarrt ediyorlar diye aglamayin.
    Cok basit 5 dk da bulabileceginiz seyleri yapmayip sonrada aglamak komik oluyor.

O zam olaylarina hic girmeyelim ulkede zam gelmeyen bir sey goster iett bilet zammini elestirelim.
    İstanbula o ara sira gelmelerinde hala eski belediye olsa o metroya degil cift bilet 200 bilet atsan bile binemeyecektin. Cunku yoktu. Gecd metro sefetlerini sinirli sayida da olsa calistirmiyorlardi bitmeyen yarim kalan metro projelerine ise hic bir zaman habetiniz olmaz cunku isinize gelmez
    Konuyu sute ve suya ben veya baska biri getirmedi okuman olduguna gore getitenlerin siyasigorusu belli az cok tahmin edebilirsin.
    İett zammini elestirme diyen yok ama en azindan neyi elestirdigini ogren.

Alıntıları Göster
    Cidden sizinle düzgün konuşmak haram.

Sadece şunu diyeyim. Ekrem reiz hz. Seçimden önce zamnyok diye üstüne basa basa söyledi. O yüzden bu konunun dikkat çekmesi çok doğal . Senin bu söylediklerime bir lafın yok ta . Sadece İETT ye mi zam geliyor diyorsun. Şaka mısın

• Ekonomi çok iyi benzin 7 tl oldu.

• Roby R kullanıcısına yanıt
    Düzgün bir dille yine konuşalım. Neden bizde hafıza yok . Gece tarifesi olayı taksi ile kıyaslayınca mantıklı bence de. Ben doğruya doğru demesini bilirim sol arkadaşlar rahat olsun . Ama bu konu içeriği ve başlığı . Onların günlerce açtıkları konulardan çok daha masum.

• 1lac kullanıcısına yanıt
    Mesai işlerini sen bilirsin, olmadı kankan 2k23 e sor.

Bak yeni başlayan şey için zam yapıldı diye algı yapıyorsun. Zam olması için akpnin 7/24 aynı fiyatta çalıştırması lazım. Ama doğrusunu sen de biliyorsun da işine gelmiyor işte.
  • onboardx O kullanıcısına yanıt
    Sende git bu konu ile ilgili konu aç o zaman. Ya da heykel dik . Bu konu uzar gider yoksa

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Kardeş hayatından sen ve algı kelimelerini çıkar . Konuşacak bir şeyin yok

Dur vereceğin cevabı söyleyeyim şimdiden : asıl senin yok . Algı yapma

• 1lac kullanıcısına yanıt
    Siz hayatta başka bir şey yapıyor musunuz da başka şekilde anlatalım sizi?

Yoksa şimdiye kadar çoktan konuyu düzenleyip özürünü dilemiştin. Ama nedense hala ısrar ediyorsun.
  • İstanbul'da yıllardır bir yerimizi yırtıyoruz gece metro seferleri olsun hatta sabaha kadar çalışsın diye. AKP li belediye başkanları bir kez bile iplemedi bu kadar isteği çünkü onlara göre gece dışarı çıkmak olmaz, evinde oturacaksın.

İmamoğlu geldi ve metro seferlerini eskiden olduğu gibi sabaha kadar yaptı ve tıpkı eskiden olduğu gibi çift bilet kesiliyor ve yine gece otobüslerinde olduğu gibi çift bilet kesiliyor ve yine örneğin havalimanı otobüslerinde olduğu gibi çift bilet kesiliyor.
    Buna itiraz edenler, yıllardır çift bilet kesilen İETT otobüslerine neden itiraz etmedi? Buna itiraz edenler, deniz otobüsleri yandaşlara satılıp, fiyatları anasının nikahı kadar olurken neden ses çıkarmadı?

Onu da geçtim, artık parasıyla bile deniz otobüsü kullanamıyoruz. Eskiden Bostancı'dan Bakırköy'e direk deniz otobüsleri olurdu artık dilenci vapuru gibi her yere uğruyor. Dilenci vapuru demişken, bu dilenci vapurunu da kaldıranlar yine Akp li başkanlardı. Yine ada vapurlarını kuşa çevirenler yine Akp li başkanlardı. İnsanın ağzını açtırmayın. Konuşacak çok şey var...

• Herhangi bir akpliyi yargılayacak döte sahip savcılar henüz yok. Ha sen hırsızlık istiyorsan ben çok basit bir örnek koyayım şakkadanak diye.

Her şey çok güzel olmaya devam ediyor

https://tele1.com.tr/akp-yonetimindeki-ibb-halkin-paralarini-musluman-alimler-icin-sacmis-127223/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

Herhangi bir akpliyi yargılayacak döte sahip savcılar henüz yok. Ha sen hırsızlık istiyorsan ben çok basit bir örnek koyayım şakkadanak diye.

https://tele1.com.tr/akp-yonetimindeki-ibb-halkin-paralarini-musluman-alimler-icin-sacmis-127223/
    mış mış da muşşşmuşşş,
    ortaya çıkmışşşmış, orta nerede, dağa kaçtı, dağ nerde inek mi içti tele 1 miydi nasıl dı o ya?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.