Şimdi Ara

Her şey çok güzel olmaya devam ediyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
6.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Taksilerde bile gece tarifesi var, minibüslerde falan, otobüste olmasi mi sorun? Devlet her şeye zam yapıyor ses yok, İmamoğlu zam yaptı diye suçlu oluyor. Her şeye zam gelmesine sebep olanlara laf edemeyenlerin başkalarını eleştirme hakkı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metrobüse artık 5.20TL basıyoruz,
    adalar 5TL'den 10 TL oldu hani ulaşım ucuzlayacak demişti imamoğlu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 26 Şubat 2020; 0:58:11 >
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Akp olunca sorgulamadan savunuyorlar, olay bu. O yüzden daha önce gece çalışmayan metro için göz göre göre zam yapıldı diyebiliyorlar.

Ya da dediğin gibi elektrik, su, doğalgaz, sebze, meyve zam üstüne zamlanırken ses çıkarmayı geç ölümüne savunurken şimdi "zam yaptı" demeleri çok komik. Daha komiği İmamoğlu için ne derlerse desinler rte ve akp yıllardır onun kat kat fazlasını yaparken ölümüne destekledikleri için bir akplinin İmamoğluna laf atması.

Bak şu forumda imamoğluna var gücüyle saldıranların hepsi fanatik akpli. Neden acaba?
  • 2K23 kullanıcısına yanıt
    Bunu diyen sen misin? Kendine bakarak mı yazdın?

Eee tabi saldırııın konulara derken sorun yok, yıllardır maaşlı eleman derken, kankilerin derken, troll derken sorun yok, her konuda hakaret ederken algı yaparken sorun yok ama azı size denince ruh hastası öyle mi kafkas? Komiksin!

Bence açtırma eski defterleri yoksa altında kalırsın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 26 Şubat 2020; 1:12:29 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    abi akp onlar için asla sorgulanamaz, sorgulanması teklif dahi edilemez. Adam gece metro çalıştırıyor insanlar faydalansın diye, bunlar zam yaptı diyorlar, yahu gece taksiye binip ne kadar para ödüyordun da şimdi otobüs, metro var daha ne. Hayır bir de zammı kafasına göre yapmış gibi davranıyorlar. Devlet her şeye zam yaparsa belediyelerde yapar.

ben çok ciddiye almam böyle insanları. iki taraflı eleştirseler eyvallah ama tek taraflı olarak eleştirmeleri yanlış.

çünkü İmamoğlu başarılı olursa ciddi bir rakip olacak Erdoğana

• milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Her şeyi çok iyi biliyorlar. Bak yılların fanatikleri bile canla başla yalanlarla saldırıyor.

Sorulara falan cevap veremezler konuda görüldüğü gibi. Bak konudaki akplilere eskiden gece metrosu kaç paraydı diye defalarca sordum ama hiç cevap gelmedi.

Dediğim gibi fanatik bir akplinin imamoğluna laf atması çok komik çünkü her konuyu hatta fazlasını rte ve akp yıllardır yapıyor ve bunlar eleştirmeyi geç yıllardır ölümüne savunuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Bunu diyen sen misin? Kendine bakarak mı yazdın?

Eee tabi saldırııın konulara derken sorun yok, yıllardır maaşlı eleman derken, kankilerin derken, troll derken sorun yok, her konuda hakaret ederken algı yaparken sorun yok ama azı size denince ruh hastası öyle mi kafkas? Komiksin!

Bence açtırma eski defterleri yoksa altında kalırsın!
    Zorunuzdan inadınızdan savunuyorsunuz bunun başka açıklaması yok olamaz! e tabi büyük bir hayal kırıklığı çıktı beton Ekrem psikolojinizde bozuldu yoksa şöyle aklı selim düşünen biri bu zamları savunamaz, üstelik istanbul'da hayatı ucuzlatacağız vaadi veren birini bu fahiş zamlardan sonra savunan biri için başka bir açıklama olamaz! cahilin biride taksi gece tarifesi fln zırvalamış, bre cahil o tarifeler kalkalı yıllar oldu.
    Eski defterleri aç kimin altında kalacağını görelim. Hep beraber profilimizi açalım anyayı konyayı herkes görsün, çekinme.. benim saklayacak hiç bir olayım yok. Kimseyle grup değilim, burdaki çoluk çocukla, chp'nin prof trolleriyle uğraşacak halim yok..
    saldırın konulara az bile demişim! o çocukları perişan ettiniz bu forumda, en ağır hakaretlerle topluca saldırdınız, onlarda özel mesaj grubu kurup kendilerine fikren daha yakın gördükleri üyeleri davet etmişlerdi, beni de davet ettiler, sonra sizin teşkilattan biri sızdı gruba sizleri de çağırdı bütün olay bu.. Diline doladın 10 yıldır aynı mevzuyu papağan gibi tekrarlıyosun! 2 dakika delikanlı ol hiçbir mesajını silme açalım profilerimizi elalem kimin ne mal olduğunu görsün varmısın?

Yıllardır ölümüne rte ve akpyi savunup, her fırsatta muhaliflere laf atmanın sebebi buymuş demek! Bak hala hakaret etmeden duramıyorsun.

Senin ne olduğunu yıllardır bu forum gördü. Mesaj grubuna sonradan girdim diye kaç defa ısrarla yalan söyledin. O çocuklar diye savunduğun kişilerle seçim zamanı forumda neler yaptığını herkes biliyor. O yüzden saldırııın konulara dedin, çevirme şimdi olayı.

Öyle profil açmayla olmaz. Çağıralım forumun eskilerini kim nedir ortaya çıksın delikanlı. Ayrıca yöneticileri de çağıralım da silinen mesajları ortaya çıkarsınlar. Sen mesajların çoğunda hakaret ettiğin, algı yaptığın için siliniyor. Ona güveniyorsun zaten değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 26 Şubat 2020; 1:47:57 >
  • quote:

Yıllardır ölümüne rte ve akpyi savunup, her fırsatta muhaliflere laf atmanın sebebi buymuş demek! Bak hala hakaret etmeden duramıyorsun.

Senin ne olduğunu yıllardır bu forum gördü. Mesaj grubuna sonradan girdim diye kaç defa ısrarla yalan söyledin. O çocuklar diye savunduğun kişilerle seçim zamanı forumda neler yaptığını herkes biliyor. O yüzden saldırııın konulara dedin, çevirme şimdi olayı.

Öyle profil açmayla olmaz. Çağıralım forumun eskilerini kim nedir ortaya çıksın delikanlı. Ayrıca yöneticileri de çağıralım da silinen mesajları ortaya çıkarsınlar. Sen mesajların çoğunda hakaret ettiğin, algı yaptığın için siliniyor. Ona güveniyorsun zaten değil mi?
    Bak yine algı yapıyosun mesajımda hakaret ettiğim ifadeyi göster, mesajı değiştirmedim olduğu gibi duruyor, yine söylüyorum ya sen sorunlusun yada algı yönetme mesleğin olmuş..

Allah'ıma şükürler olsun 10 yılı aşkın bi zamandır şu forumda hep gerçekleri yazdım her daim devletimin yanında durdum sizler gibi sövmedim iftiralarla, bu forumlara atılan fotoşop haberlerle algı yapmadım, hep aşağılanan biz olduk, cevap verince de banlattınız, o çocuklara da aynı taktiği uygulayıp uzaklaştırdınız, iftiracılarınız, hakaret tayfanız, bide fotoşopcularınız vardı onları da bul getir ama unutma. herkes eteğindeki taşları döksün. benim için hiçbir sıkıntı hadi hodri meydan...

He algı he.

quote:

Sen ya ruh hastasısın yada ciddi anlamda önüne gelene hep aynı algıyı yapıyosun! muhatap olduğun üyeyi tanımam etmem dikkatimi çeken karşıt görüş kim olursa olsun aynı tarz ifadelerle cevap veriyosun! ya gerçekten sorunlusun ya da prof bi şekilde algı yapmayı meslek edinmişsin..

quote:

beton Ekrem psikolojinizde bozuldu yoksa şöyle aklı selim düşünen biri bu zamları savunamaz

Bunları ben yazdım değil mi?

Seni bilen biliyor. Öyle Allah'ın adını verip yalan söyleme bari. Senin nasıl hakaretler ettiğini, algılar yaptığını, yalanlar söylediğini burada biraz zaman geçiren biri biliyor. O mesaj grubunda da, diğerlerinizin de nasıl iftiralar, algılar, yalanlar, saldırılar yaptığını görmezden mi geliyorsun? Sen devletin yanında değil akpnin yanında oldun hep!

Bak sana senden kısa bir örnek. İsmini arama yerine yazıp bir arat. 3-5 mesajı okusan yeterli, bak bakalım senin hakkında gerçek neymiş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 26 Şubat 2020; 2:15:14 >

• quote:

He algı he.

quote:

Sen ya ruh hastasısın yada ciddi anlamda önüne gelene hep aynı algıyı yapıyosun! muhatap olduğun üyeyi tanımam etmem dikkatimi çeken karşıt görüş kim olursa olsun aynı tarz ifadelerle cevap veriyosun! ya gerçekten sorunlusun ya da prof bi şekilde algı yapmayı meslek edinmişsin..

quote:

beton Ekrem psikolojinizde bozuldu yoksa şöyle aklı selim düşünen biri bu zamları savunamaz

Bunları ben yazdım değil mi?

Seni bilen biliyor. Öyle Allah'ın adını verip yalan söyleme bari. Senin nasıl hakaretler ettiğini, algılar yaptığını, yalanlar söylediğini burada biraz zaman geçiren biri biliyor. O mesaj grubunda da, diğerlerinizin de nasıl iftiralar, algılar, yalanlar, saldırılar yaptığını görmezden mi geliyorsun? Sen devletin yanında değil akpnin yanında oldun hep!

Bak sana senden kısa bir örnek. İsmini arama yerine yazıp bir arat. 3-5 mesajı okusan yeterli, bak bakalım senin hakkında gerçek neymiş!
    Bunların neresi hakaret
    Beni hayal kırıklığına uğrattın:D ben yıllardır bu kafadaki biriyle mi muhatap olmuşum yazıklar olsun bana :)

Neyse boş yapma artık beni de alıntılayıp cevap verme bu mantıktaki biriyle uğraşamam

• iyi yönünden bakmak lazım Artık eleştirebiliyorlar :))

İşine gelmeyince gene kaçış. Ee tabi yıllardır bu taktiği kullanıyorsun. Yoksa yıllar boyunca "ekipsiniz siz, trollsünüz, tehlikelisiniz" falan dedikten sonra kanki lafına alınman normal olmazdı, taktik bunlar!

Sokakta birine ruh hastası, sorunlusun falan demeni tavsiye etmem. Orada sanaldaki gibi kaçman biraz zor olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 26 Şubat 2020; 2:32:33 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Boşuna uğraşıyorsun şunlarla. İyi yönünden bak ; chp sayesinde zamları eleştirmeyi öğrendiler. Halk devlet için vardır anlayışından gelen bir zihniyet için büyük bir ilerleme bence.

• Helal olsun Baskanima :)

Neyse normal uygulama .
    4 kisi binsen 28 lira ne demek ?
    100 kisi binsen 700 TL
    1000 kisi binsen 7000 TL
    10000 kisi binsen 70000 TL .

Olayi yazan tam bir geri zekali , kusura bakma .
    Sende sazan gibi atlamissin olaya /
    siz birilerini 20 yıldır üstünüzden indirmiyorsunuz nasıl bir hazsa. arada sırada utanmayı unutma
  • Hiç bir zam haberine tepki göstermez buna gösterir.

Ülkenin ekonomisini de İmamoğlu mu mahvetti.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.